Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει ο τίτλος, έχω ένα ps3 το κλασικό το πρώτο ενός φίλου.  Όταν το ανοίγω μένει ανοιχτό το πράσινο λαμπάκι για 20 δεύτερα και μετα σβήνει αναβοσβηνοντας το κόκκινο λαμπάκι.

Ξέρω για το YLOD αλλα νομίζω οτι δεν ειναι αυτο, γιατι πρώτον δεν σβήνει με την μια και δεύτερον δεν γίνετε καθόλου κίτρινο το λαμπάκι.

ξαναλέω νομίζω οτι δεν είναι το YLOD γιατι μου παίρνει 20 sec να σβήσει μόνο του.

Α, και σήμα στο hdmi δεν εχω.

Λύσεις που έχω δοκιμάσει : 

-Άνοιξα τελείως την κονσόλα και άλλαξα πάστα

-Δοκίμασα το φαν test (που πατάς το eject όταν ανοίγεις την κονσόλα και τρέχει στο φουλ ο ανεμιστήρας)

-Αλλαξα HDD.

-Αφαίρεσα τελείως το bluray 

To ξερω μαλλον κάηκε η κονσόλα αλλα λεω μήπως ειναι κάτι άλλο που δεν δοκίμασα. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, iceman509 είπε

Όπως λέει ο τίτλος, έχω ένα ps3 το κλασικό το πρώτο ενός φίλου.  Όταν το ανοίγω μένει ανοιχτό το πράσινο λαμπάκι για 20 δεύτερα και μετα σβήνει αναβοσβηνοντας το κόκκινο λαμπάκι.

Ξέρω για το YLOD αλλα νομίζω οτι δεν ειναι αυτο, γιατι πρώτον δεν σβήνει με την μια και δεύτερον δεν γίνετε καθόλου κίτρινο το λαμπάκι.

ξαναλέω νομίζω οτι δεν είναι το YLOD γιατι μου παίρνει 20 sec να σβήσει μόνο του.

Α, και σήμα στο hdmi δεν εχω.

Λύσεις που έχω δοκιμάσει : 

-Άνοιξα τελείως την κονσόλα και άλλαξα πάστα

-Δοκίμασα το φαν test (που πατάς το eject όταν ανοίγεις την κονσόλα και τρέχει στο φουλ ο ανεμιστήρας)

-Αλλαξα HDD.

-Αφαίρεσα τελείως το bluray 

To ξερω μαλλον κάηκε η κονσόλα αλλα λεω μήπως ειναι κάτι άλλο που δεν δοκίμασα. 

Πρέπει  να μπεις στο recovery menu

να κάνεις  rebuild dabase ,restore file system και αν είναι με custom firmware η κοσνόλα να περάσεις μέσω recovery ένα cfw ..

Δημοσ.

Τζίφος.... δεν κάνει τίποτα οταν κρατάω το κουμπί. Λες να έχει κολλήσει σε κανα bootloop? να του βγάλω την μπαταρία... (Λύσεις που κάνω στο PC λεω εγω τωρα...)

Δημοσ.

Πάτα πιο δυνατά το κουμπί και κλείσε τον ασφαλο διακόπτη της κοσνολας και ξανά προσπάθησε  .. Το ίδιο έκανε σε ένα φιλαράκι μου  , που ούτε και  σε  αυτόν έπιανε την εντολή ..   Στο τέλος με τα πολλά και τα λίγα μπήκε στο recovery mode και το επαναφέραμε  ..

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Πάτα πιο δυνατά το κουμπί και κλείσε τον ασφαλο διακόπτη της κοσνολας και ξανά προσπάθησε  .. Το ίδιο έκανε σε ένα φιλαράκι μου  , που ούτε και  σε  αυτόν έπιανε την εντολή ..   Στο τέλος με τα πολλά και τα λίγα μπήκε στο recovery mode και το επαναφέραμε  ..

Όταν λες έκανε το ίδιο, εννοείς οτι έκλεινε και αυτο μονο του η απλά δεν έμπαινε σε recovery?  

Γιατι είναι touch το κουμπί. Αλλα θα το δοκιμάσω και αυτο.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iceman509 είπε

Όταν λες έκανε το ίδιο, εννοείς οτι έκλεινε και αυτο μονο του η απλά δεν έμπαινε σε recovery?  

Γιατι είναι touch το κουμπί. Αλλα θα το δοκιμάσω και αυτο.....

Και τα δύο του έκανε .. παρόμοιο σύμπτωμα είχατε ..

Δημοσ.
Στις 4/22/2018 στις 1:08 ΜΜ, mikele13- είπε

ρευμα στα usb δινει?

συνδεσε το χειριστηριο να δεις οταν ειναι ανοιχτη,φορτιζει???

Nope :( Δεν κάνει τίποτα... και τωρα που το είδα ουτε το λαμπάκι του σκληρού ανάβει... 

Οπότε μαλλον R.I.P. η μητρική. Καιρος να παω μια βόλτα απο τις αγγελίες για αλλο....

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...