Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με VHS!!!

NickTheGamer95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να σας γυρίσω πίσω στο χρόνο μιας και που ξέθαψα το παλιό μου βίντεο ή vhs το οποίο δούλεψε για λίγο και μετά πέθανε η εικόνα και παίζει μόνο ο ήχος ξέρει κανείς αν φτιάχνετε αν θέλει "ειδικό καθάρισμα;"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μεσαία η μεγάλη κεφαλή είναι για την εικόνα, αυτήν καθάρισες σωστά;

Όταν λες πέθανε η εικόνα τι εννοείς; Τι σου βγάζει;  Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία τι σου δείχνει η τηλεόραση όταν παίζει το βίντεο;

Πως το έχεις συνδέσει το βίντεο; Με SCART ή με το καλώδιο της κεραίας και πιάνεις απο κανάλι;

Λοιπόν δεν βγάζει τίποτα,βάζει η τηλεόραση ότι δεν υπάρχει εικόνα,το έχω με scart πάντα το είχα, δοκίμασα στο dvd το scart και δουλεύει,ναι εκείνη την καθάρισα 

20180421_151748.jpg

Σε όλες πρέπει να παίζει, αναλογικό κανάλι στέλνει, δεν είναι απαραίτητα το 0, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αναζήτηση αναλογικών δηλαδή. Γιατί δεν έχει αναλογικό δέκτη η δικιά σου; Ποια έχεις;

Πρέπει να έχεις πατήσει play σε κάποια κασέτα και μετά να κάνεις αναζήτηση στα κανάλια, αν δεν το βρίσκει στο αυτόματο δες manual 1-1 τα κανάλια αν δεις κάτι ή ακούσεις.

Καινούργια / παλιά τηλεόραση πάντως δεν έχει σημασία, αν έχει αναλογικό δέκτη πρέπει να παίξει και απο αυτό το καλώδιο, αλλιώς σκάρτ παίζει σε AV κανονικά.

Τώρα αν και στην μια έξοδο και στην άλλη έχεις ήχο αλλά δεν έχεις εικόνα πιθανό να έχει θέμα το κύκλωμα μέσα κάπου κάπως, θέλει άνοιγμα / κοίταγμα, πράγμα που συνήθως δεν αξίζει απο την στιγμή που βρίσκεις άλλο βίντεο με 20-30€.

Δεν βρίσκουν τίποτα...Άρχισε να κάνει ένα θόρυβο η κεφάλι ένα τρίξιμο όταν χάλασε η εικόνα....Λογικά η κεφαλή τα έφτυσε,κανένα ρεγουλατορο δεν έχει? 

Ρεγουλατόρο; Δεν θυμάμαι να έχει κάτι, τουλάχιστον όχι στο δικό μου. Συνήθως η κεφαλή βγαίνει μαζί με το πλακετάκι που έχεις εκεί δίπλα της αλλά και να την βγάλεις τι θα της κάνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...