ChaniaMania Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε συγγνώμη κιόλας αλλά έχετε μπει σε γκρουπάκι και πετάτε χρόνια αυτή την βλακεία ; μια χαρά βλακείες με κλανιες έχουν και τα windows κάνε μια απλή αναζήτηση και δε θα χάσεις (ειδικά στις αρχές είχαμε τις super εφαρμογές που ήταν απλά ένα link) αλλά παραβλέπουμε το γεγονός ότι όλοι οι μεγάλοι βγάζανε εφαρμογές για Ios kai android και όχι για windows και μας απασχολούν οι 1000 που βγάζαν fart εφαρμογές σε σχέση με τους 2 που βγάζαν ΓΕΝΙΚΑ εφαρμογή στα windows δεν σε συγχωρώ. μίλησα για σεβαστές προσωπικές επιλογές και έφερα ένα παράδειγμα. εσύ αρπάχτηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ChaniaMania είπε δεν σε συγχωρώ. μίλησα για σεβαστές προσωπικές επιλογές και έφερα ένα παράδειγμα. εσύ αρπάχτηκες. δεν σχολίασα την προσωπική σου επιλογή , καλά έκανες με την επιλογή σου και εγώ είχα συσκευή με windows, αλλά το παράδειγμα σου δείχνει απλά άγνοια των προβλημάτων που είχαν οι συσκευές με windows πάρε και τα υπόλοιπα "παραδείγματα" 1) fart εφαρμογές (αυτό είπες) 2) είναι για επαγγελματίες (επειδή έχει office ξέρω γω) 3) δεν χρειάζονται εφαρμογές , υπάρχει ο browser για να ξέρεις , να φέρνεις και άλλα παραδείγματα στο μέλλον υ.γ. το παράδειγμα "θα βγει το surface phone και θα σας δείξουμε εμείς , θα δείτε τι θα πάθετε" δε το αναφέρω γιατί δεν ταιριάζει αυτή τη στιγμή Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από kodorevi8ulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, desosav είπε Ναι αλλα μιλαμε για προ τριετιας εποχες. Για να συγκρινεις 2 λειτουργικα/συσκευες και τις επιδοσεις τους το 2018 θα πρεπει να υπαρχουν και τα 2. Με λιγα λογια ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει. Εκτος αν αποδεχεσαι οτι τα wp ηταν 3 χρονια μπροστα απο τα android και μολις το 2018 καταφερανε τα android αυτο που εκανε η ms το 2013 βασικα. Δεν ειναι 3ετια αλλα 5ετια... Τα windows phones ηταν εξαιρετικα για αυτο που κανανε. Αν το πληθος των εφαρμογων ηταν το κριτηριο σου για να παρεις συσκευη, σιγουρα δεν ηταν για σενα. Αν ηθελες μια συσκευη η οποια θα βγαλει τα λεφτα της με support και updates χωρις κολληματα και χωρις security τρυοες, με ποιοτικες καμερες και προοπτικη για μια ενοποιημενη εμπειρία με τον υπολογιστη μας, η αγορα τους ηταν μονοδρομος. Γυρισα σε android με καμερα που εχει 2πλασια megapixel, με 6gb ram, super duper cpu και το μονο που λεω ειναι παλι καλα που εχω καμμια εφαρμογη να χαζευω.. Πηγα απο stock nougat σε stock oreo και η μονη διαφορα ειναι τα notifications... Τετοιο update ουτε η ms απο win98 σε win me. Επομενη δοκιμη iphone, εκτος αν μεχρι τοτε βγει androiod p, και πω... Πωπωπω τι λειτουργικαρα ειναι αυτη! Ps: εισαι σιγουρος οτι η ελλαδα του 50 ηταν χειροτερη απο την ελλαδα του 2018. Αν το καλοσκεφτείς ισως να πρεπει να χρησιμοποιήσεις αλλο παραδειγμα σε μελλοντικη συζητηση. Το παραδειγμα σου ψιλό ακυρώνει αυτο που λες. 1. Το support και τα updates που αναφέρεις ήταν μία παραίσθηση των χρηστών του. Έπαιρναν εβδομαδιαία updates για να διορθώσουν προβλήματα που δημιουργούσε η προηγούμενη έκδοση. Μη ξεχνάμε την καραμέλα ότι όλες οι wp συσκευές θα πάνε στα 10άρια ή ότι θα έπαιρναν την 8.1 πιο παλιά και το παρουσίαζαν ορισμένοι ως απόδειξη ανωτερότητας από τις συσκευές android που δεν αναβαθμίζονταν ενώ οι αναβαθμίσεις στα wp με το ζόρι προσπαθούσαν να φτάσουν το επίπεδο των... μη αναβαθμισμένων android συσκευών. Για την διαφορά Nougat και Oreo μόνος σου απαντάς για το πόσο ολοκληρωμένο είναι το λειτουργικό και πόσο άχρηστη είναι όλη αυτή η ανάγκη αναβαθμίσεων. Εγώ έχω 8.1 beta σκέψου. 2. Επίσης, οι κάμερες δεν ήταν στοιχείο του λειτουργικού αλλά συγκεκριμένων συσκευών χάρη στις εξαγορασμένες πατέντες της Nokia. Πρακτικά, το μόνο που κατάφερε η Ms ήταν να χαντακώσει το Pureview και να μη το δούμε ποτέ σε αληθινά smartphones. Ας ελπίσουμε να το πουλήσει ή να το νοικιάσει έστω σε μία εταιρεία που χρησιμοποιεί android. 3. Η ενοποιημένη εμπειρία με τον υπολογιστή ήταν άλλο ένα παραμύθι που χρύσωνε το χάπι σε όσους ήλπιζαν για ανάκαμψη. Η ενοποίηση υπήρχε ήδη εδώ και χρόνια σε επίπεδο αρχείων χάρη στις εφαρμογές της Google ή άλλων εταιρειών, που διέθεταν και desktop έκδοση. Οι metro εφαρμογές στο pc είναι επιεικώς απαράδεκτες όσο κι αν προσπάθησε η Microsoft (αλλά κυρίως οι χρήστες wp) να μας πείσει ότι είναι θετικό να έχεις μια κακή εφαρμογή με λιγότερες δυνατότητες (σε σύγκριση με την android ή ios έκδοση) στο κινητό σου και στο pc σου ταυτόχρονα. ΥΓ. Ιστορικός και αρχαιολόγος είμαι. Αν εσύ θεωρείς το 2018 χειρότερο του 1950 αποδεικνύεις την παραίσθηση που έγραψα παραπάνω. Μάλλον άλλος πρέπει να το καλοσκεφτεί. Τα παραπάνω που έγραψες μπορώ να τα κατανοήσω, το υστερόγραφο σου μάλλον υποδεικνύει ότι... βάζω τελίτσες γιατί προσβάλλεστε και εύκολα από την αλήθεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_Spy Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, PC useras είπε Μα γιατί;;; Ήταν τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία! Κόλπο Marketing είναι. Τα κρατάνε για το καλοκαίρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaMania Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε δεν σχολίασα την προσωπική σου επιλογή , καλά έκανες με την επιλογή σου και εγώ είχα συσκευή με windows, αλλά το παράδειγμα σου δείχνει απλά άγνοια των προβλημάτων που είχαν οι συσκευές με windows πάρε και τα υπόλοιπα "παραδείγματα" 1) fart εφαρμογές (αυτό είπες) 2) είναι για επαγγελματίες (επειδή έχει office ξέρω γω) 3) δεν χρειάζονται εφαρμογές , υπάρχει ο browser για να ξέρεις , να φέρνεις και άλλα παραδείγματα στο μέλλον υ.γ. το παράδειγμα "θα βγει το surface phone και θα σας δείξουμε εμείς , θα δείτε τι θα πάθετε" δε το αναφέρω γιατί δεν ταιριάζει αυτή τη στιγμή α καλά - καίμε ποστ, άλλη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cd2matheos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Αγοράζοντας wp κινητά για μένα και την γυναίκα μου και στηρίζοντας τα επί τρία ολόκληρα χρόνια γιατί πίστευα σε αυτά και περίμενα κάτι παραπάνω πιστεύω πως έβγαλα την υποχρέωση μου στην ms για τα σπασμένα 7αρια που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Λογικό. Ξεστοκαρισαν για να κάνουν χώρο στις αποθήκες για το Surface phone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athns Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, ghadhika είπε Αν μου βρεις κινητό android με 100€ που μετά από 3 χρόνια συνεχής χρήσης πετάει, δε κολλάει και το μόνο που έχει πάθει είναι να μειωθεί η διάρκεια της μπαταρίας, ίσως πάρω πίσω το χαρακτηρισμό "σκουπίδι". Γιατί τόσο το έχω το Lumia 550 (και νωρίτερα είχα το ακόμα καλύτερο 535 αλλά μου το έκλεψαν) και το είχα πάρει 99€. Και είναι τέρας. Nωρίτερα είχα android, ένα Huawei U8800 Pro και ήταν σκουπίδι. Από τη πρώτη βδομάδα μετρούσα κολλήματα και restart. Στο χρόνο έκανε μόνο για σουβέρ. Γιατί αν μου το συγκρίνεις με συσκευές των 300, 400 ή 500€, να με συγχωρείς αλλά η τσέπη μου δεν αντέχει. Αν θες να μου πάρεις εσύ ένα τέτοιο για να λέω τι καλά είναι τα android, θα το δεχτώ. Ισχυει ως ενα σημειο αυτο που λες,ομως τα wp περα απο ενα προγραμμα πλοηγησης,δεν τρεχουν κατι αλλο,σε θεμα εφαρμογων τουλαχιστον,σωστα.Ειχα το 640 λουμια,ωραια οθονη και καμερα,απο εφαρμογες ομως ακομα και αυτες που υπηρχαν στο store,δε λειτουργουσαν σωστα.Ουτε καν το viber.Επισης ειναι λογικο να βρεις και αντροιντ σκουπιδια,ειδικα μεχρι 100 ευρω που λες,γιατι υπαρχουν απειρες επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru80 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Είναι τόσα πολλά και πομπώδη τα σχόλια υπέρ των wp που απορείς γιατί δεν πουλούσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μην τα ξαναλεμε η microsoft ειχε ενα μικρο momentum, οπου σε καποια φαση σε χωρες οπως Γαλλια και Ιταλια εφτασε το 15%. Αλλα ο Ινδος πηρε την αποφαση να τα σταματησει, κατα πασα πιθανοτητα γιατι παραλληλα με τα καλα σημαδια στην ΕΥρωπη στις κυριες αγορες ΗΠΑ και Κινα τα ποσοστα κυμαινοταν γυρω στο 1%. Σωστη κινηση του Ινδου που απλα εξοικονομησε χρημα και οπως ειπε περιμενει το επομενο big thing στα smartphone για να ενεργοποιησει την εταιρεια ή το ειπε απλα για τους μετοχους και θα πουλησει και το xbox division και θα εχει win & office και ολο το κομματι που απευθυνεται σε εταιριες κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktlk21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, athns είπε Ισχυει ως ενα σημειο αυτο που λες,ομως τα wp περα απο ενα προγραμμα πλοηγησης,δεν τρεχουν κατι αλλο,σε θεμα εφαρμογων τουλαχιστον,σωστα.Ειχα το 640 λουμια,ωραια οθονη και καμερα,απο εφαρμογες ομως ακομα και αυτες που υπηρχαν στο store,δε λειτουργουσαν σωστα.Ουτε καν το viber.Επισης ειναι λογικο να βρεις και αντροιντ σκουπιδια,ειδικα μεχρι 100 ευρω που λες,γιατι υπαρχουν απειρες επιλογες. Καλα το viber δεν ειναι λόγως να κρίνεις λειτουργικο...η συγκεκριμενη ειναι η πιο αχρηστη και κακογραμμενη εφαρμογη(μετα τον messenger ισως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
payne Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ευτυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ευτυχώς που ο ανταγωνισμός μειώθηκε από 3 λειτουργικά σε 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athns Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ktlk21 είπε Καλα το viber δεν ειναι λόγως να κρίνεις λειτουργικο...η συγκεκριμενη ειναι η πιο αχρηστη και κακογραμμενη εφαρμογη(μετα τον messenger ισως) Πιθανον,δεν το γνωριζω αυτο.Παντως και το οασα telematics πχ που χρησιμοποιουσα ειχε θεμα.Θελω να πω,οτι και λιγες εφαρμογες που ειχα,δε λειτουργουσαν σωστα.Ομως οπως εγραψα και πιο πανω,απο καμερα και οθονη ηταν πολυ καλο.Συν η ποιοτητα κλησης του που ηταν εξαιρετικη.Σαν τηλεφωνο πολυ καλο,σαν smartphone ομως οχι.Επισης δεν ειχε και mobile banking εφαρμογες αν θυμαμαι..... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από athns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 κριμα γιατι θα μπορουσε να ηταν το καλυτερο λειτουργικο.....κανανε λαθη .....επειδη μερικοι ειναι πιτσιρικαδες οταν ηταν τα win 5 ,6.5..blackberry...δεν υπηρχαν ios k android.....(θυμαμαι τα htc diamond ,htc hd2,one, samsung omnia,palm treo ) ..για μενα το android ειναι ενα αρρωστιαρικο λειτουργικο(φτασαμε στα 8 gb ram) και το ios ενα αφελες παιδικο λειτουργικο(εχω iphone 6..k mate 8 εχωντας αγορασει ολες τις ναυαρχιδες παλια ...πρωτο δυπιρινο κτλ μου εφυγε η τρελα πια).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα