gkokokiris Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να φυγω απο το ios ου ειμαι τοσα χρονια αν και ευχαριστημενος αλλα με κουρασε το ιδιο πραγμα σε ολες τις συσκευες και λεω να παρω το P20...τι γνωμες εχετε ή τι αλλο θα μου προτεινατε..?
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλή είναι και κάποια αλλαγή που και που . Πάντως το κινητό δεν υπάρχει.
gkokokiris Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 το εχεις στην κατωχη σου...μπορεις να μου δωσεις καποιες πληροφωριες...μιλαω για το p20 οχι το Pro...
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Όχι δεν το έχω. Εξάλλου η διάφορες είναι λίγες. Έχω πιάσει το pro.
gkokokiris Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 κατα την γνωμη σου αξιζει απο το iphone σε p20 δηλαδη..?
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν μπορώ να φέρω γνώμη γιατί δεν είχα ποτέ Iphone. Και όπως καταλαβαίνεις αν αρχίσουμε και λέμε μόνο για Android θα έρθουν και οι άλλοι και θα αρχίσει ο χαμός(αυτό είναι εδώ και χρόνια γνωστό). Καλό είναι να έρθει κάποιος που έχει πιάσει και τα δύο λειτουργικά και να σου πει την γνώμη του. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αυτο εφικτό γιατί το P20 ή και το Pro δεν θα το έχουν πάρει ακόμη πολύ λόγο τιμής. Εγώ πάντως θα το "τσιμπούσα" αν ήταν μικρότερο. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, gkokokiris είπε Καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να φυγω απο το ios ου ειμαι τοσα χρονια αν και ευχαριστημενος αλλα με κουρασε το ιδιο πραγμα σε ολες τις συσκευες και λεω να παρω το P20...τι γνωμες εχετε ή τι αλλο θα μου προτεινατε..? Στα κοντα 650-700ευρω εχεις απειρες επιλογες στο Android,αρκετες απο τις οποιες εχουν για παραδειγμα και θυρα ακουστικων. Το καλο με το android ουτως ή αλλως αυτο ειναι,οτι εχει για ολες τις τσεπες και ολα τα γουστα. Τωρα οσον αφορα το p20 συγκεκριμενα ειναι σχετικα καλη συσκευη απλα μπηκε στην σκια του p20 pro επειδη το τελευταιο εχει και την καλυτερη καμερα και την μεγαλυτερη μπαταρια και ειναι αδιαβροχο. Τι σου αρεσει και κοιτας περισσοτερο το p20 απο τα αλλα κινητα.
gkokokiris Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Σχεδιαση-οθονη-χρακτιριστηκα και ειναι πολυ αξιολογες οι σειρες P που εχω δουλεψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα