ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χερετε παιδια εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ ACER ASPIRE 5740G, Οταν παταω το power για να ανοίξει δουλευει το λαπτοπ αλλα η οθονη ειναι μαυρη δεν διχνει τιποτα απολυτος, και μετα παταω παλι το power το κλεινω και αμεσως το ανοιγω αυτο μπορει να το κανω και τρεις φορες και τεσσερης και μετα να ανοιξει το λαπτοπ και η οθονη να αναβει κανονικα και ολα να δουλευουν σαν μην επαθε ποτε τιποτα , εχετε καμια ιδεα τι γινετε? Οταν ομως π.χ. το εχω κλεισει και παω παλι μετα απο 3 με 4 ωρες να το ανοιξω μου κανει παλι τα ιδια . Και οταν ανοιγει το λαπτοπ δουλευει κανονικα αλλα η οθονη δεν αναβει το συνδεω στην οθονη της τηλεορασης και δεν μου βγαζει εικονα, παρα μονο θα μου βγαλει εικονα οταν θα εχει και στο λαπτοπ. Παρακαλω αν μπορει καποιος που ξερει καλυτερα να με βοηθήσει? Σας ευχαριστω. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από ΓΙΩΡΓΟΣ6229
alexxxer Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Κάρτα γραφικών. Σε λίγο δεν θα ανάβει καθόλου. Τώρα για επισκευή δεν έχω ιδέα αν επισκευάζεται, και αν συμφέρει.
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την απαντηση φιλε Alexxxer, Καμια φορα δεν αναβει καθολου (Η οθονη) μπορει να προσπαθω και μια ωρα και τιποτα , και να το αφήσω κανα 2 ωρες και να το παλεψω λιγο και μετα να ανοιξει παλι. Αρα λες να ειναι η καρτα γραφικων που δεν βγαζει εικονα ουτε στην τηλεοραση ενω το λαπτοπ δουλευει ε? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από ΓΙΩΡΓΟΣ6229
alexxxer Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Από την περιγραφή σου, φωνάζει κάρτα γραφικών. Αν βρεις κάποιο παιδί να σου κάνει reflow , πιθανόν να φτιάξει για κάμποσο. Τώρα για πόσο; Ένας Θεός ξέρει. Αυτό το είδες;
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 καταλαβα την κατσαμε την βαρκα που λενε, ευχαριστω για την απάντηση... και ειδα και αυτο που μου εστηλες και θα πραξω καταλλήλως. Να σε ρωτησω και κατι αλλο, οταν ανοιγει και δουλευει κανονικα εκει που καθομαι καμια φορα κανει ενα τσαφ και κλεινει μονο του απο την καρτα γραφικων γινετε και αυτο?
Sheogorath Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ6229 είπε καταλαβα την κατσαμε την βαρκα που λενε, ευχαριστω για την απάντηση... και ειδα και αυτο που μου εστηλες και θα πραξω καταλλήλως. Να σε ρωτησω και κατι αλλο, οταν ανοιγει και δουλευει κανονικα εκει που καθομαι καμια φορα κανει ενα τσαφ και κλεινει μονο του απο την καρτα γραφικων γινετε και αυτο? Oτι και να διαβάσεις, ΜΗΝ την βάλεις στον φούρνο.
ss13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ6229 είπε καταλαβα την κατσαμε την βαρκα που λενε, ευχαριστω για την απάντηση... και ειδα και αυτο που μου εστηλες και θα πραξω καταλλήλως. Να σε ρωτησω και κατι αλλο, οταν ανοιγει και δουλευει κανονικα εκει που καθομαι καμια φορα κανει ενα τσαφ και κλεινει μονο του απο την καρτα γραφικων γινετε και αυτο? Δώσε μας το μοντέλο του ( υπάρχει ένα ταμπελάκι στη βάση του ) για να δούμε ποια κάρτα γραφικών φοράει , αν σβήνει στα καλά καθούμενα , μπορεί να υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής , κατέβασε αυτό http://download.cnet.com/HWMonitor/3000-2094_4-10793486.html και δες τι θερμοκρασίες σου δείχνει , όπως είπε πολύ σωστά ο Sheogorath μη μπλέξεις με φούρνους και ιστορίες , θα έχεις προσωρινά αποτελέσματα ( εκτός εαν έχεις κανέναν να στο κάνει τζάμπα ) , με 50 ευρώ περίπου υπάρχουν κάρτες γραφικών καινούργιες στο Ebay 1
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Αν το συνδέσεις σε αλλη οθόνη, πχ τηλεόραση, δουλεύει;
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο ss13 Η καρτα γραφικων που φοραει ειναι η- ATI MOBILITY RADEON HD 5650. Στις 21/4/2018 στις 3:39 ΜΜ, GeorgeHellas είπε Αν το συνδέσεις σε αλλη οθόνη, πχ τηλεόραση, δουλεύει; OXI φιλε μου γιωργο οταν το ανοιγω το λαπτοπ μετα απο ωρα που ειναι κρύο και δουλευει κανονικα αλλα η οθονη δεν αναβει καθολου, οταν το συνδέσω με μια εξωτερικη οθονη δεν βγαζει εικονα ουτε και με hdmi να φανταστείς. αλλα εχω παρατηρήσει κατι, οταν το ανοιξω και δεν διχνει η οθονη τιποτα για να αναψει το αφηνω για κανα 15λεπτο να δουλεψει λιγο να ζεσταθει και μετα του κανω δυο με τρεις επανεκινησεις και μετα ανοιγει με εικονα κανονικα . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από ΓΙΩΡΓΟΣ6229
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ6229 είπε ss13 Η καρτα γραφικων που φοραει ειναι η- ATI MOBILITY RADEON HD 5650. OXI φιλε μου γιωργο οταν το ανοιγω το λαπτοπ μετα απο ωρα που ειναι κρύο και δουλευει κανονικα αλλα η οθονη δεν αναβει καθολου, οταν το συνδέσω με μια εξωτερικη οθονη δεν βγαζει εικονα ουτε και με hdmi να φανταστείς. αλλα εχω παρατηρήσει κατι, οταν το ανοιξω και δεν διχνει η οθονη τιποτα για να αναψει το αφηνω για κανα 15λεπτο να δουλεψει λιγο να ζεσταθει και μετα του κανω δυο με τρεις επανεκινησεις και μετα ανοιγει με εικονα κανονικα . με ATI MOBILITY RADEON HD 5650 και σου κανει θεμα? η σειρα nvdia ειχαν θεμα και τις αλλαζαμε με ατι
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Και ομως ετσι ειναι μονο οταν ζεσταίνετε το λαπτοπ ανοιγει και η εικονα.
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 ναι γιατι ζεστενεται η καρτα και δουλευει παραγγειλε απο ebay καρτα ατι 1
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 και πως θα την αλλάξω; αλλάζει; η πρεπει να το παω σε τεχνικό;
ss13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Όπως λέει εδώ http://www.tomshardware.co.uk/forum/349188-33-onboard-acer-aspire-5740g-_-radeon-5650 δεν αλλάζει η κάρτα , άρα πρέπει να το ανοίξεις , να δεις το Part Number της μητρικής http://howtofindyourpartnumber.com/gateway-pns/ μετά να δεις αν υπάρχει καινούργια μητρική
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 ΟΚ Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα