akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, music_lover είπε Και τελικα τι έφταιγε? Το οτι δεν εκατσαν να διαβασουν δυο πραγματακια... 2
FORIS78 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Συνεπώς ότι και να πάρει κανείς θα κάνει άψογα την δουλειά του για χρόνια, όποτε σταματήστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια 3
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 8 minutes ago, Acmilangr2 said: 1)Ο Spartan δεν τον τρέχει Στο όριο; 2)Εγώ αν θέλω τον τρέχω και Undercock. Θα ζητήσω την άδεια απο κανεναν; 3)Για κάποιον που δεν υπολογίζει την διαφορα τιμής και ειναι gamer θα του πρότεινα να πάρει I7 - 8700k 4)Μόνο εγώ νοιώθω ότι βλέπεις τον spartan σαν θεό σου; Βγαλε τα γυαλια και προσπαθησε να καταλαβεις αυτο που σου γραφω. Δεν ειπα να μην τον τρεξεις στο οριο, λεω οτι ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον τρεχεις στα 4.8, οπου εισαι ισα πανια ισα βαρκα, αλλα για τα bench θα τον βαλεις στα 5 που ΔΕΝ τον τρεχεις καννοικα για να βγαλεις μεγαλυτερα νουμερα. Οποτε στις ταχυτητες που τον τρεχεις εισαι ισα με τον 2700x αλλα πηρες Intel γιατι στις ταχυτητες που ΔΕΝ τον τρεχεις πας πιο γρηγορα. Καταλαβαινεις οτι δεν βγαζει νοημα? Ο spartan ειναι απο τους λιγους που ανεβαζουν gaming benches (μαζι με τον mcrae) οποτε τα δικα του νουμερα σχολιαζω. Αν αρχισεις να ανεβαζεις και εσυ θα βλεπω και εσενα σαν "θεο μου". 2 1
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, Heybro είπε Αντε βρε βάλε silence την ψύκτρα 1.28vcore στα 5 η 4.9 και τέλος. Εγώ δεν ακούω τίποτα και τον έχω 4 μήνες σε mining συνέχεια. Είπαμε υπερβολικός φουλ. Αν δεν δουλεύει πάνω από 80 για 4 5 χρόνια συνέχεια δεν παθαίνει τίποτα. Την gpu ακούω εγώ που δεν θέλω να περνάει τους 55 βαθμούς. Αν βάλω 30% ανεμιστήρες gpu silence ψύκτρα ακούς νόμο τον hdd. Αν τον βγάλω έχω απόλυτη ησυχία. Η h100 που έχεις είναι ίδια σε απόδοση με την χ62. Εγώ θέλω σταθερά 75 εφόσον μου τα προσφέρει ο επεξεργαστής είναι καλυμμένος. Ο 1700 δεν θα μου τα έδινε πχ. Ένα παιχνίδι να πάει κατά από 70 δεν έχω δει . Εκτός από το ACO όλα τα αλλά είναι πάνω από 100. Μάλλον μπερδεύεσαι με τους fx https://www.techspot.com/amp/review/1613-amd-ryzen-2700x-2600x/page3.html 1
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, _Theo_ said: Μελλοντικά, πιθανόν να πάω σε GTX2070, οπότε ευτυχώς που δεν πήρα R5 1600, γιατί ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους 2 και ο R5 εννοέιται ότι υστερεί. Με 2400 ram 2080ti να παρεις Kαι σε ειχα ρωτησει προχτες σε ποιο strategy σε κοβει ο 1600 με την 1060, μου ειπες στο rome και attila, και τωρα μου λες οτι σε κοβει η 1060 σε 720p. Παρε και καταλαβε για τι consistency μιλαμε.... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από strawman 1
demmian Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Το οτι δεν εκατσαν να διαβασουν δυο πραγματακια... παιδια, με κανετε να νιωθω οτι υπερασπιζομαι με σθενος την ιντελ ενω δεν ειναι ετσι.. εφταιγε μητρικη καισ τις δυο περιπτωσεις. τεσπα, και γω σκεφτομουν να παω σε amd λογω πλατφορμας, δεν εχω παρωπιδες ουτε με πληρωνει η ιντελ. κριτικη κανουμε πανω απολα. μεχρι τωρα η ιντελ ηταν μπροστα σε αξιοπιστια και επιδοσεις. μακαρι να βγει μπροστα και η amd .. κανενα μονοπωλιο δεν βοηθα εμας τους τελικους καταναλωτες 1
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, strawman είπε Βγαλε τα γυαλια και προσπαθησε να καταλαβεις αυτο που σου γραφω. Δεν ειπα να μην τον τρεξεις στο οριο, λεω οτι ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον τρεχεις στα 4.8, οπου εισαι ισα πανια ισα βαρκα, αλλα για τα bench θα τον βαλεις στα 5 που ΔΕΝ τον τρεχεις καννοικα για να βγαλεις μεγαλυτερα νουμερα. Οποτε στις ταχυτητες που τον τρεχεις εισαι ισα με τον 2700x αλλα πηρες Intel γιατι στις ταχυτητες που ΔΕΝ τον τρεχεις πας πιο γρηγορα. Καταλαβαινεις οτι δεν βγαζει νοημα? Ο spartan ειναι απο τους λιγους που ανεβαζουν gaming benches (μαζι με τον mcrae) οποτε τα δικα του νουμερα σχολιαζω. Αν αρχισεις να ανεβαζεις και εσυ θα βλεπω και εσενα σαν "θεο μου". Τον CPU μου τον τρέχω τις περισσότερες φορές χωρίς καν OC. ο λόγος είναι ότι παίζω σε 4K ανάλυση όπου εκεί δεν έχω διαφορά καμία στα παιχνίδια. Άρα το "κανονικά" για εσένα έγινε μόλις το Stock; είσαι σπίτι μου και ξέρεις τι είναι το "κανονικά" στο pc μου; Τι διαβάζω θεέ μου..... Επίσης έχω φτιάξει διάφορα προφιλ απο 4.7 εως 5.0. Και πολλές φορές κάνω δοκιμές να δώ διαφορές σε OC. Υ.Γ Να προσέχετε σε τι συχνότητα ανεβάζετε τα benchmarks παιδιά. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 minute ago, Acmilangr2 said: Τον CPU μου τον τρέχω τις περισσότερες φορές χωρίς καν OC. ο λόγος είναι ότι παίζω σε 4K ανάλυση όπου εκεί δεν έχω διαφορά καμία στα παιχνίδια. Άρα το "κανονικά" για εσένα έγινε μόλις το Stock; είσαι σπίτι μου και ξέρεις τι είναι το "κανονικά" στο pc μου; Τι διαβάζω θεέ μου..... Επίσης έχω φτιάξει διάφορα προφιλ απο 4.7 εως 5.0. Και πολλές φορές κάνω δοκιμές να δώ διαφορές σε OC. Αρα το συμπερασμα ειναι οτι στις συχνοτητες που τον τρεχεις δεν εισαι πιο γρηγορος απο εναν Ryzen αλλα πηρες Intel (και λες και στους αλλους να παρουν Intel) γιατι στα games σε συχνοτητες που δεν τον τρεχεις ειναι πιο γρηγορος. Αν ακομα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω.
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, demmian είπε παιδια, με κανετε να νιωθω οτι υπερασπιζομαι με σθενος την ιντελ ενω δεν ειναι ετσι.. εφταιγε μητρικη καισ τις δυο περιπτωσεις. τεσπα, και γω σκεφτομουν να παω σε amd λογω πλατφορμας, δεν εχω παρωπιδες ουτε με πληρωνει η ιντελ. κριτικη κανουμε πανω απολα. μεχρι τωρα η ιντελ ηταν μπροστα σε αξιοπιστια και επιδοσεις. μακαρι να βγει μπροστα και η amd .. κανενα μονοπωλιο δεν βοηθα εμας τους τελικους καταναλωτες Εφτεγε η μητρικη αλλα το προβλημα το εριξες στο επεξεργαστη. Μιλησες για 8350 και 1600 ,ειναι κλασικο παραδειγμα ,δεν λετε φταιει η asus αλλα φταιει η amd λες και τις μητρικες τις φτιαχνει η amd... Σαν τον αλλο εχθες που μου ελεγε οι ryzen ειχαν θεματα με τις rgb μνημες ,οχι οτι η asus ειχε θεμα με τις rgb μνημες... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από akoinonitos 1
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, strawman είπε Με 2400 ram 2080ti να παρεις Kαι σε ειχα ρωτησει προχτες σε ποιο strategy σε κοβει ο 16000 με την 1060, μου ειπες στο rome και attila, και τωρα μου λες οτι σε κοβει η 1060 σε 720p. Παρε και καταλαβε για τι consistency μιλαμε.... Δεν είπα ότι με κόβει πουθενά, είπα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι RAM κάποια στιγμή θα πουληθούν και θα πάω σε 3000 MHz τουλάχιστον.
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 minute ago, _Theo_ said: Δεν είπα ότι με κόβει πουθενά, είπα ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι RAM κάποια στιγμή θα πουληθούν και θα πάω σε 3000 MHz τουλάχιστον. Μα τοση ωρα δεν λες οτι ειναι οτι ειναι αδικο το bench με τον spartan γιατι σε κοβει η 1060 στα 720p?
music_lover Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, demmian είπε παιδια, με κανετε να νιωθω οτι υπερασπιζομαι με σθενος την ιντελ ενω δεν ειναι ετσι.. εφταιγε μητρικη καισ τις δυο περιπτωσεις. τεσπα, και γω σκεφτομουν να παω σε amd λογω πλατφορμας, δεν εχω παρωπιδες ουτε με πληρωνει η ιντελ. κριτικη κανουμε πανω απολα. μεχρι τωρα η ιντελ ηταν μπροστα σε αξιοπιστια και επιδοσεις. μακαρι να βγει μπροστα και η amd .. κανενα μονοπωλιο δεν βοηθα εμας τους τελικους καταναλωτες Αν έφταιγε η μητρική τότε δεν έφταιγε η amd..να μην δινουμε ομως λαθος εντυπωσεις γιατι μας διαβάζουν διάφοροι και μπράβο σου που εισαι ειλικρινής. Οχι πάντως δεν δινεις καμια εντύπωση οτι εισαι υπερ της intel, απλά ανησυχείς ως average user κάτι απόλυτα φυσικό. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από music_lover 1
strawman Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, akoinonitos said: Εφτεγε η μητρικη αλλα το προβλημα το εριξες στο επεξεργαστη. Μιλησες για 8350 και 1600 ,ειναι κλασικο παραδειγμα ,δεν λετε φταιει η asus αλλα φταιει η amd λες και τις μητρικες τις φτιαχνει η amd... Σαν τον αλλο εχθες που μου ελεγε οι ryzen ειχαν θεματα με τις rgb μνημες ,οχι οτι η asus ειχε θεμα με τις rgb μνημες... Στους Intel τα rgb δουλευουν ρολοι. Ελα απο δω να δεις το nzxt cam , τις gskill rgb και την gaming 7 τι αψογα που τρεχουν. Τρεχουν τοσο αψογα που τα βαλα αγγελια γιατι με κουρασανε Ενας φιλος μου πηρε 6600k στα χερια λογω του τρελου volt που εδινε η Asus, αρα φταιει η Intel. Tι, οχι? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από strawman
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, strawman είπε Αρα το συμπερασμα ειναι οτι στις συχνοτητες που τον τρεχεις δεν εισαι πιο γρηγορος απο εναν Ryzen αλλα πηρες Intel (και λες και στους αλλους να παρουν Intel) γιατι στα games σε συχνοτητες που δεν τον τρεχεις ειναι πιο γρηγορος. Αν ακομα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω. stock vs stock και OC vs OC ο intel ειναι πιο γρήγορος Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
_Theo_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Μα τοση ωρα δεν λες οτι ειναι οτι ειναι αδικο το bench με τον spartan γιατι σε κοβει η 1060 στα 720p? Δεν είπα "με κόβει". Είπα ότι για να ήταν σωστή η σύγκριση θα έπρεπε να είχε και ο Spartan117 GTX 1060 6GB. Έστω και σε τόσο χαμηλές αναλύσεις η GPU παίζει κάποιο ρόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα