GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, σκέφτομαι να δώσω το mi max hydrogen 3/32 άριστο κουτατο, να βάλω λίγα ακόμα και να πάρω κάποιο xperia στοχεύοντας πάρα πολύ στην κάμερα και στον ήχο από τα ακουστικά. Πχ να πουλήσω το δικό μου και να βάλω αλλά 50-70€. Ποιο θα ήταν ένας τίμιος αντικαταστάτης; Επίσης εκτός από xperia τι παίζει σε άλλες μάρκες σε κάμερα? Πόσο μπορεί να πιάσει το δικό μου και ποιο προτείνετε; Πάντα μιλάμε για μεταχειρισμένα ή καινούρια σε καλή τιμή. 1
lek88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις? Με 70€ δε νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο σε κάμερα Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από lek88
chios Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Έχω πάθει την πλάκα μου με τις φωτογραφίες φίλε. Άριστο κινητό σε όλα του. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, lek88 είπε Μέχρι πόσα έχεις σκοπό να διαθέσεις? Με 70€ δε νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο σε κάμερα Την πώληση του mi max +70€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα