Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Acmilangr2 said:

Για αυτό λέμε ότι πρέπει να έχουν ίδιες κάρτες γραφικών τα συστήματα

Αφου ο αλλος επεμενε οτι δεν τον κοβει η 1060 σε 720p, τι να κανω εγω?  Οταν του λεω οτι μου λεγε αρλουμπες 2 μερες πριν πεισμωνει και δεν το παραδεχεται :P 

4 minutes ago, Spartan117 said:

Εδώ έχεις σημαντικές διαφορες και στα min αλλα και στα max.

Eμενα μου κανουν εντυπωση τα min του 8400. Da fuck ? Τοσο κοβουν οι μνημες? 

Στα max με κοβει η 1080ti :P Να το τρεξω μια με κλοκαρισμενη να δω

PS1. Τζιφος, με κοβει η καρτα. Θα ξανατεσταρω οταν βγουν οι 2080ti :P 

Επεξ/σία από strawman
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωτο

Far cry 5 8700k στα 5ghz 1070ti 2139mhz core 4300memory 720p ultra 50% scaling. Μεχρι 33% ειδα να πηγε ο επεξεργαστης και 75 η καρτα. Η ram ειναι στα 3300 cl16

Far_Cry5_2018_04_22_17_08_24_032.png

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Τι νόημα έχει αυτό το 720p ?  Είναι μια παντελώς αδιάφορη μέτρηση για κάθε νοήμων  άνθρωπο με σύγχρονο υπολογιστή...

Ακριβώς τα ίδια έλεγαν κάτοχοι π.χ. i5 4590 πριν ~τρία χρόνια. Ρίχνοντας τη διαφορά σε κάρτα. Και τώρα αρκετοί από αυτούς δεν έχουν λεφτά για CPU, τη στιγμή που θα πρέπει και πάλι να αλλάξουν κάρτα. Γιατί εκείνη η καρτάρα που αγόρασαν με τη διαφορά σήμερα δεν φτάνει ούτε RX 470 4GB.

Και για να προλάβουμε τώρα την κλασική απάντηση. Τα προσιτά ryzen(τα 6 core π.χ.) δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι(γενικώς) ότι θα αξιοποιηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί υπάρχουν ήδη games που "γεμίζουν" τέτοια τσιπ. Άλλωστε είχαμε και το παράδειγμα των FX 8350 που κάποτε θα γίνονταν ανώτεροι του 2500Κ και τελικά δεν άλλαξε τίποτα.

Αναφορά σε κείμενο

Δείξε μου που ένας 2600 και πάνω πέφτει κάτω από τα 60 . Ίσα ίσα το μεγαλυτερο προβάδισμα η intel τα έχει στα  average στα minimum είναι μικρή η διαφορα

Υπάρχουν πολλές δοκιμές(όχι τα συγκριτικά, το τονίζω) στο youtube από άτομα-κατόχους που τις ανέβασαν για χρήση σε φόρα και αλλού. Δεν κολλάω σε κάποια από αυτές. Όντως υπάρχουν και προβληματικές. Ψάχνεις τη cpu που θες με το game που θες και σορτάρεις κατά upload date. Πάντως εγώ από ryzen χωρίς optimized ram δεν είδα ενθαρρυντικά πράγματα σε γενικές γραμμές.

π.χ.

https://www.youtube.com/results?search_query=ryzen+creed+origins&sp=CAI%3D

υ.γ.: Για τους reviewers με τα γραφήματα όλοι ξέρουμε τι παίζει. Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Φαίνεται και ποιοί το κατέχουν το άθλημα.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Το πρωτο

Far cry 5 8700k στα 5ghz 1070ti 2139mhz core 4300memory 720p ultra 50% scaling. Μεχρι 33% ειδα να πηγε ο επεξεργαστης και 75 η καρτα.

Far_Cry5_2018_04_22_17_08_24_032.png

wow. Πώς έχεις τέτοια αποτελέσματα; Η διαφορά με εμένα ειναι χαοτική

edit:Άκυρο. τώρα είδα ότι έχεις 0.5 scale.

Κάνε με 1 scale

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Κάνε με 1 scale

Με 0.5 μου ειπε ο strawman δεν χαλαμε χατηρια. Θα κανω και με 1 ναι. Εχω και reshade που ριχνει καποια fps και ξεχασα να το κλεισω στο benchmark.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Με 0.5 μου ειπε ο strawman δεν χαλαμε χατηρια. Θα κανω και με 1 ναι. Εχω και reshade που ριχνει καποια fps και ξεχασα να το κλεισω στο benchmark.

με 0.5 ειπε στο AC

Δημοσ.
1 minute ago, Acmilangr2 said:

με 0.5 ειπε στο AC

Eχει 1070ti ρε συ,  αμα δεν κοψει απο αναλυση θα τον κοβει η καρτα. Τρεξτο και συ 720p 50% scale. Με εμενα βγαζει τα ιδια νουμερα στα ιδια settings που σημαινει CPU bound

7 minutes ago, pirmen56 said:

Ακριβώς τα ίδια έλεγαν κάτοχοι π.χ. i5 4590 πριν ~τρία χρόνια. Ρίχνοντας τη διαφορά σε κάρτα. Και τώρα αρκετοί από αυτούς δεν έχουν λεφτά για CPU, τη στιγμή που θα πρέπει και πάλι να αλλάξουν κάρτα. Γιατί εκείνη η καρτάρα που αγόρασαν με τη διαφορά σήμερα δεν φτάνει ούτε RX 470 4GB.

Και επι 3 χρονια παιζαν καλυτερα απο αυτον που πηρε χειροτερη καρτα και 4790k....αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Επισης αυτος που πηρε 4790k θα επρεπε να αλλαξει καρτα στον 1.5 χρονο αν το πας αναλογικα, correct? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Και για να προλάβουμε τώρα την κλασική απάντηση. Τα προσιτά ryzen(τα 6 core π.χ.) δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι(γενικώς) ότι θα αξιοποιηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί υπάρχουν ήδη games που "γεμίζουν" τέτοια τσιπ.

Το σημαντικό με τους Ryzen τώρα είναι ότι στο μέλλον όλα τα engines θα είναι φτιαγμένα με σωστά optimized κώδικα για Ryzen αρχιτεκτονική, απλά και μονο γιατί θα είναι στις κονσόλες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα γίνουν 2 φορες πιο γρήγοροι, απλά το relative performance θα παραμείνει αρκετά δυνατό, όπως έγινε και με τις GCN GPUs φυσικά που ακόμα ζούνε (7970/290) εξαιτίας GCN side optimizations. Νομίζεις θα έβλεπες τόσο μεγάλο σπρώξιμο για async compute shaders αν δεν ήταν οι κονσόλες πχ? Κάτι στο οποιο η Nvidia δεν τα πάει καλά γενικώς.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
Δημοσ.

Και ενα απο wildlands. Ολα ultra

Bottleneck απο καρτα οποτε ακρη δεν μπορει να βγει. Στο 99% συνεχεια. Ο επεξεργαστης κοιμοταν οπως παντα.

GRW_2018_04_22_17_21_21_569.png

8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Κάνε με 1 scale

Kατσε να κανω και με 1 scale να δουμε διαφορες 8700k 8600k. Να το βγαλω το aliasing?

Δημοσ.
Just now, Heybro said:

Bottleneck απο καρτα οποτε ακρη δεν μπορει να βγει. Στο 99% συνεχεια. Ο επεξεργαστης κοιμοταν οπως παντα.

Ο επεξεργαστης κοιμοταν γιατι μπουκωνει το 1 thread σε αυτα τα noobogames. Αμα το 1 thread ειανι 90+% καρφωμενο δεν το λες κοιμοταν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

GRW_2018_04_22_17_21_21_569.png

84 fps στα 720p? Τόσο βαρύ είναι το wildlands?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Ο επεξεργαστης κοιμοταν γιατι μπουκωνει το 1 thread σε αυτα τα noobogames. Αμα το 1 thread ειανι 90+% καρφωμενο δεν το λες κοιμοταν

Αν εχω hwinfo θα βγαλω ακρη τι γινεται με τα threads? Αν μπουκωσε 1 thread στα 5 με το 1 thread στα 4.2 του 2700x τι γινεται? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Eχει 1070ti ρε συ,  αμα δεν κοψει απο αναλυση θα τον κοβει η καρτα. Τρεξτο και συ 720p 50% scale. Με εμενα βγαζει τα ιδια νουμερα στα ιδια settings που σημαινει CPU bound

απο τα 138fps average στο 1 Scale πήγα στα 150fps με 0.5 scale 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
Just now, Heybro said:

Αν εχω hwinfo θα βγαλω ακρη τι γινεται με τα threads? Αν μπουκωσε 1 thread στα 5 με το 1 thread στα 4.2 του 2700x τι γινεται? 

Mα γιατι νομζιεις οτι στο farcry 5 ειναι η καρτα σου 75? Βαριεται να δουλεψει? :P Απλα την κοβει το single thread του επεξεργαστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...