Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό τροφοδοτικό. Αυτό που έχω ζεσταίνεται αρκετά.

Ο υπολογιστής μου ειναι:

asus p5q + x5470 cpu

2 Χ 2ΤΒ σκληρους 3,5

2 Χ 640ΜΒ σκληρούς 3,5

2 Χ cdrom

κάρτα γραφικών ati radeon hd 4770

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dimitris1964
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dimitris1964 είπε

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό τροφοδοτικό. Αυτό που έχω ζεσταίνεται αρκετά.

Ο υπολογιστής μου ειναι:

asus p5q + x5470 cpu

2 Χ 2ΤΒ σκληρους 3,5

2 Χ 640ΜΒ σκληρούς 3,5

2 Χ cdrom

κάρτα γραφικών ati radeon hd 4770

Ευχαριστώ.

Καλημερα.

Ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου; Ποιο κουτι εχεις και που εχεις στραμενο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου; Το να ζεσταίνεται ειναι το φυσιολογικο αν δεν ζεσταινοταν να ανησυχουσες. 

Αν και εφοσον χρειαστει αλλαγη που δεν νομιζω, ρωτας στο υπαρχον νημα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημερα, ευχαριστω για τις απαντήσεις, Το κουτι ειναι μεσα σε ντουλαπι, εχω βγαλει τα καπακια αλλα και παλι δεν γινεται καλος εξαερισμός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαληθεύεις με αυτό ότι δεν χρειάζεσαι αλλαγή τροφοδοτικό αλλά εξαερισμό κουτιού.  Μέσα σε ντουλάπι κι εμένα να έβαζες θα ζεσταινομουν δεν το βλέπεις λογικο; :)

Θερμοκρασίες από κάρτα επεξεργαστή δίσκους που κυμαινονται;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει να είναι τίποτα σε nas ρε παίδες για αυτό να το έβαλε εκεί... Και εγώ έναν q6600 παροπλισμένο που είχα ένα 7μηνο του έβαλα xpenology έβγαλα την κάρτα γραφικών και έβαλα και wd red και έγινε ένα serverάκι στην αποθήκη μια χαρά και παραπάνω μην σας πω... Λόγω χώρου και θορύβου μετακόμισε εκεί... Ας βάλει ένα έξτρα ανεμιστήρα να φυσάει το τροφοδοτικό...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Παίζει να είναι τίποτα σε nas ρε παίδες για αυτό να το έβαλε εκεί... Και εγώ έναν q6600 παροπλισμένο που είχα ένα 7μηνο του έβαλα xpenology έβγαλα την κάρτα γραφικών και έβαλα και wd red και έγινε ένα serverάκι στην αποθήκη μια χαρά και παραπάνω μην σας πω... Λόγω χώρου και θορύβου μετακόμισε εκεί... Ας βάλει ένα έξτρα ανεμιστήρα να φυσάει το τροφοδοτικό...

Ανεμιστήρα να φυσά την κάρτα ξέρω, να φυσά δίσκους ξέρω, να φυσά κάρτες γραφικών ξέρω, να φυσά radiator ξέρω, να φυσά γενικά μέσα στο κουτί ξέρω, αλλά πρώτη φορά μαθαίνω να φυσά τροφοδοτικό :P

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ έχουν βγάλει πρόσφατα βίντεο ελληνικό κανάλι στο youtube με τρία φανάκια να φυσάνε τραχανά... Το τροφοδοτικό θα κολλήσουμε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εδώ έχουν βγάλει πρόσφατα βίντεο ελληνικό κανάλι στο youtube με τρία φανάκια να φυσάνε τραχανά... Το τροφοδοτικό θα κολλήσουμε;

Τροφοδοτικό που ζεσταίνεται είτε αλλάζεις το fan είτε το πας για ανακύκλωση. Ειδικά με το τροφοδοτικό δεν παίζουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Χαβαλέ κάνω φιλτατε. Φυσικά και αν είναι έξω με καλό airflow το κουτί και ακόμη ζεσταίνεται το psu πας για αλλαγή... Αν όμως ο λόγος είναι απλά ότι το έχει στην ντουλάπα τότε απλά ένα φανάκι έξτρα θα κάνει δουλειά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...