Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη γενικοτερα δε γεμιζω το PC με εγκαταστασεις και drivers, αναρωτιεμαι αν αξιζει να εγκαταστησω τα απαιτουμενα για το Hp 430 μου, ωστε να προσθεσω αυτη τη λειτουργια

-Οποιος εχει δοκιμασει ειναι γρηγορη η αναγνωση και πετυχαινει η θελει πολλαπλες προσπαθειες?

-Επισης πρεπει να πατησεις στο "sign in via fingerprint", η μπορεις απυθειας να σκαναρεις με το που παρουσιαστει η sign in οθονη

Θελω αμεση προσβαση δε θελω να παιζω καθε φορα που ειναι να μπω Windows

Δημοσ.

Στο Lenovo 720 που το έχω είναι πολύ γρήγορο. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει κωδικός με αυτό. Ακουμπάς το δάχτυλο και "μπαμ" άνοιξε. Βέβαια κάθε εταιρεία έχει διαφορετική υλοποίηση. 

Δημοσ.

Εβαλα και γω το synaptics driver για το μοντελο μου, εβαλα pass pin, ενεργοποιησα και το windows hello απο group policy editor γιατι πριν δεν υπηρχε και σκανναρα ενα δακτυλο. Σε μενες μπηκ τις πρωτες φορες κατευθειαν, αλλα στις επομενες προσπαθειες ηθελε καποιες επαναληπτικες δοκιμες. Συνεχιζω και κρινω αν θα βοηθησει η αν με μπλεξει

Δημοσ.
5 hours ago, therock said:

Εβαλα και γω το synaptics driver για το μοντελο μου, εβαλα pass pin, ενεργοποιησα και το windows hello απο group policy editor γιατι πριν δεν υπηρχε και σκανναρα ενα δακτυλο. Σε μενες μπηκ τις πρωτες φορες κατευθειαν, αλλα στις επομενες προσπαθειες ηθελε καποιες επαναληπτικες δοκιμες. Συνεχιζω και κρινω αν θα βοηθησει η αν με μπλεξει

Από ότι είχα διαβάσει παίζει ρόλο αν το δάχτυλο είναι ιδρωμένο, βρεγμένο, καθαρό κλπ. Λεπτομέρειες, αλλά παίζουν ρόλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...