Προς το περιεχόμενο

ληξη αδειας χρησης των windows 10

vaggrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας και ευχαριστω εκ των προτερων. Ειχα μερες να ανοιξω τον υπολογιστη και σημερα που το ανοιξα μου εβγαλε μηνυμα ποτι η αδεια χρησης των windows θα ληξει συντομα. εκανα καποιες κινησεις αρχικα εψαξα στο update για ενημερώσεις μου εγραφε με κοκκινα γραμματα ότι το υλικο σας χρειαζεται αναβαθμιση. εκανα τοις ενημερώσεις και πιστευα ότι καθαρισα αλλα παλι τα ιδια, του εκανα φορματ μηπωςκαι ξεκολλησει αλλα παλι τα ιδια. Παντως στις ρυθμισεις που εψαξα του υπολογιστη μου γραφει ότι τα windows είναι ενεργοποιημένα. Από την πρωτη στιγμη εκανα την αναβαθμιση στα 10αρια την δωρεαν αναβαθμιση εννοω και πριν τα βαλω ειχα τα 7αρια επανω στο συστημα. Πριν καιρο ειχα αλλαξει μια καρτα γραφικων δεν εχω κανει καποια αλλαγη διαφορετικη στο συστημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίεργο πράγμα...κάρτα γραφικών άλλαξες, όχι μητρική :(

Ξανά κάνε φορμάτ σε win7, ενεργοποίησε τα Windows με την άδεια που έχεις και ξανά αναβάθμιση στα 10 μέσω του εργαλείου της Microsoft εδώ.

Θα σου χορηγήσει λογικά άδεια, και θα είσαι κομπλέ! ;) 

7 ώρες πριν, vaggrek είπε

Θα μπορέσω όμως να επιστρέψω στα 7αρια; Έχω την εντύπωση ότι δεν το επιτρέπει η ms

Αν αναβάθμισες την άδεια χρήσης δε θα μπορέσεις να την ενεργοποιήσεις ξανά στα 7άρια. Είναι μονόδρομος το upgrade.
Το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει σε λάπτοπ που είχε 7άρια, αναβαθμίστηκε στα 10 και όταν προσπάθησα να ξανακάνω φορμάτ και να βάλω τα 7άρια δε δέχτηκε τον κωδικό.

4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν αναβάθμισες την άδεια χρήσης δε θα μπορέσεις να την ενεργοποιήσεις ξανά στα 7άρια. Είναι μονόδρομος το upgrade.
Το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει σε λάπτοπ που είχε 7άρια, αναβαθμίστηκε στα 10 και όταν προσπάθησα να ξανακάνω φορμάτ και να βάλω τα 7άρια δε δέχτηκε τον κωδικό.

Αν θυμάμαι καλά, στο laptop του αδελφού μου στο οποίο κάναμε αναβάθμιση από τα 7 στα 10, λόγω προβλημάτων αποσύνδεσης του wi-fi με τα 10 έκανα φορμάτ και εγκατάσταση των 7 και δέχτηκε κανονικά και τον κωδικό και έγινε ενεργοποίηση των 7 χωρίς πρόβλημα. Επειδή όμως πέρασε αρκετός χρόνος δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό, αλλά σχεδόν σίγουρος ότι έτσι έγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε εγκατασταση των Win10 με το serial number των Win7 που εχει στο αυτοκολλητο... Τον δεχεται κανονικα η MS...

Αρκει να ειναι η αντιστοιχη εκδοση HOME- PRO

Επεξ/σία από k_w_t

Πρωτα γραψε στο cmd την εντολη αυτη wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey αυτο θα σου εμφανισει το serial number που ενεργοποιησες τα windows και γραψε το καπου.

Μετα πληκτρολογησε στο cmd slmgr -upk   αυτο θα διαγραψει το κλειδι σου και μετα θα τα ξαναενεργοποιησει η microsoft.

8 hours ago, vaggrek said:

Έλα όμως που έχω χάσει το dvd έχω φάει τον κόσμο να τα βρω

το dvd δεν είναι πρόβλημα...καις και ένα αρχείο iso με την έκδοση των windows που έχεις και κάνεις την δουλειά σου κανονικότατα.

τώρα για την ενεργοποίηση της άδειας, εμένα προσωπικά όσες φορές γύρισα πίσω την δεχόταν κανονικά την ενεργοποίηση

Ευχαριστω πολύ ολους σας για τις απαντησεις. Δοκιμασα xristos αλλα δεν εκανε τιποτα.τελικα βρηκα το dvd των 7αριων και τελικα πηρα τηλεφωνο στην ms και το πρόβλημα λυθηκε. Ρωτησα στην εξυπηρετηση πελατων γιατι να συμβαινει αυτό. Μου ειπε ότι ισως καποια εφαρμογή η πρόγραμμα στον υπολογιστη να αλλαξε την αδεια 

να κάνω κι εγώ μια σχετική ερώτηση.

μου έφερε γνωστός ένα λαπτοπ χωρίς λειτουργικό.

του πέρασα τα win10 αλλά όπως είναι φυσικό δεν είναι ενεργοποιημένα. αν τα αφήσω έτσι θα μπλοκάρουν μετά από κάποιες μέρες; γενικά ποιες θα είναι οι συνέπειες,

δε μπορώ με τις αγγαρείες του καθενός, να κάθομαι να βρίσκω "λύσεις"

1 ώρα πριν, JoooJ είπε

να κάνω κι εγώ μια σχετική ερώτηση.

μου έφερε γνωστός ένα λαπτοπ χωρίς λειτουργικό.

του πέρασα τα win10 αλλά όπως είναι φυσικό δεν είναι ενεργοποιημένα. αν τα αφήσω έτσι θα μπλοκάρουν μετά από κάποιες μέρες; γενικά ποιες θα είναι οι συνέπειες,

δε μπορώ με τις αγγαρείες του καθενός, να κάθομαι να βρίσκω "λύσεις"

Θα αρχίσει τα μηνύματα στην οθόνη και θα αφαιρέσει το wallpaper, επίσης δε θα μπορείς να εμφανίσεις τα εικονίδια υπολογιστής, έγγραφα, δίκτυο στην επιφάνεια εργασίας και δεν θα μπορείς να αλλάξεις θέμα. Νομίζω ότι σε κανά τρίμηνο θα κλειδώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...