mindtrapper Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το χρησιμοποιώ για σοβαρή color critical δουλειά. Browsing, ταινίες σειρές και λίγο gaming. Το θέμα μου είναι ότι σε video δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος με τα χρώματα. Κυρίως τα skin tones. Μου φαίνεται έντονο το κίτρινο και κάπως το κόκκινο και σε σκιες στα πρόσωπα κάνει μια πράσινη απόχρωση κάπως. Το έχω με το icm profile από το PCmonitors review αλλά με τα χρώματα στο "normal", οι ρυθμίσεις που δίνει αυτός έχουν πολύ κίτρινο για εμένα. Έλεγα μήπως το ips έχει καλύτερα χρώματα και φυσικά οι γωνίες θέασης θα είναι πολύ welcome αν και κάθομαι στους 90-100 πόντους. Μάλλον δεν αξίζει η αλλαγή αυτή την στιγμή, το βλέπω δύσκολο να πιάσει και σοβαρά λεφτά για να πεις ότι βάζω λίγα ακόμα για το ips. Υπάρχει ένα στα 150€ στις αγγελίες και δεν φεύγει, εγώ το πήρα 200€, αν το δώσω 100€ δεν αξίζει η χασούρα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από mindtrapper
ilos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ο μόνος λόγος να πας στο ips είναι το color/gamma shift στις γωνίες για μένα. Αν δε κάθεσαι στα 50 εκατοστά δεν αξίζει να αλλάξεις. Ακόμα και ghosting να πεις ότι θα γλιτώσεις πάλι θα έχει κάποιο το Ips. Μαζί με τα κλασικά backlight bleeding, ξεπλυμένα black levels και ίσως λίγο χειρότερο χρόνο απόκρισης μάλλον. Και αν δεν είναι glossy όπως αυτή θα έχει και πολύ χειρότερο contrast. Για αυτά που περιγράφεις (casual gaming + ταινίες) η οθόνη είναι vfm. Μπορείς να φας λίγο smoke trailing σε fonts στο σκρολάρισμα στο surfing (πχ κίτρινα fonts σε μαύρο background), αλλά θα το έχεις συνηθήσει αυτό το κουσούρι λογικά 😃.
mindtrapper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, την έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί και τόσο το ghosting. Τα χρώματα παλεύονται με λίγο extra saturation στον MPC και ανέβασμα της φωτεινότητας. Συνήθως την έχω στο 15 επειδή είμαι σε σκοτεινό δωμάτιο. Αν την βάλω στο 25-30 όταν βλέπω ταινία τα πάει καλύτερα. Λογικό πιστεύω. Την κρατάω και σε λίγα χρόνια πάω σε monitor 27-32" 1440p 144Hz HDR IPS ή σε τηλεόραση 40"+ 4Κ HDR με Freesync. 😛 Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2018 από mindtrapper
kostiger Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Το ξεθαβω εκ νεου. Στους 50-60 πόντους παλεύεται το συγκεκριμένο μεγεθος; Χρηση κυριως browsing κ gaming..
NoiSy MaN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 12:00 ΠΜ, kostiger είπε Το ξεθαβω εκ νεου. Στους 50-60 πόντους παλεύεται το συγκεκριμένο μεγεθος; Χρηση κυριως browsing κ gaming.. Για μένα όχι, ειδικά για gaming. 1
kostiger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Για μένα όχι, ειδικά για gaming. Kι εγω αυτο θεωρησα, οποτε ξεπερασα τη σιγη ασυρματου του νηματος και εγκατελειψα καθε σχετικη σκεψη περι αγορας τους..
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 12:00 ΠΜ, kostiger είπε Το ξεθαβω εκ νεου. Στους 50-60 πόντους παλεύεται το συγκεκριμένο μεγεθος; Χρηση κυριως browsing κ gaming.. ΕΧω σε τετοια αποσταση την εχω και εινα μια χαρα.
kostiger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε ΕΧω σε τετοια αποσταση την εχω και εινα μια χαρα. Μου βαζεις ντριβελια τωρα.
Age4Greeks Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω και να γίνω υπερβολικά ψείρας, στα 50 εκατοστά είσαι ψιλοκοντά :τα παιχνίδια μπορεί και να σε κουράσουν λόγω γρήγορων εναλλαγών, στο browsing δεν θα έχεις πρόβλημα. Στα 60 είσαι άνετα, στα 70 κάνεις άφοβα τα πάντα. Και αν τυχόν θεωρείς τα 70 μεγάλη απόσταση σκέψου ότι η συγκεκριμένη έχει 73 εκατοστά φάρδος. 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 21/9/2018 στις 12:41 ΜΜ, kostiger είπε Μου βαζεις ντριβελια τωρα. εχει εξαφανιστει απο το σκρουτζ ομως 😕
kostiger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Ntinaras είπε εχει εξαφανιστει απο το σκρουτζ ομως 😕 Αυτο διαπιστωσα κι εγω.. Κοιταζω και την LG-29WK500-P η οποια ειναι στα 200 ευρω. Μια 1060 3gb εχω παρεμπιπτοντως.. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από kostiger
ASDIC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω την οθονη απο τον Ιανουαριο, οταν δλδ πρωτοβγηκε η προσφορα. Κολλημενα πιξελ δεν εχω μεχρι στιγμης. Το πανελ ειναι ολα τα λεφτα, ολα τα υπολοιπα ειανι απλα μετρια. Συμφωνω με ολα οσα ειπαν τα παιδια παραπανω. Δεν ειμαι απαιτητικος gamer και αυτα με τις γωνιες και τα χρωματα δεν τα εχω παρατηρησει ουτε τα εχω ψαξει. τα 1440p σε 32 ιντσες ειναι οτι καλυτερο εχω συνταντησει μεχρι στιγμης. Θα δυσκολευτω πολυ να παρω οθονη χαμηλοτερη αναλυσης και μεγεθους , με κακοεμαθε η ρουφιανα. Την εχω περιπου στα 70 εκατοστα για παιχνιδια και σερφαρισμα. Εκτος απο τα πλαστικα και την ποιοτικα κατασκευης κανενα παραπονο μεχρι στιγμης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα