Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Είναι αμέτρητοι οι νόμοι που δεν έχουν λογική, ή τουλάχιστον εμείς για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη λογική τους. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Απορία. Αν το έχω ξεχάσει αλλά το έχω σε ηλεκτρονική μορφή (φώτο ευδιάκριτη μπρος πίσω σε σμαρτφον) παίζει να μην σε γράψει?
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε Απορία. Αν το έχω ξεχάσει αλλά το έχω σε ηλεκτρονική μορφή (φώτο ευδιάκριτη μπρος πίσω σε σμαρτφον) παίζει να μην σε γράψει? Η φωτογραφία ΔΕΝ αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση το πρωτότυπο. 1
haris_216 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε Απορία. Αν το έχω ξεχάσει αλλά το έχω σε ηλεκτρονική μορφή (φώτο ευδιάκριτη μπρος πίσω σε σμαρτφον) παίζει να μην σε γράψει? Δεν το ξέρω αλλά κανονικά θα έπρεπε να σε γράψει. Έτσι κι αλλιώς η φωτογραφία δεν λέει ότι "έχεις" δίπλωμα αλλά ότι...έχεις βγάλει!!! Που σημαίνει ότι μπορεί για κάποια παράβαση να στο έχουν αφαιρέσει για Χ χρονικό διάστημα, κι εσύ στο μεταξύ να βγαίνεις βόλτα με την φωτογραφία του κινητού Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από haris_216 2
Amix Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, christopher0016 είπε κουνας βλεφαριδες τσακπινιαρικα κανεις χαριτομενα την ξανθια και ολα καλα!! 20 ευρω ειναι το προστιμο αμα δεν εχεις πανω σου το διπλωμα . Ναι δικο μου λαθος. Αυτο ισχυει αν δεν εχεις καθολου διπλωμα . 1
BritGreek Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Είσαι υποχρεωμένος να το έχεις μαζί σου όταν οδηγείς, όπως και την ταυτότητά σου. Από εκεί και πέρα, όταν σε σταματούν έχουν βάση δεδομένων που τους δείχνει αν έχεις δίπλωμα ή απλά λες ψέματα. Εμένα όταν με σταματούν, μου ζητούν μόνο την ταυτότητά μου και καμιά φορά την άδεια κυκλοφορίας. Όλα τα άλλα φαίνονται ηλεκτρονικά. 1
webparts Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, Amix είπε Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 400 ευρω + αφαιρεση αδειας οδηγησης για 30 ημερες. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι. E? 15 ώρες πριν, christopher0016 είπε αυτο υσχει για ολες της κλησεις? Μειωθηκαν ομως τα προστιμα,μονο τα "βαρια" βαρυναν κ αλλο. 15 ώρες πριν, christopher0016 είπε οταν πας να πληρωσεις την κληση και λογικα πεσεις σε σωστο υπαλληλο το πρωτο πραγμα που θα σου ζητησει ειναι να δει εαν εχεις διπλωμα η οχι.. Εδω σε γραφουν για διπλωμα οταν δεν εχεις,σου σκαει δικαστηριο,πας βγαζεις διπλωμα,τους το πας στο δικαστηριο και σε αθωονουν. Τι να λεμε τωρα..
4saken Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Με εγραψαν επειδη δεν ειχα μαζι διπλωμα και δεν ειχα ανανεωση αδεια κυκλοφοριας, συνολο 105 ευρω και οταν τα προσκομησα στην τροχαια επεσε στα 15 ευρω.Επισης δεν φοραγα κρανος και το κρατησαν για 2 μηνες.Ενσταση δεν παιζει ειπαν γιατι δεν υπαρχει προστιμο.Γενικα χαμος αυτες τις μερες με μπλοκα. Καλα κανουν και αυστηροποιουν τα προστιμα για κρανος, stop κτλ, μου φαινεται ομως παραλογο να μην μπορεις να οδηγησεις ουτε αυτοκινητο οταν η παραβαση αφορα μηχανη. 1
NickTG Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δεν βλέπω το λόγο κάποιος που δεν είναι σωστός με το ένα να είναι με το άλλο.
4saken Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Φοραω ΠΑΝΤΑ ζωνη, καποιες φορες δεν φοραω κρανος. 1 2
lary7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, 4saken είπε Με εγραψαν επειδη δεν ειχα μαζι διπλωμα και δεν ειχα ανανεωση αδεια κυκλοφοριας, συνολο 105 ευρω και οταν τα προσκομησα στην τροχαια επεσε στα 15 ευρω.Επισης δεν φοραγα κρανος και το κρατησαν για 2 μηνες.Ενσταση δεν παιζει ειπαν γιατι δεν υπαρχει προστιμο.Γενικα χαμος αυτες τις μερες με μπλοκα. Καλα κανουν και αυστηροποιουν τα προστιμα για κρανος, stop κτλ, μου φαινεται ομως παραλογο να μην μπορεις να οδηγησεις ουτε αυτοκινητο οταν η παραβαση αφορα μηχανη. Εδω δεν μπορουν να δουλεψουν οι επαγγελματιες οδηγοι αμα τους παρουν το διπλωμα για παραβαση με μηχανακη. Γενικα θελει προσοχη, δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα, προφανως για το καλυτερο, 1
Nikolaos21A Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Παιδιά να ρωτήσω με έγραψαν 105 γιατί στερουμουν από δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας αν τα πληρώσω είναι όλα κομπλέ ή πάλι πάει δικαστήριο?
greekfragma Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 19 λεπτά πριν, Nikolaos21A είπε Παιδιά να ρωτήσω με έγραψαν 105 γιατί στερουμουν από δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας αν τα πληρώσω είναι όλα κομπλέ ή πάλι πάει δικαστήριο? τώρα τα έχεις να τα δείξεις ή όχι. τί ηλικία έχεις;
Nikolaos21A Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Όχι δεν τα έχω Θα πάει και δικαστήριο αν την πληρώσω Ξέρει κανείς
StamTheMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μην ξεθαβετε θεματα 2 χρονων,καθομαι και το διαβαζω απο την αρχη,ετοιμαζομαι να απαντησω..και βλεπω οτι εχω ηδη απαντησει πριν 2 χρονια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα