Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, akatsim είπε Μονον οι τελειωμενοι εχουν πλεον fb. Οι επεξεργαστες τον μαραναν. Το άχρηστο post του thread.
cobain_7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Πιθανος διαλογος σε καταστημα H/Y σε λιγο καιρο... - Φιλε θελω τον επεξεργαστη τον Markus 64 την εκδοση Zuck στα 17Ghz. -Σκοπευεις να τον κανεις overclock? -Κοιταξε, αν δεν τραβαει το Facebook στην ανηφορα, θα φαει overclock να του φυγει η ψυχη! -Καλα σε εκοψα για power user εγω. Θα σου δωσω εγω τον Markus 64 την εκδοση ομως Priscila στα 20Ghz να σε βγαλει παλικαρι και θα περασεις να με κερασεις και καφε. -Τετοια αποδοση ε?! -Φιλε σου λεω θα φευγει σφαιρα το Facebook και θα τρεχει ο υπολογιστης απο πισω να προλαβει! -Ωρε μαγκα μου, αυτα ειναι!
panagos2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, akatsim είπε Μονον οι τελειωμενοι εχουν πλεον fb. Οι επεξεργαστες τον μαραναν. Υπάρχουν τελειωμένοι άνθρωποι;
akatsim Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 hours ago, Βασίλης_29 said: Το άχρηστο post του thread. Για πες μου εσυ, τι χρησιμο εχει το fb?
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, akatsim είπε Για πες μου εσυ, τι χρησιμο εχει το fb? Δεν δίνω άλλη τροφή σε troll, καλή συνέχεια.
nikolaos p. Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δεν θα ξαφνιαζόμουν με οποιαδήποτε καινοτομία από μεριάς facebook! Έχει μία "επιθετική" στρατηγική, με την καλή έννοια, αν και έχει κατηγορηθεί τελευταία για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Τραγικό. Έχουμε χαζέψει τελείως. Όλοι οι επεξεργαστές είναι software-centric.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα