papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καθάρισα πεταλούδα γκαζιού και αργεί να σκάσει για να πάρει μπροστά.Πριν έπαιρνε με τη μία.Τώρα ειδικά το πρωί γυρίζει για πολύ ώρα μέχρι να πάρει. Πήγα από εκεί και άρχισε να μου λέει ιστορίες για αισθητήρα στροφάλου και ξέρω γω.Έφυγα να μην τσακωθούμε.Υπάρχει περίπτωση να λέει αλήθεια ή έκανε κάποια πατάτα και ψάχνει δικαιολογίες;;;;;; 1
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παρομοιο προβλημα ειχα οταν ειχα καθαρισει μονος μου σε citroen ax την πεταλουδα αργουσε να παρει στην αρχη μαλλον απο υπολοιματα του σπρευ καρμπυλατερ. εμενα αργουσε να παρει μετα τον καθαρισμο , το ξεκαπνισα με βολτα σε υψηλες στροφες και επερνε μια χαρα μετα δουλεψετο στα ψηλα κανε μια γρηγορη βολτα σε υψηλες στροφες και δοκιμασε μετα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από christopher0016 1
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά άκυρο. Κατέβηκα κάτω πήρα κλειδιά κατσαβίδια και του έριξα για γενική ματιά μήπως ξέχασε να συνδέσει κάποιο σωληνάκι ή δεν έσφιξε κάποιο κολάρο και παίρνει αέρα τίποτε.Λέω ας του βγάλω το υγραέριο μήπως μπερδεύουν οι εγκέφαλοι και έχω πρόβλημα.Και εκεί που πάω στον πόλο τι διαπιστώνω.Τελείως στον αέρα χαλαρός μου έμεινε στο χέρι.Ή ο μηχανικός με την πεταλούδα ή ο ηλεκτρολόγος που του είπα να ρίξει μια ματιά στην αντλία βενζίνας τον ξεβίδωσαν και μετά τον έβαλαν πάνω χωρίς να τον σφίξουν και δεν έδινε κανονικά ρεύματα στον πολλαπλασιαστή για εκκίνηση. Τον έσφιξα και το πρόβλημα εξαφανίσθηκε. Μαστόροι να σου πετύχουν.Θα περάσω να τους τα σούρω ώστε να έχω και έκπτωση στην επόμενη εργασία. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από papoys1 6
christopher0016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εμ μαστορους απο λιντλ βρηκες και συ νταξει ολα καλα αυτο μετραει Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από christopher0016
mp123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Αρχοντας ο παππους. Καλου κακου κανε κανενα ελεγχο στο δικτυο του υγραεριου. Ξερεις εσυ, ανεπιστροφες βαλβιδες, σωληνες που περναει το υγραεριο μην ειναι ξεραμενοι απο τον καιρο, σφυξιμο στους συνδεσμους, τσεκαρισμα για τυχον μικροδιαροες υγραεριου. Εγω αν ειχα βαλει τετοιο συστημα στο αυτοκινητο καθε 6μηνο θα το πηγαινα για ελεγχο.γιατι λιγοι το κανουν αυτο. 2
meletis_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Την πεταλούδα την έβγαλαν τελείως για καθάρισμα ή όχι; Το σωστό είναι να βγεί και καθάρισμα στο πάγκο. Καθαρίστε και το μοτέρ ρελαντί με σπρέι φρένων εάν θέλετε. Επίσης ρίξτε μια ματιά στους συνδέσμους που έχουν πάρει νερά για το υγράεριο. Πρίν 1 εβδομάδα έκανα αυτή τη δουλειά στο Accord , μαζι με λάδια και φίλτρα. 400.000 χλμ και συνεχίζω να γράφω χιλιόμετρα. Μέ έχει σώσει το υγραέριο ~93.000 σε 2.5 χρόνια 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Αρχοντας ο παππους. Καλου κακου κανε κανενα ελεγχο στο δικτυο του υγραεριου. Ξερεις εσυ, ανεπιστροφες βαλβιδες, σωληνες που περναει το υγραεριο μην ειναι ξεραμενοι απο τον καιρο, σφυξιμο στους συνδεσμους, τσεκαρισμα για τυχον μικροδιαροες υγραεριου. Εγω αν ειχα βαλει τετοιο συστημα στο αυτοκινητο καθε 6μηνο θα το πηγαινα για ελεγχο.γιατι λιγοι το κανουν αυτο. Για διαρροή υπάρχει ειδικό σπρέι για το υγραέριο. Οι συνδέσμοι του νερού μόνο εάν είναι μεταλλικοί θέλουν έλεγχο λόγω συστολής-διαστολής. Καλό κάνει 1 έλεγχος ωστόσο κάθε μήνα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από meletis_m 2
papoys1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mp123 είπε Αρχοντας ο παππους. Καλου κακου κανε κανενα ελεγχο στο δικτυο του υγραεριου. Ξερεις εσυ, ανεπιστροφες βαλβιδες, σωληνες που περναει το υγραεριο μην ειναι ξεραμενοι απο τον καιρο, σφυξιμο στους συνδεσμους, τσεκαρισμα για τυχον μικροδιαροες υγραεριου. Εγω αν ειχα βαλει τετοιο συστημα στο αυτοκινητο καθε 6μηνο θα το πηγαινα για ελεγχο.γιατι λιγοι το κανουν αυτο. Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο.Αλλά αν ρωτήσεις υγραεριοκίνητους σπάνια να βρεις ευχαριστημένους από τον εγκαταστάτη τους.Αν κάτσει στραβή την κάτσαμε τη βάρκα Ήταν και είναι μία νέα δουλειά και μπήκαν πολλοί αεριτζήδες να κονομήσουν.Πολλοί που κάνουν τοποθέτηση δεν έχουν καν άδεια και φωνάζουν άλλους για υπογραφές.Μπάχαλο όπως συμβαίνει γενικά στη χώρα μας. Είμαστε όμως απόγονοι του Διόνυσου και δεν μας καίγεται καρφί.Δεν σκάμε.Όταν προκύπτει πρόβλημα πλακώνουμε τα τσίπουρα τα κρασιά (μπυρίτσα από το lidl) και όλα είναι ωραία. Πέραν της πλάκας είμαι από τυχερούς υγραεριοκίνητους.Ή έπεσα σε καλό εγκαταστάτη ή με βοηθάει κάποιος Άγιος.121.000 μέχρι τώρα με υγραέριο ελάχιστα έξοδα καμία βλάβη κινητήρα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από papoys1 3
meletis_m Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 20/4/2018 στις 5:45 ΜΜ, papoys1 είπε Καθάρισα πεταλούδα γκαζιού και αργεί να σκάσει για να πάρει μπροστά.Πριν έπαιρνε με τη μία.Τώρα ειδικά το πρωί γυρίζει για πολύ ώρα μέχρι να πάρει. Πήγα από εκεί και άρχισε να μου λέει ιστορίες για αισθητήρα στροφάλου και ξέρω γω.Έφυγα να μην τσακωθούμε.Υπάρχει περίπτωση να λέει αλήθεια ή έκανε κάποια πατάτα και ψάχνει δικαιολογίες;;;;;; Τα opel έχουν ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού. Αφού καθαριστεί θέλει στη ανάφλεξη νούμερο 2 90 δευτερόλεπτα να γίνει εκμάθηση. Σήμερα καθάρισα τη δική μου σε corsa c z12xe , πεταλούδα γκαζιού και από τις 2 μεριές . Πολύ λάδι είχα όλα τα σωληνάκια αναθυμιάσεων. Διάφορα ελάχιστη είδα στο ρελαντί , αλλά ούτε και κάποιο θέμα είχα . Εντελώς προληπτικά καθαρίστηκε . 1
blazar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον σε πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω. 4 χρονάκια μόνο! 😄
toyo73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στις 16/2/2022 στις 10:04 ΠΜ, blazar είπε Μάλλον σε πήρε ο ύπνος λίγο παραπάνω. 4 χρονάκια μόνο! 😄 Ο ανθρωπος μπορει να το εγραψε ενημερωτικα και μονο, γιατι το εκανε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα