styltsos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Παιδιά παρήγγειλα την μητρική Asus Prime B350m-k και τον επεξεργαστή Ryzen 5 2400G και μαζί του έβαλα και την Asus GeForce GTX1050 Ti 4GB με πήραν τηλέφωνο ότι θα πρέπει να κάνω μόνος μου την διαδικασία bios update για να υποστηρίζει τον επεξεργαστή ξέρει κανένας ακριβώς την διαδικασία ?
FORIS78 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) πρέπει να βρεις έναν οποιοδήποτε ryzen 1xxx να τον βάλεις επάνω και αφου κανεις bios update τοτε μονο θα μπορέσει να δει η μητρική τον 2400 συνήθως τα περισσότερα καταστήματα στο κάνουν αν το ζητήσεις με κάποιο επιπλέον κοστος η και δωρεάν, αν δεν έχεις δυνατότητα να βρεις εσυ επεξεργαστή να το κάνεις ο ίδιος ίσως τότε κάποιο από τα παιδιά εδώ που έχoυν ryzen να μπορέσουν να βοηθήσουν, διαφορετικά ρίξε παραγγελιά απ άλλο κατάστημα που να αναλαμβάνει να σου κάνει και το update επίσης νομίζω κάποιες μητρικές είναι ηδη ρυζεν 2000 ready Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από FORIS78
styltsos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, FORIS78 είπε πρέπει να βρεις έναν οποιοδήποτε ryzen 1xxx να τον βάλεις επάνω και αφου κανεις bios update τοτε μονο θα μπορέσει να δει η μητρική τον 2400 συνήθως τα περισσότερα καταστήματα στο κάνουν αν το ζητήσεις με κάποιο επιπλέον κοστος η και δωρεάν, αν δεν έχεις δυνατότητα να βρεις εσυ επεξεργαστή να το κάνεις ο ίδιος ίσως τότε κάποιο από τα παιδιά εδώ που έχoυν ryzen να μπορέσουν να βοηθήσουν, διαφορετικά ρίξε παραγγελιά απ άλλο κατάστημα που να αναλαμβάνει να σου κάνει και το update επίσης νομίζω κάποιες μητρικές είναι ηδη ρυζεν 2000 ready Στην επίσημη σελίδα τους λέει αυτό
FORIS78 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) σύμφωνα με αυτά που γράφει στο site της asus τον βλέπει κανονικά, το θέμα είναι ποια revision θα είναι αυτη που θα πάρεις, ίσως να μην εχει το απαιτουμενο bios περασμενο περίμενε λιγο μήπως απαντήσει κάνα παλικάρι που ξέρει με σιγουριά. διαφορετικά ρωτά και εδώ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από FORIS78
akoinonitos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, styltsos είπε Παιδιά παρήγγειλα την μητρική Asus Prime B350m-k και τον επεξεργαστή Ryzen 5 2400G και μαζί του έβαλα και την Asus GeForce GTX1050 Ti 4GB με πήραν τηλέφωνο ότι θα πρέπει να κάνω μόνος μου την διαδικασία bios update για να υποστηρίζει τον επεξεργαστή ξέρει κανένας ακριβώς την διαδικασία ? Βασικα εχεις κανει λαθος επιλογες. Στο ερωτημα σου τωρα εφοσον απο το μαγαζι σου ειπαν οτι πρεπει να κανεις μονος σου bios update σημαινει οτι δεν θα εχει περασμενο το 3202 bios αλλα παλαιοτερο. Επισης με 20 περιπου ευρω παραπανω παιρνεις πολυ καλυτερο επεξεργαστη και μητρικη εφοσον δεν χρειαζεσαι τα ενσωματωμενα γραφικα πιυ εχει ο 2400g. Αν δεν τα εχεις παραλαβει ακομα μπορεις να τα αλλαξεις με Asrock ab350m pro και ryzen 1600. Πολυ δυνατοτερο συστημα απο αυτα που εχεις επιλεξει. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα