noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Αν έφταιγε η μητρική τότε δεν έφταιγε η amd..να μην δινουμε λαθος εντυπωσεις γιατι μας διαβάζουν διάφοροι. Οχι δεν δινεις καμια εντύπωση οτι εισαι υπερ της intel, απλά ανησυχείς ως average user κάτι φυσικό. Το πιο πιθανο ειναι να μην εφταιγε ουτε η μητρικη , κατι τετοια ''εχω 2 φιλους και οι 2 παθανε το x ψ '' ειναι το γνωστο ''source: trust me dude ''
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Acmilangr2 said: stock vs stock και OC vs OC ο intel ειναι πιο γρήγορος Ναι, στα 5ghz ο 8700k μου ειναι 3 fps μπροστα με πολυ χειροτερα frametimes Αμα γραψω μπεεεε θα προσβληθεις? Μα σας βαζουν τα νουμερα και εσεις συνεχιζεται τα δικα σας... 3 minutes ago, _Theo_ said: Δεν είπα "με κόβει". Είπα ότι για να ήταν σωστή η σύγκριση θα έπρεπε να είχε και ο Spartan117 GTX 1060 6GB. Έστω και σε τόσο χαμηλές αναλύσεις η GPU παίζει κάποιο ρόλο. Αμα δεν σε κοβει δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο. 0. None. Για παραδειγμα στο CS go / dota 2 / lol ειτε με 1060 ειτε με 1080ti βγαζω ακριβως τα ιδια frames. Kαι με 8700k και με 1600 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από strawman
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Δεν είπα "με κόβει". Είπα ότι για να ήταν σωστή η σύγκριση θα έπρεπε να είχε και ο Spartan117 GTX 1060 6GB. Έστω και σε τόσο χαμηλές αναλύσεις η GPU παίζει κάποιο ρόλο. Αρα σε εκοβε . Απο τι στιγμη που δεις 99% στην gpu αυτοματα μεταφραζετε σε bottleneck απο μερους της. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από noFEARgr
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Ναι, στα 5ghz ο 8700k μου ειναι 3 fps μπροστα με πολυ χειροτερα frametimes Αμα γραψω μπεεεε θα προσβληθεις? Μα σας βαζουν τα νουμερα και εσεις συνεχιζεται τα δικα σας... Όχι απλά γιατί δεν θα πέσω στο επίπεδο σου. 3fps αλλά σε άλλα παιχνίδια έχει διαφορά 10 στα 100 το οποίο είναι 10%
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Αν έφταιγε η μητρική τότε δεν έφταιγε η amd..να μην δινουμε ομως λαθος εντυπωσεις γιατι μας διαβάζουν διάφοροι και μπράβο σου που εισαι ειλικρινής. Οχι πάντως δεν δινεις καμια εντύπωση οτι εισαι υπερ της intel, απλά ανησυχείς ως average user κάτι απόλυτα φυσικό. Μα δεν καταλαβαινεις αυτα διαβασε- ακουσε και αυτος και ετσι τα μεταφερει γτ? Γτ δεν καθισε να αναρωτηθει τι μ@λ@κιες μου λενε???
demmian Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Αν έφταιγε η μητρική τότε δεν έφταιγε η amd..να μην δινουμε λαθος εντυπωσεις γιατι μας διαβάζουν διάφοροι. Οχι δεν δινεις καμια εντύπωση οτι εισαι υπερ της intel, απλά ανησυχείς ως average user κάτι φυσικό. εγω το βλεπω σαν πλατφορμα και οχι σαν επεξεργαστη μονο. το ειπα και απο την αρχη οτι δεν μετραω καθε fps, δεν με νοιαζει αν ειμαι πανω η κατω 4-5 fps, κοιταζω την πλατφορμα ως συνολο. ουτε ειμαι ο καπιταλας που θα σπρωξω ανετα λεφτα στο pc, εχω αλλες προτεραιοτητες. στην τελικα, ο φιλος με τον 8350, μια χαρα παιζει κ αυτος
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Acmilangr2 said: Όχι απλά γιατί δεν θα πέσω στο επίπεδο σου. 3fps αλλά σε άλλα παιχνίδια έχει διαφορά 10 στα 100 το οποίο είναι 10% Ποια ειναι αυτα τα παιχνιδια? Πες μου να τα bencharo, αυτα ψαχνω. Στο farcry 5 που ειναι το πιο Ιntel friendly παλι βγαζω πολυ χειροτερα frametimes απο τον 2700x που ανεβασε ο spartan. Aντιστοιχα στο bf1 ο spartan με τον 1700 του μου εριχνε στα αυτια. Με τον 2700x που εχει τωρα φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο μπροστα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από strawman
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Ποια ειναι αυτα τα παιχνιδια? Πες μου να τα bencharo, αυτα ψαχνω. πρόχειρα Watch Dogs 2,Project Cars 2
demmian Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μα δεν καταλαβαινεις αυτα διαβασε- ακουσε και αυτος και ετσι τα μεταφερει γτ? Γτ δεν καθισε να αναρωτηθει τι μ@λ@κιες μου λενε??? δεν ακουσα μου ειπανε.. ημουν μπροστα .. επειδη βλεπω οτι κατακλυστηκε το θεμα απο fanboys κ γινεστε ερειστικοι, συνεχιστε μονοι καλη συνεχεια
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: πρόχειρα Watch Dogs 2,Project Cars 2 Pcars 2 δυστηχως δεν εχω. Αμα το εχεις εσυ και ο spartan ανεβασε νουμερα να δουμε. Γιατι η θεωρια με την πραξη απεχουν...
Zaknafein Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Η παιξτε ολοι overclocked η ολοι στοκ αλλα καλυτερα ανοιξτε ενα νηματακι καινουριο να υπαρχουν τα νουμερακια εκει ομορφα και ωραια ,με τα specs του καθε συστηματος +1, νούμερα all over the place που δεν αποτελούν βάση σύγκρισης. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο (και οι μνήμες πχ στους intel, που για κάποιο λόγο πολλοί το αγνοούν, απλά οι intel είναι λιγότερο ευαίσθητοι στα subtimings, σε frequency/CL έχουν παραπλήσιο scaling), όπως και ο χρονισμός της κάρτας γραφικών, δεν είναι όλες οι υλοποιήσεις της 1080ti πχ ίδιες και η ψύξη παίζει ρόλο λόγω boost, πέραν απ'το silicon lottery). Αυτά αν θέλετε να βγαίνει και κάποιο συμπέρασμα απ'την σύγκριση, αλλιώς συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια και βγάλτε τις μπανάνες καλύτερες 1
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Pcars 2 δυστηχως δεν εχω. Αμα το εχεις εσυ και ο spartan ανεβασε νουμερα να δουμε. Γιατι η θεωρια με την πραξη απεχουν... Κάνεις ενα λάθος ομως να θές να γίνει σύγκριση με κάποιον που έχει διαφορετικό σύστημα. Ακόμα και δύο 1080ti διαφέρουν μεταξύ τους. Άλλες συχνότητες του ενος και άλλες του άλλου. Άλλες μνήμες ο ένας άλλες ο άλλος.
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Γιαυτο τρεχουμε σε enthusiast settings 720p ρε συ. Και τωρα ερχεσαι στην ουσια την οποια ηθελα να τονισω τοση ωρα αλλα βαριομουνα. Τα timings. Οταν λοιπον το ποιος ειναι μπροστα επηρεαζεται απο το αν εχεις το Tras 14 αντι για 15 (τυχαιο παραδειγμα) εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ειναι τοσο κοντα στο gaming ολοι αυτοι οι επεξεργαστες που ειναι ανεκδοτο να λεμε "παρε Intel ειναι καλυτεροι στα games". 1 minute ago, Acmilangr2 said: Κάνεις ενα λάθος ομως να θές να γίνει σύγκριση με κάποιον που έχει διαφορετικό σύστημα. Ακόμα και δύο 1080ti διαφέρουν μεταξύ τους. Άλλες συχνότητες του ενος και άλλες του άλλου. Άλλες μνήμες ο ένας άλλες ο άλλος. Αφου τρεχουμε σε enthusiast 720p ρε παιδια, που κολλαει η καρτα παλι? Ο αλλος λεει δεν τον κοβει η 1060 αλλα...παιζει ρολο που ο αλλος εχει 1080ti. ΕΔΩ κολλαει το τελικα αποφασιστε, τι ισχυει? Σας κοβει η 1060 σε 720p η οχι?
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, demmian είπε δεν ακουσα μου ειπανε.. ημουν μπροστα .. επειδη βλεπω οτι κατακλυστηκε το θεμα απο fanboys κ γινεστε ερειστικοι, συνεχιστε μονοι καλη συνεχεια Δεν εχω προθεση να σε προσβαλω φιλε μου ουτε fanboy οπως το εννοεις ειμαι. Απλα γραφεις πραγματα που προκαλουν εσφαλμενες εντυπωσεις οπως και πολλοι αλλοι εδωμεσα. Αυτο δεν καταλαβαινεις. Δεν νομιζω οτι ειπα πουθενα amd better than intel. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από akoinonitos
nikos5800 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 παντως ο ts ανοιξε ενα τοπικ φωτια και την κοπανησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα