Προς το περιεχόμενο

[TV BOX] Xiaomi Mi Box 52.40€ με Priority Direct Mail @ Banggood [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

milos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-Box-Amlogic-S905X-2GB-RAM-8GB-ROM-TV-Box-International-Version-p-1182281.html

www.skroutz.gr/s/11622837/Xiaomi-Mi-Box.html#

Το θέμα έχει αναλυθεί και εδώ 

ce3b6ee9-061c-4226-b520-85e34465d6ad.jpg

Επεξ/σία από milos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα!

Μια ερωτηση,που ισως ειναι off topic,αλλα θα ηθελα να γνωριζω ποια η διαφορα να παρω το συγκεκριμενο box,απο το να παρω chromecast,που ειναι πιο φτηνο,streamαρει με kodi μεσω localcast,εχει netflix,mirrorcast κτλ.

Μιλαω μονο καθαρά για λειτουργια kodi.ευχαριστω

Προσοχή, πολλές ελλείψεις, με τα τριγύρω θα σας βγει όσο ένα καλό με τον 912.το μόνο καλό είναι ότι έχει official license από το Netflix.

1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Προσοχή, πολλές ελλείψεις, με τα τριγύρω θα σας βγει όσο ένα καλό με τον 912.το μόνο καλό είναι ότι έχει official license από το Netflix.

Δώσε τα φώτα σου όμως, όταν μιλάς για ελλείψεις; Ποια είναι τα γύρω γύρω;

19 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Στο αρχικό post ο ts εχει βάλει παραπομπή για αντίστοιχη παλιότερη προσφορα, στην οποια εχει γινει συζητηση και αναλυση για το συγκεκριμενο box.

Ακόμα περισσότερη αναλυση στο αντίστοιχο θέμα για επιλογή tv box -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/

Διαβάζω διαφορα προβλήματα που δεν δικαιολογουνται. Προσωπικα αν και υποστηρικτής κινητών xiaomi, το συγκεκριμένο box, θεωρώ οτι δεν αξίζει τα χρήματα του. Χίλιες φορές καλύτερα το m8s pro με s912.

Τα μονα θετικά που βλέπω ειναι το τηλεχειριστήριο και την καλυτερη out of the box rom

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Δύο στο φτερό,usb to rj45(uGreen, αυτό έχουν όλοι, δοκιμασμένο ότι δουλεύει), μιας και δεν έχει εθερνετ και ένα  hub usb. Μέχρι 30€ θα έδινα για το συγκεκριμένο.ααααα, με 8 γίγα αποθηκευτικό χώρο δεν πας πουθενά.βάλε κάτω τις τιμές και δες.το 20€ στη ξεφτίλα θα το δώσεις.

Επεξ/σία από vrwmiaris

Το έχω ήδη εδώ και καιρό και πήρα και ένα δεύτερο για την κρεβατοκάμαρα.... απλά δεν παίζεται.... Το WiFi του είναι γρήγορο και παίζει τα πάντα χωρίς κολλήματα - είναι το πρώτο TV Box που περνάει από τα χέρια μου με αξιόλογο WiFi... στην ουσία δεν χρειάστηκε να το συνδέσω με καλώδιο Ethernet. Το τηλεχειριστήριο είναι τέλειο και παίζει πολύ γρήγορα και αξιόπιστα, όχι όπως αυτά του κιλού που έχουν τα γνωστά TV Boxes, το Android του είναι σούπερ σταθερό και με συχνές ενημερώσεις από την Xiaomi και τέλος πάντων η λίστα με τα προτερήματα συγκριτικά με τα κλασικά κινεζοtvboxes δεν έχει τελειωμό... είναι λίγο πιο ακριβό αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του.

• Like 2

Από προσωπική εμπειρία θα πρότεινα ένα TV Box με γνήσιο Android TV λειτουργικό (όπως το Xiaomi) από οποιοδήποτε κινέζικο με απλό Android πατσαρισμένο και με μηδενική μελλοντική υποστήριξη. Τα χαρακτηριστικά δεν λένε όλη την ιστορία.

• Like 2

το έχω κι εγώ 6 μηνο και είναι απροβλημάτιστο σε kodi youtube κτλ

Η εναλλαγή στα menu πολύ γρήγορη επίσης το κοντρόλ του απλό και λειτουργικότατο είναι bluetooth.

Το Wifi του ειναι μια χαρά πάντως και σε μένα και έχω και το ZTE που δίνει η Cyta το οποίο έχει πολλά θέματα στο ασύρματο.

τα 8gb μεχρις στιγμής δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα , εαν χρειαστώ παραπανω θα του βάλω με ενα usb cardreader μια microsd.

Η καλύτερη αγορά αν δεν μπορείς να πας σε Nvidia Shield. Τα θετικά του αναφέρθηκαν παραπάνω, θα προσθέσω την υποστήριξη του με updates όταν στα αλλά κινέζικα ψάχνεις rom, που να παίζει σωστά, στο freaktab. 

Έχω το συγκεκριμένο box εδώ και ένα χρόνο περίπου, για να βοηθήσω λίγο στα θετικά:

1) Πολύ καλό wifi 5G, παίζει χωρίς πρόβλημα ταινίες full HD, μεγέθους 12-15GB, που streamάρω από το main pc μέσω τοπικού δικτύου (δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 4K ταινίες γιατί δεν έχω 4K TV)

2) Το netflix είναι η έκδοση για χρήση χωρίς ποντίκι και επειδή το remote του δεν είναι air mouse με το υπάρχον λειτουργεί άψογα

3) Παίζει χωρίς πρόβλημα το Cosmote TV On the Go για όποιους το θέλουν, σε ότι άλλο tv box είχα δοκιμάσει είτε η εφαρμογή τα έβλεπε σαν root ή για κάποιον δικό του λόγο δεν έπαιζε χωρίς να εμφανίζει κάποιο μύνημα. Θα χρειαστείτε όμως air mouse ή ένα απλό mouse για τον χειρισμό της εφαρμογής.

4) Το remote του συνδέεται με bluetooth με το tv box και έχει πολύ καλή απόκριση.

Τα αρνητικά που βλέπω είναι :

1) Δεν έχει ethernet θύρα άρα μέσω δικτύου 4K ταινίες λίγο δύσκολο

2) 8GB είναι λίγα, αρκούν μόνο για τις απαραίτητες εφαρμογές (σίγουρα φτάνουν για kodi, youtube,netflix,cosmote και ορισμένα ακόμα)

3) Το remote του δεν είναι και air mouse

Γενικά πάντως δεν κολλάει πουθενά, τα παίζει όλα απροβλημάτιστα και η τιμή του θεωρώ ότι είναι σωστή για αυτά που προσφέρει.

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...