WarriorDiplomat Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): gps, skype, youtube, chrome, φωτογραφίες. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν έχω θέμα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν έχω θέμα 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι (;) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι εκτός αν αγοραστεί από amazon 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εσωτερικό και amazon 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Έχω κοιτάξει τα huwaei p9 k p10 lite (τα οποία δε πολυδιαφέρουν) καθώς και το Νοκια 6 64gb/4gb Arte Black edition (το οποίο το βρήκα σε προσφορά 200). Δε θα ήθελα κάτι σε xiaomi αλλά αν υπάρχει πρόταση ρίξτε τη. Επίσης ευπρόσδεκτες προτάσεις και από άλλες μάρκες. Ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από WarriorDiplomat
mrmatchris Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, WarriorDiplomat είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): gps, skype, youtube, chrome, φωτογραφίες. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν έχω θέμα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν έχω θέμα 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι (;) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι εκτός αν αγοραστεί από amazon 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εσωτερικό και amazon 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Έχω κοιτάξει τα huwaei p9 k p10 lite (τα οποία δε πολυδιαφέρουν) καθώς και το Νοκια 6 64gb/4gb Arte Black edition (το οποίο το βρήκα σε προσφορά 200). Δε θα ήθελα κάτι σε xiaomi αλλά αν υπάρχει πρόταση ρίξτε τη. Επίσης ευπρόσδεκτες προτάσεις και από άλλες μάρκες. Ευχαριστώ Με όλα αυτά που αναφέρεις θα σου πρότυνα με κλειστά μάτια το XIAΟMI REDMI NOTE 4 (GLOBAL VERSION - B20). Στο skroutz θα το βρεις γύρω στα 150€ τα 3GB/32GB και 180€ τα 4GB/64GB. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από mrmatchris
chios Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Αν πάρεις από Κίνα υπάρχουν πολλές επιλογές τούμπανα https://m.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html https://www.skroutz.gr/s/10529216/Meizu-Pro-6-Plus-64GB.html Το έχω μερικές μέρες στα χέρια μου και για 185€ που το πήρα απλά δεν υπάρχει.
saruman123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, WarriorDiplomat είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150-200 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): gps, skype, youtube, chrome, φωτογραφίες. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-6 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): - 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Δεν έχω θέμα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν έχω θέμα 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι (;) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι εκτός αν αγοραστεί από amazon 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλό θα ήταν 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εσωτερικό και amazon 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Έχω κοιτάξει τα huwaei p9 k p10 lite (τα οποία δε πολυδιαφέρουν) καθώς και το Νοκια 6 64gb/4gb Arte Black edition (το οποίο το βρήκα σε προσφορά 200). Δε θα ήθελα κάτι σε xiaomi αλλά αν υπάρχει πρόταση ρίξτε τη. Επίσης ευπρόσδεκτες προτάσεις και από άλλες μάρκες. Ευχαριστώ Moto Z2 Play από το Banggood με κουπόνι (4BGMZ2P64) στα 185€ https://m.banggood.com/Lenovo-Moto-Z2-Play-5_5-Inch-NFC-Fingerprint-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-626-Octa-core-4G-Smartphone-p-1278541.html
WarriorDiplomat Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τα huawei να μη τα δω δηλαδη καθολου; Είδα από κοντά τα p9 κ p10 και ήταν αρκετά αξιοπρεπή. Το Lenovo ήταν αρκετά δυνατό. Επειδή δεν έχω εμπειρία με xiaomi κ meizu, θα μπορούσατε να προτείνετε και κανένα κινητό σε κάποια άλλη μάρκα; (samsung, nokia, huawei, htc, lenovo-ηδη αναφερθηκε) Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από WarriorDiplomat
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, WarriorDiplomat είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τα huawei να μη τα δω δηλαδη καθολου; Είδα από κοντά τα p9 κ p10 και ήταν αρκετά αξιοπρεπή. Το Lenovo ήταν αρκετά δυνατό. Επειδή δεν έχω εμπειρία με xiaomi κ meizu, θα μπορούσατε να προτείνετε και κανένα κινητό σε κάποια άλλη μάρκα; (samsung, nokia, huawei, htc, lenovo-ηδη αναφερθηκε) Samsung Galaxy A5 2017 https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα