YMIB Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ghadhika είπε Αν μου βρεις κινητό android με 100€ που μετά από 3 χρόνια συνεχής χρήσης πετάει, δε κολλάει και το μόνο που έχει πάθει είναι να μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ίσως πάρω πίσω το χαρακτηρισμό "σκουπίδι". Γιατί τόσο το έχω το Lumia 550 (και νωρίτερα είχα το ακόμα καλύτερο 535 αλλά μου το έκλεψαν) και το είχα πάρει 99€. Και είναι τέρας. Nωρίτερα είχα android, ένα Huawei U8800 Pro και ήταν σκουπίδι. Από τη πρώτη βδομάδα μετρούσα κολλήματα και restart. Στο χρόνο έκανε μόνο για σουβέρ. Γιατί αν μου το συγκρίνεις με συσκευές των 300, 400 ή 500€, να με συγχωρείς αλλά η τσέπη μου δεν αντέχει. Αν θες να μου πάρεις εσύ ένα τέτοιο για να λέω τι καλά είναι τα android, θα το δεχτώ. Έχει τελειώσει και η καραμέλα για τις οικονομικές συσκευές. Έχεις μείνει και εσύ σε εποχές προ τριετίας, σε καταλαβαίνω. Σαν μετανάστης στην Αυστραλία που έμεινε στην Ελλάδα του 50. Έλα στο 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, YMIB είπε Έχει τελειώσει και η καραμέλα για τις οικονομικές συσκευές. Έχεις μείνει και εσύ σε εποχές προ τριετίας, σε καταλαβαίνω. Σαν μετανάστης στην Αυστραλία που έμεινε στην Ελλάδα του 50. Έλα στο 2018. Δε μου απαντάς. Και δεν αστειεύομαι. Επειδή κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω android, αν εσύ ξέρεις ένα τέτοιο κινητό android σε αυτή τη τιμή, να μου το προτείνεις. Αν δεν έχεις, να σου δώσω τον αριθμό του λογαριασμού μου, να μου βάλεις ένα 500ρικο να πάω να πάρω για να μπω κι εγώ στο κλαμπάκι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλά είναι ακόμα τα wp κινητά αλλά μονο για τα βασικά πια. Πχ χειρισμός yeelight, video στο Viber, surveillance camera σπιτιού και τοσα αλλά δε γίνονται. Φθηνό καλό κινητό τύπου redmi note 4 μονο σε android πια. Αν το εδιναν ανοιχτό στην κοινότητα θα του ξανά έκαναν παπάδες αλλα η ms έχει φοβία με τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καταλαβαίνω απόλυτα κάποιους που είναι ικανοποιημένοι με τα WP και έχουν καβάτζα κάνα - δυο ακόμα, αλλά παρακαλώ, σταματήστε να τα λέτε smartphone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Είχα το Lumia 640 (νομίζω)… πολύ καλό κινητό μέχρι που άρχισε να ζορίζετε… Στην αρχή έκανε όσα χρειαζόμουν στην business πλευρά αλλά στη συνέχει άρχισαν όλα να υπολειτουργούν… Π.χ. Τα emails που κάποιες φορές πατούσα να απαντήσω σε ένα email και το πλήκτρο δεν έκανε τίποτα… έπρεπε να κάνω restart…. Απίστευτα εκνευριστικό, πόσο μάλλον όταν έχεις 5-6 emails accounts στο κινητό σου και λαμβάνεις 100άδες emails καθημερινά. Τα notifications άλλη τρέλα… όποτε ήθελαν έρχονταν ή άλλα έβλεπα στα notifications και άλλα στην εφαρμογή (π.χ. viber, Outlook)…. Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό και με βάση τα specs του, το κινητό πραγματικά ήταν πολύ γρήγορο (σε σύγκριση με ένα android με αντίστοιχο hardware) αλλά λίγο η έλλειψη υποστήριξης ή κακής υποστήριξης σε business εφαρμογές με έκανε να το αφήσω την άκρη και να ξαναγυρίσω το android. Παρά όμως τις κακές εμπειρίες μου με τα Windows Phones… αν με ρώταγες αν η Microsoft έβγαζε σήμερα ένα νέο κινητό με το νέο λειτουργικό και είχε υποστήριξη σωστή σε 5-6 business εφαρμογές θα απαντούσα Ναι… Πάντα είχα την απορία το γιατί η Microsoft αφού έβλεπε ότι δεν τραβάει η ιστορία με τους third party developers γιατί δεν διέθεσε μερικά εκατομμύρια για να αναπτύξει 10-15 εφαρμογές τρίτων (π.χ. facebook, viber, paypal, google analytics, pages κ.τ.λ.) και να προσανατολιστεί περισσότερο στους business χρήστες (π.χ. To Office Lens τότε ήταν τρομερό και ευτυχώς πλέον υπάρχει και στο android) αλλά προσπαθούσε να πιάσει εντελώς αποτυχημένα όπως αποδείχτηκε τους mainstream users… Όπως και να το κάνουμε δεν μου κάθετε καλά πλέον να πρέπει να πληρώνω 500-600-700 ευρώ για ένα android που θα μου κάνει σωστά τη δουλειά μου χωρίς να ζορίζεται για 5-6 εφαρμογές (παιχνίδια δεν παίζω). Θεωρούσα το Windows Phones μακράν πιο τίμια λύση αλλά η κακή υποστήριξη σε basic πράγματα τα έστειλε στα τάρταρα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το elite X2 με το dock 299$ Θα το αγόραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Πριν από λίγες μέρες, στα 950 XL και 640 XL έγινε αναβάθμιση. Στο 640 XL, είχε πολύ καιρό να βγει αναβάθμιση αλλά να που βγήκε. Στο 950 XL κάθε μήνα, βγαίνει αναβάθμιση. Το μόνο που στενοχωριέμαι είναι ότι αναγκαστικά θα πάω σε android (έχω 3 τάμπλετ), διότι η Microsoft έβγαλε μόνη της τα ματάκια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ghadhika είπε Δε μου απαντάς. Και δεν αστειεύομαι. Επειδή κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω android, αν εσύ ξέρεις ένα τέτοιο κινητό android σε αυτή τη τιμή, να μου το προτείνεις. Αν δεν έχεις, να σου δώσω τον αριθμό του λογαριασμού μου, να μου βάλεις ένα 500ρικο να πάω να πάρω για να μπω κι εγώ στο κλαμπάκι σας. Xiaomi Note 4X στα 130 με 140 ευρώ έτσι στα γρήγορα. Αν ψάξω και στα 100 θα σου βρω. Προσπαθείς να πουλήσεις και πνεύμα τρομάρα σου που νομίζεις οτι χρειάζεται να δώσεις 500 ευρώ για αξιοπρεπές android. Δεν καταλαβαίνεις ότι ξεφτιλίζεσαι με το να γράφεις τέτοια σε τεχνολογικό υποτίθεται φόρουμ; Πες ένα δεν ξέρω και ας το να πάει στα κομμάτια. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από YMIB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 εγώ σαν δεύτερο εξακολουθώ να έχω ένα 730 , μια χαρά για απλό τηλέφωνο. Για Apps κλπ δεν το συζητάμε , έχουν ξαναειπωθεί πολλές φορές . Πάντως θα μπορούσε να κρατήσει μια απλή γραμμή δύο τηλεφώνων για όσους θέλαν απλά τηλέφωνα με ίδιο λειτουργικό με το pc. Δεν καστίζει και τόσο τρομερά για τα μεγέθη της Ms. Αλλά ο Νουτέλας τα έκοψε μαχαίρι . Θα μου πείτε ,εδώ το γύρισε σε Linux και cloud , με τα τηλεφωνάκια θα ασχοληθεί. Σε λίγο όλη η Μs θα είναι ένα απέραντο cloud, και ο Νουτέλας θα κάνει τα κόλπα του , όπως λέει και το τραγούδι "αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desosav Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, YMIB είπε Έχει τελειώσει και η καραμέλα για τις οικονομικές συσκευές. Έχεις μείνει και εσύ σε εποχές προ τριετίας, σε καταλαβαίνω. Σαν μετανάστης στην Αυστραλία που έμεινε στην Ελλάδα του 50. Έλα στο 2018. Ναι αλλα μιλαμε για προ τριετιας εποχες. Για να συγκρινεις 2 λειτουργικα/συσκευες και τις επιδοσεις τους το 2018 θα πρεπει να υπαρχουν και τα 2. Με λιγα λογια ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει. Εκτος αν αποδεχεσαι οτι τα wp ηταν 3 χρονια μπροστα απο τα android και μολις το 2018 καταφερανε τα android αυτο που εκανε η ms το 2013 βασικα. Δεν ειναι 3ετια αλλα 5ετια... Τα windows phones ηταν εξαιρετικα για αυτο που κανανε. Αν το πληθος των εφαρμογων ηταν το κριτηριο σου για να παρεις συσκευη, σιγουρα δεν ηταν για σενα. Αν ηθελες μια συσκευη η οποια θα βγαλει τα λεφτα της με support και updates χωρις κολληματα και χωρις security τρυοες, με ποιοτικες καμερες και προοπτικη για μια ενοποιημενη εμπειρία με τον υπολογιστη μας, η αγορα τους ηταν μονοδρομος. Γυρισα σε android με καμερα που εχει 2πλασια megapixel, με 6gb ram, super duper cpu και το μονο που λεω ειναι παλι καλα που εχω καμμια εφαρμογη να χαζευω.. Πηγα απο stock nougat σε stock oreo και η μονη διαφορα ειναι τα notifications... Τετοιο update ουτε η ms απο win98 σε win me. Επομενη δοκιμη iphone, εκτος αν μεχρι τοτε βγει androiod p, και πω... Πωπωπω τι λειτουργικαρα ειναι αυτη! Ps: εισαι σιγουρος οτι η ελλαδα του 50 ηταν χειροτερη απο την ελλαδα του 2018. Αν το καλοσκεφτείς ισως να πρεπει να χρησιμοποιήσεις αλλο παραδειγμα σε μελλοντικη συζητηση. Το παραδειγμα σου ψιλό ακυρώνει αυτο που λες. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από desosav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Αυτό δείχνει τη δύναμη του Android που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios28 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, desosav είπε Επομενη δοκιμη iphone, εκτος αν μεχρι τοτε βγει androiod p, και πω... Πωπωπω τι λειτουργικαρα ειναι αυτη! Όλα καλά είναι τα λειτουργικά (πάνω κάτω). Πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου θα δοκιμάσεις και τη νέα έκδοση του λειτουργικού της MS. Μετά τη MS Build (αρχές Μαίου) θα ξέρουμε περισσότερα. Θα είναι η ίδια με την έκδοση του Surface Hub 2 (πρώτη συσκευή που αναμένεται με τη νέα έκδοση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ήμουν από τους πρώτους που τα στήριξα και τα διαφήμισα σε αρκετούς γνωστούς μου γιατί-κυρίως-ήταν απλά στη χρήση τους. Αρχικά σκέφτηκα να πάρω και εγώ ένα, μου άρεσε πολύ ο σχεδιασμός του hardware και οι φωτογραφικές τους ικανότητες, αλλά με απωθούσε το γεγονός ότι δεν μπορούσες για πολύ καιρό ούτε wallpaper να αλλάξεις. Ένα βράδυ άκουσα φασαρία κάτω από το μπαλκόνι, όλοι αυτοί που τους έπεισα να τα αγοράσουν ήταν από κάτω με δαυλούς και δικράνια και επέμεναν να κατέβω... Ένα από τα-πολλά-βασικά παράπονα ήταν ότι δεν έπαιρναν με συνέπεια τις ειδοποιήσεις στο viber. Από εκεί και πέρα, και το store ήταν θλιβερό. Έψαχνα για έναν media player που να κάνει μερικά βασικά πράγματα, enqueue στα τραγούδια ας πούμε. Διαπίστωσα ότι όλες οι εφαρμογές ήταν το ίδιο πράγμα, με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες, απλά με άλλο skin. Τελικά, μετά από δεκάδες απεγκαταστάσεις, νομίζω ότι βρήκα μία, αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα. Η microsoft προσπάθησε να διαφοροποιηθεί στο user interface, υπερβολικά στην αρχή, κάπως πήγε να το συμμαζέψει αργότερα. Αυτό το UI δεν άρεσε στον κόσμο, δεν αγόρασε συσκευές, οι devs είδαν να μη πωλούνται πολλές συσκευές και δεν έκαναν τον κόπο να γράψουν/εξελίξουν τις εφαρμογές τους και άρχισε ο φαύλος κύκλος. Κακή προσπάθεια που είχε το τέλος που της άξιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polazava Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μόνο στεναχώρια αισθάνομαι απ το οριστικό τέλος ενός απροβλημάτιστου λειτουργικού, που συμβιώνω άψογα μαζί του εδώ και 3+ χρόνια πάνω σε μια άριστη συσκευή των 150 ευρώ (Lumia 640 xl) ..και επίσης που βλέπω τόσα πολλά άσχημα σχόλια για αυτό το λειτουργικό από ανθρώπους που οι πιο πολλοί δεν το έχουν χρησιμοποιήσει -γνωρίσει καν. Δεν σχολιάζω θέλοντας να κατακρίνω τα άλλα λειτουργικά προς θεού, ο καθένας με ότι βολεύεται ..απλά κάποια στιγμή που θα χρειαστώ καινούριο πρέπει να δώσω το ελάχιστο 400 ευρώ για να έχω κάτι ανάλογο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insoproch Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, PC useras είπε Μα γιατί;;; Ήταν τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία! Ακόμα κι αν τα windows phone δεν έχουν καθόλου επιτυχία.:-\:-\:-\(+_+) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα