YMIB Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, panathatube είπε Για όποιον έχει πραγματικά δουλέψει Windows Phone από 8 και πάνω και δεν έχει δει απλώς τίποτα φωτογραφίες τα live tiles, η λογική της κάθετης διάταξης και η κατάργηση του παρωχημένου dock είναι όλα τα λεφτα. Χαίρω για την ευτυχία σου που υπάρχει ένα λειτουργικό λιγότερο ελπίζω να σε λένε Κουκ ή πως τον λένε τον άλλον της Alphabet! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βεβαίως. Να σου πω όμως ότι οι launchers στο Android που προσομοιώνουν Windows έχουν το φανατικό κοινό τους και γνωρίζουν επιτυχία. Κατά τα άλλα να χαιρόμαστε που στον 21ο αιώνα πανηγυρίζουμε επειδή ακομη μας σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαΐ και στατικα εικονίδια που παραπέμπουν σε Windows 3.1 Εδώ η συνολική λειτουργία των wp με το ζόρι παρέπεμπε σε Gingerbread. Το ότι κάποιοι metro launchers εχουν το δικό τους κοινό δεν λέει απολύτως τίποτα για το ανάπηρο, αδιάφορο και βαρετό λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 να πανε στα τσακιδια ,οταν ξεκινησε το symbian υπηρχε το windows mobile 6.0 και 6.5 και ηταν πραγματικα αρκετα καλη προσπαθεια ,μετεπειτα ομως απο λογικη ανοικτου λειτουργικου οδηγηθηκαμε σε ενα κατακλειστο οικοσυστημα το οποιο το ερμο δεν ειχε ουτε καν την αξιοπρεπεια να υποστηριξει τα updates στην γκαμα των συσκευων της ,δεν θα ξεχασω το nokia 820 που εμεινε σε παλαια εκδοση windows γιατι ταχα δεν επαρκουσε η ραμ ενω εβγαλαν αντιστοιχο μοντελο με ιδια ραμ με την επομενη εκδοση.Τι εχουν λοιπον τα ερμα και ψοφανε ? να απαντησω μηδενικη υποστηριξη και αερολογιες υποσχεσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhohpe Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ότι και να λέμε παιδιά άλλο compiled λειτουργικό άλλο java virtual machine . Όσο και να βγούνε benchmark για τη java και πόσο γρήγορη έγινε εγώ δεν πιστεύω τίποτα για το overall performance. Το android θέλει δουλειά για να γίνει πραγματικά responsive. Προσοχή γρήγορο είναι αλλά όχι responsive. Java το μεγάλο πλεονέκτημα του android ( γραφω κωδικα που τρεχει σε ολες τις συσκευες ) και ταυτόχρονα το μεγάλο του bottleneck. Google Api και java. Χωρίς σχόλια. Φανατικός android κατά τα άλλα!!! Αλλά οι αλήθειες να λέγονται. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από rhohpe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, YMIB είπε Εδώ η συνολική λειτουργία των wp με το ζόρι παρέπεμπε σε Gingerbread. Το ότι κάποιοι metro launchers εχουν το δικό τους κοινό δεν λέει απολύτως τίποτα για το ανάπηρο, αδιάφορο και βαρετό λειτουργικό. Κατά τη γνώμη σου. Κατά τη γνώμη μου ήταν μπροστά από την εποχή του. Και μόνο ότι ασχολείσαι τόση ώρα με το λειτουργικό αυτό μπαίνοντας να σχολιάσεις ξανά και ξανά σημαίνει ότι δεν ήταν και τόσο αδιάφορο τελικά!!!😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Παταγώδης αποτυχία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, panathatube είπε Κατά τη γνώμη σου. Κατά τη γνώμη μου ήταν μπροστά από την εποχή του. Και μόνο ότι ασχολείσαι τόση ώρα με το λειτουργικό αυτό μπαίνοντας να σχολιάσεις ξανά και ξανά σημαίνει ότι δεν ήταν και τόσο αδιάφορο τελικά!!!😂 Θα μπορούσες να γράψεις κάτι συγκεκριμένο από το να γράφεις γενικότητες όπως ''μπροστά από την εποχή του''. Μοιάζει εντελώς αστείο όταν η ίδια η εποχή το ξεπέρασε. Ο λόγος που μπαίνω να σχολιάσω είναι γιατι αναπολώ τις εποχές όταν οι wp fans είχαν ελπίδες ανάκαμψης και σκορπούσαν απλόχερα το γέλιο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από YMIB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 40 λεπτά πριν, panathatube είπε Κατά τη γνώμη σου. Κατά τη γνώμη μου ήταν μπροστά από την εποχή του. Και μόνο ότι ασχολείσαι τόση ώρα με το λειτουργικό αυτό μπαίνοντας να σχολιάσεις ξανά και ξανά σημαίνει ότι δεν ήταν και τόσο αδιάφορο τελικά!!!😂 Καθόλου αδιάφορο... Πράγματι ενδιαφέρθηκε πολύς κόσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 καλο ηταν οσο κρατησε, εκει καπου στα windows 8 υπηρχε καλο momentum αλλα χωρις εφαρμογες κατερευσε οπως ηταν λογικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Κοίτα χαρά που απέτυχε ένα λειτουργικό, δεν ήταν καλύτερα να είχαμε άλλη μια επιλογή δηλαδή έτσι? Να μείνει μόνο μια τοτε ρε παιδιά ή android ή iOS, να χαρείτε περισσότερο όσοι είστε μέτοχοι που θα ψοφήσει η άλλη Πρόκειται για ένα λειτουργικό που χρειάζεται developer account για να φορτώσεις εφαρμογές εκτός store και δεν υποστηρίζει καν βασικά standard της βιομηχανίας όπως OpenGL και OpenGL ES που υποστηρίζει μέχρι και η Apple, πως να μην χαρώ που οι αλαζόνες κατασκευαστές του έφαγαν τα μούτρα τους στην αγορά; Μιαφορά η αγορά ψήφισε με το πορτοφόλι της όπως πρέπει (έστω και για λάθος λόγους), να μην το χαρώ; Για το MeeGo και το Symbian όντως δεν χάρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Καθόλου αδιάφορο... Πράγματι ενδιαφέρθηκε πολύς κόσμος... Το πόσο καλό είναι ένα λειτουργικό ένα προϊόν ή υπηρεσία βέβαια δεν κρίνεται μόνο από το πόσο διαδεδομένο είναι. Αυτό είναι θέμα πολιτικών, περιστάσεων και άλλων παραμέτρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ως απόλυτα ευχαριστημένος χρήστης Windows Phone που θα αναγκαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αγοράσει κάποιο σκουπίδ...συγγνώμη, android ήθελα να πω, απλά λυπάμαι. Η MS για μια ακόμη φορά έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ghadhika είπε Ως απόλυτα ευχαριστημένος χρήστης Windows Phone που θα αναγκαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αγοράσει κάποιο σκουπίδ...συγγνώμη, android ήθελα να πω, απλά λυπάμαι. Η MS για μια ακόμη φορά έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. Αυτή τη στιγμή σώζονται ορισμένες μόνο συσκευές λόγω κάμερας που αξίζει να τα κρατήσει κάποιος. Διαφορετικά είτε μιλάμε για συσκευή wp είτε για το χαρτάκι σοκολάτας που μόλις έφαγα, την ίδια χρησιμότητα έχουν. Ορισμένοι θα πρέπει να ενημερωθείτε από λεξικό τι σημαίνει η λέξη σκουπίδι. Πάντως, μου λύθηκε η απορία αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ζουν σε παράλληλο σύμπαν γιατί είχατε μειωθεί δραματικά στα διάφορα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Πρόκειται για ένα λειτουργικό που χρειάζεται developer account για να φορτώσεις εφαρμογές εκτός store και δεν υποστηρίζει καν βασικά standard της βιομηχανίας όπως OpenGL και OpenGL ES που υποστηρίζει μέχρι και η Apple, πως να μην χαρώ που οι αλαζόνες κατασκευαστές του έφαγαν τα μούτρα τους στην αγορά; Μιαφορά η αγορά ψήφισε με το πορτοφόλι της όπως πρέπει (έστω και για λάθος λόγους), να μην το χαρώ; Για το MeeGo και το Symbian όντως δεν χάρηκα. Εντάξει δεν είπαμε ότι ήταν φοβερό λειτουργικό (δεν έχω και γνώσεις καθόλου από κινητά απλή χρήση κάνω) πέρασε για λίγο καιρό από τα χέρια μου οκ συμπαθητικό μου άρεσε άλλα είχε πολλά θέματα και πήγα σε android. και η apple σαν εταιρια ας πούμε είναι αλλαζονικη και είμαι αντίθετος με τις πολιτικές της, το ίδιο και η ιντελ πλέον αλλά δεν θα χαρώ κιόλας άμα κλείσουν. Απλά θα πω ότι κάπως ναι το άξιζε και το πλήρωσε για αυτο. Αλλά δεν θα βγω για πανηγυρισμούς (γενικά μιλάω δεν πάει σε εσένα προσωπικά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά τα κινητά της MS είχαν το καλύτερο value for money στην entry level/low budget κατηγορία. Ήταν μια εποχή (και ακόμη είμαστε, αλλά τότε το πρόβλημα ήταν εντονότερο) όπου τα κινητά μέχρι 150-200€ με Android λειτουργικό ήταν πιο αργά και από μηχάνημα με Win95! Πατούσες να κάνεις κλήση και περίμενες 2-3 δευτερόλεπτα, και αυτό όταν το κινητό ήταν του κουτιού, δεν μιλάω καν στον χρόνο πάνω πόσο σερνόντουσαν... Τα windows phone λοιπόν ήταν κατα πολύ ταχύτερα αλλά με πραγματικά μεγάλες ελλείψεις ακόμη και σε απλά features και γνωστά apps. Παρόλα αυτά ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος έτσι ώστε να έχει ένα τηλέφωνο όπου να εκτελεί τις απλές λειτουργίες εύκολα και γρήγορα. Αν πάλι ήθελε να "παίζει" κάποιος με apps είτε θα έπρεπε να σκάσει καλά λεφτά για κάποιο καλό android ή να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα πρέπει να κάνει "υπομονή". Εμάς, ως χρήστες δεν θα έπρεπε να μας χαροποιεί το τέλος των windows phone και γενικά το τέλος κάποιας πλατφόρμας γιατί όσο υπάρχει ανταγωνισμός στο τέλος εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, YMIB είπε Αυτή τη στιγμή σώζονται ορισμένες μόνο συσκευές λόγω κάμερας που αξίζει να τα κρατήσει κάποιος. Διαφορετικά είτε μιλάμε για συσκευή wp είτε για το χαρτάκι σοκολάτας που μόλις έφαγα, την ίδια χρησιμότητα έχουν. Ορισμένοι θα πρέπει να ενημερωθείτε από λεξικό τι σημαίνει η λέξη σκουπίδι. Πάντως, μου λύθηκε η απορία αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ζουν σε παράλληλο σύμπαν γιατί είχατε μειωθεί δραματικά στα διάφορα θέματα. Αν μου βρεις κινητό android με 100€ που μετά από 3 χρόνια συνεχής χρήσης πετάει, δε κολλάει και το μόνο που έχει πάθει είναι να μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ίσως πάρω πίσω το χαρακτηρισμό "σκουπίδι". Γιατί τόσο το έχω το Lumia 550 (και νωρίτερα είχα το ακόμα καλύτερο 535 αλλά μου το έκλεψαν) και το είχα πάρει 99€. Και είναι τέρας. Nωρίτερα είχα android, ένα Huawei U8800 Pro και ήταν σκουπίδι. Από τη πρώτη βδομάδα μετρούσα κολλήματα και restart. Στο χρόνο έκανε μόνο για σουβέρ. Γιατί αν μου το συγκρίνεις με συσκευές των 300, 400 ή 500€, να με συγχωρείς αλλά η τσέπη μου δεν αντέχει. Αν θες να μου πάρεις εσύ ένα τέτοιο για να λέω τι καλά είναι τα android, θα το δεχτώ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα