Προς το περιεχόμενο

Τέλος ο Brosnan απο James Bond?

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσφατα εγινε οντως επαληθευση οτι James Bond + Brosnan βαρεσαν διαλυση .

Ο επομενος ποιος θα ειναι αραγε?

Για μενα παντως μονο ο πρωτος και ο τελευταιος αξιζαν σαν James Bond

Δημοσ.

Όχι μόνο η μάνα του και οι γείτονες άλλα και πολύς κόσμος ακόμα, αφού ήταν ο πρωταγωνιστής του Hulk και της Τροίας (έπαιζε τον Έκτωρα).

Παρ'όλα αυτά, δε νομίζω ότι έχει το στυλ του Bond.

Δημοσ.

Α , δεν ετυχε να δω κανενα απο τα δυο ..

Το Ηulk giati den moy aresei h μεταφορα σε ριαλ ταιμ απο κινουμενα σχεδια..

Και το Τροια γιατι εχοντας δει τα τοσο γνωστα Ζινα και Ηρακλης ημουν σιγουρη οτι θα ηταν κατεστραμμενη εντελως η Ομηρου Ιλιαδα ...

Δημοσ.

Εχμ.. Απο τις ταινιες που ειπε ..ειπα σχετικα !

Αλλα εχω καιρο που δεν εχω μεγαλη αποψη απο ταινιες του σινεμα..κλπ κλπ ..

Αυτες οι ταινιες που λες προβαλλονται τωρα η εχουν βγει σε βιντεο ? (βιντεοκασετες οχι ντιβιντι )

Ο Κλουνει παρεπιμπτοντως πολυ μπεμπεδιστικο στυλ για Μποντ.

Δεν εχει αυτο το κατι που ειχαν ο Κοννερυ και ο Μπροσναν

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βack to stage

Αντίο Pierce

Ενα τηλεφώνημα ήταν αρκετό: ο Pierce Brosnan και ο James Bond δεν είναι πλέον... ένα!

«Ενα τηλεφώνημα, αυτό και μόνο» δήλωσε ο 52χρονος ηθοποιός στο Entertainment Weekly.

Ετσι ακριβώς έμαθε πως η υπηρεσίες του στις ταινίες James Bond δεν είναι πλέον επιθυμητές...

Ο Pierce Brosnan πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες James Bond: Goldeneye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World is Not Enough (1999) και Die Another Day (2002) κι ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να παίξει στην πέμπτη και τελευταία ταινία για αυτόν, οι παραγωγοί άλλαξαν γνώμη και τον απάλλαξαν από τα καθήκοντά του!

«Στην αρχή ταρακουνήθηκα αλλά μετά συνειδητοποίησα πως τώρα θα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και δε θα δίνω λογαριασμό σε κανένα! Αυτό είναι μια αίσθηση ελευθερίας!» δήλωσε ο δημοφιλής σταρ.

Οσο για το ρόλο του, δήλωσε πως αν και ευγνώμων που του δόθηκε, εκτοξεύοντας την καριέρα του «Ποτέ δεν ήταν κάτι αληθινό για μένα, ποτέ δεν είχα την πλήρη «κυριότητα» του James Bond. Υπήρχαν διαρκώς αυτές οι χαζές ατάκες που μισούσα και που πάντα ένιωθα ψεύτικος όταν τις έλεγα!»

Πηγη (εστω και καθυστερημενη ειδηση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...