Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αμέτρητοι οι νόμοι που δεν έχουν λογική, ή τουλάχιστον εμείς για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη λογική τους.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Απορία. Αν το έχω ξεχάσει αλλά το έχω σε ηλεκτρονική μορφή (φώτο ευδιάκριτη μπρος πίσω σε σμαρτφον) παίζει να μην σε γράψει? 

Η φωτογραφία ΔΕΝ αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση το πρωτότυπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Απορία. Αν το έχω ξεχάσει αλλά το έχω σε ηλεκτρονική μορφή (φώτο ευδιάκριτη μπρος πίσω σε σμαρτφον) παίζει να μην σε γράψει? 

Δεν το ξέρω αλλά κανονικά θα έπρεπε να σε γράψει.

Έτσι κι αλλιώς η φωτογραφία δεν λέει ότι "έχεις" δίπλωμα αλλά ότι...έχεις βγάλει!!!

Που σημαίνει ότι μπορεί για κάποια παράβαση να στο έχουν αφαιρέσει για Χ χρονικό διάστημα, κι εσύ στο μεταξύ να βγαίνεις βόλτα με την φωτογραφία του κινητού ;)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, christopher0016 είπε

κουνας βλεφαριδες τσακπινιαρικα    κανεις χαριτομενα την ξανθια  και ολα καλα!!   

20 ευρω ειναι το προστιμο αμα δεν εχεις πανω σου το διπλωμα .

Ναι δικο μου λαθος. Αυτο ισχυει αν δεν εχεις καθολου διπλωμα .

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι υποχρεωμένος να το έχεις μαζί σου όταν οδηγείς, όπως και την ταυτότητά σου. Από εκεί και πέρα, όταν σε σταματούν έχουν βάση δεδομένων που τους δείχνει αν έχεις δίπλωμα ή απλά λες ψέματα. Εμένα όταν με σταματούν, μου ζητούν μόνο την ταυτότητά μου και καμιά φορά την άδεια κυκλοφορίας. Όλα τα άλλα φαίνονται ηλεκτρονικά.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Amix είπε

Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 400 ευρω + αφαιρεση αδειας οδηγησης για 30 ημερες. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι. 

E?

αυτο υσχει για ολες της κλησεις?

Μειωθηκαν ομως τα προστιμα,μονο τα "βαρια" βαρυναν κ αλλο.

οταν πας να πληρωσεις την  κληση και λογικα πεσεις σε σωστο υπαλληλο   το πρωτο πραγμα που θα σου ζητησει ειναι να δει εαν εχεις διπλωμα η οχι..

Εδω σε γραφουν για διπλωμα οταν δεν εχεις,σου σκαει δικαστηριο,πας βγαζεις διπλωμα,τους το πας στο δικαστηριο και σε αθωονουν.

Τι να λεμε τωρα..

Δημοσ.

Με εγραψαν επειδη δεν ειχα μαζι διπλωμα και δεν ειχα ανανεωση αδεια κυκλοφοριας, συνολο 105 ευρω και οταν τα προσκομησα στην τροχαια επεσε στα 15 ευρω.Επισης δεν φοραγα κρανος και το κρατησαν για 2 μηνες.Ενσταση δεν παιζει ειπαν γιατι δεν υπαρχει προστιμο.Γενικα χαμος αυτες τις μερες με μπλοκα.

Καλα κανουν και αυστηροποιουν τα προστιμα για κρανος, stop κτλ, μου φαινεται ομως παραλογο να μην μπορεις να οδηγησεις ουτε αυτοκινητο οταν η παραβαση αφορα μηχανη.

• Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, 4saken είπε

Με εγραψαν επειδη δεν ειχα μαζι διπλωμα και δεν ειχα ανανεωση αδεια κυκλοφοριας, συνολο 105 ευρω και οταν τα προσκομησα στην τροχαια επεσε στα 15 ευρω.Επισης δεν φοραγα κρανος και το κρατησαν για 2 μηνες.Ενσταση δεν παιζει ειπαν γιατι δεν υπαρχει προστιμο.Γενικα χαμος αυτες τις μερες με μπλοκα.

Καλα κανουν και αυστηροποιουν τα προστιμα για κρανος, stop κτλ, μου φαινεται ομως παραλογο να μην μπορεις να οδηγησεις ουτε αυτοκινητο οταν η παραβαση αφορα μηχανη.

Εδω δεν μπορουν να δουλεψουν οι επαγγελματιες οδηγοι αμα τους παρουν το διπλωμα για παραβαση με μηχανακη. Γενικα θελει προσοχη, δεν ειναι οπως παλια τα πραγματα, προφανως για το καλυτερο,

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω με έγραψαν 105 γιατί στερουμουν από δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας  αν τα πληρώσω είναι όλα κομπλέ ή πάλι πάει δικαστήριο?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nikolaos21A είπε

Παιδιά να ρωτήσω με έγραψαν 105 γιατί στερουμουν από δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας  αν τα πληρώσω είναι όλα κομπλέ ή πάλι πάει δικαστήριο?

τώρα τα έχεις να τα δείξεις ή όχι. τί ηλικία έχεις;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μην ξεθαβετε  θεματα 2 χρονων,καθομαι και  το διαβαζω απο την αρχη,ετοιμαζομαι να απαντησω..και βλεπω οτι εχω ηδη απαντησει πριν 2 χρονια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...