Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, pokemonhunter είπε

ναι το ειδα που το προανεφερες ... απλα επειδη ψωνιζουν συνεχεια μετρητα πρεπει να φορολογηθουν 100$? :/ δεν γινεται να μην υπαρχει αλλος τροπος..

θα τα κονομησει φετος το κρατος με την αδιαφορια καποιων

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μεγάλη βιασύνη βλέπω, ούτε ο Στουρνάρας δεν έχει κάνει δήλωση ακόμα

Αυτος δε θα την υποβαλλει καθολου βασικα

Μην ασχολειστε απο τωρα με τις δηλωσεις,οπως και αυτοι κολισιεργούν όταν εμείς ζηταμε κατι απο το δημοσιο ετσι να κανουμε και εμεις σε αυτο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pokemonhunter είπε

... απλα επειδη ψωνιζουν συνεχεια μετρητα πρεπει να φορολογηθουν 100$? :/ δεν γινεται να μην υπαρχει αλλος τροπος..

Tι τροπος  να υπαρχει, αφου είναι υποχρεωτικο πλεον το πλαστικο χρημα. Οποτε αν είναι <70 ετων μαλλον τη πατησαν.

5 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Το ταχις ανοιξε μεν ,σερνεται και πεταει πολλα λαθη

Τι λαθη δηλαδή?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, rus είπε

Tι τροπος  να υπαρχει, αφου είναι υποχρεωτικο πλεον το πλαστικο χρημα. Οποτε αν είναι <70 ετων μαλλον τη πατησαν.

Τι λαθη δηλαδή?

Εγω 3 δηλωσεις των παιδιων μου που εκανα δεν ειχα προβλημα .Την δικια μου δεν μπορω γιαι ο εργοδοτης δεν εχει στειλει ακομα τις αποδοχες μου στο taxis.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, CptBill είπε

καμια σελιδα για να υπολογισουμε φορο υπαρχει?

Στο τελος που πατας υποβολη δεν την κανει αμεσα αλλα σου λεει τι πληρωνεις ή παιρνεις και αν θελεις συνεχιζεις .Αυτο για περιορισμενο αριθμο δοκιμων.

Εναλακτικα 

https://www.google.gr/search?source=hp&ei=WnbfWt2fFoP8sQHEhLjgDw&q=υπολογισμος+φορου+2018&oq=υπολογσιμος+φορυ+&gs_l=psy-ab.1.0.0i13k1l10.2502.7916.0.11003.18.15.0.2.2.0.228.1994.0j13j1.14.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.16.1986.0..0j35i39k1j0i131k1j0i131i67k1j0i67k1j0i10k1j0i10i30k1.0.uE1XdQMC9Vw 

αλλα δεν εχω πολυ εμπισστοσυνη.

• Like 1
Δημοσ.

Απ ότι εψαξα κι εγω, δεν εχει βγει ακομα καποιο πρόγραμμα υπολογισμου φορου.

Ενδεχομενως σε καποιους να βολευουν τα περσινα.

Δημοσ.

Την ειχα πατησει πέρυσι ετσι οποτε προτιμω να περιμενω καμια σελιδα να βαλω τα ποσα μου :P

thanks Platano για την απαντηση.

Επι την ευκαιρια, ξερει κανεις  τι παιζει εαν εχεις υπερρβολικα μεγαλες δαπανες στο 049? πχ 12.000 δαπανες με 15.000 εισοδημα. Πληρωνεις φορο? Εισαι υποχρεωμενος να βαλεις ολο το ποσο των δαπανων; Γιατι να μην βαλω πχ μονο 6000 ευρω. (αυτο παθαινεις οταν κανεις μαζικες παραγγελιες απο το gearbest με τους συναδελφους σου και πληρωνεις απο τη καρτα σου :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CptBill είπε

Την ειχα πατησει πέρυσι ετσι οποτε προτιμω να περιμενω καμια σελιδα να βαλω τα ποσα μου :P

thanks Platano για την απαντηση.

Επι την ευκαιρια, ξερει κανεις  τι παιζει εαν εχεις υπερρβολικα μεγαλες δαπανες στο 049? πχ 12.000 δαπανες με 15.000 εισοδημα. Πληρωνεις φορο? Εισαι υποχρεωμενος να βαλεις ολο το ποσο των δαπανων; Γιατι να μην βαλω πχ μονο 6000 ευρω. (αυτο παθαινεις οταν κανεις μαζικες παραγγελιες απο το gearbest με τους συναδελφους σου και πληρωνεις απο τη καρτα σου :rolleyes:

Με τετοια ποσα δεν εχεις κανενα προβλημα .

Μονο αν οι δαπανες ηταν πολυ υψηλοτερες απο το εισοδημα αλλα και παλι μπορουσες να επικαλεστεις κεφαλαιο απο προηγουμενες χρησεις αν ειχες βεβαια διαθεσιμο.

7 λεπτά πριν, rus είπε

Απ ότι εψαξα κι εγω, δεν εχει βγει ακομα καποιο πρόγραμμα υπολογισμου φορου.

Ενδεχομενως σε καποιους να βολευουν τα περσινα.

Εβγαζε πολυ παλια το περιοδικο RAM αλλα δεν ξερω αν ισχυει πια .

Διορθωση: Ειδα οτι εχει κλεισει εδω και χρονια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Την δικια μου δεν μπορω γιαι ο εργοδοτης δεν εχει στειλει ακομα τις αποδοχες μου στο taxis.

Αρα δεν είναι λαθος του taxis, είναι παραλειψη του εργοδοτη σου.

12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εβγαζε πολυ παλια το περιοδικο RAM αλλα δεν ξερω αν ισχυει πια .

Καλα, δεν ειναι μόνo το ram. Περυσι εγω ειχα χρησιμοποησει το πρoγραμμα της Epsilonnet.

17 λεπτά πριν, CptBill είπε

Επι την ευκαιρια, ξερει κανεις  τι παιζει εαν εχεις υπερρβολικα μεγαλες δαπανες στο 049? πχ 12.000 δαπανες με 15.000 εισοδημα. Πληρωνεις φορο? Εισαι υποχρεωμενος να βαλεις ολο το ποσο των δαπανων;

Tι να πω κι εγω που με 0 εισοδημα εχω δαπανες καποια χιλιαρικακια:)

12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μονο αν οι δαπανες ηταν πολυ υψηλοτερες απο το εισοδημα αλλα και παλι μπορουσες να επικαλεστεις κεφαλαιο απο προηγουμενες χρησεις αν ειχες βεβαια διαθεσιμο.

Στο κεφαλαιο αυτό συμπεριλαμβανεται και η μισθοδοσια του καιρου που δουλευες?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, rus είπε

Αρα δεν είναι λαθος του taxis, είναι παραλειψη του εργοδοτη σου.

Καθυστεριση ειναι που υπαρχει καθε χρονο ...Καπου 7000 εργαζομενοι.

Καλα, δεν ειναι μόνo το ram. Περυσι εγω ειχα χρησιμοποησει το πρoγραμμα της Epsilonnet.

Tι να πω κι εγω που με 0 εισοδημα εχω δαπανες καποια χιλιαρικακια:)

Ας προσεχες αν δεν μπορεις απο περασμενα χρονια να τις καλυψεις .

Στο κεφαλαιο αυτό συμπεριλαμβανεται και η μισθοδοσια του καιρου που δουλευες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε
30 λεπτά πριν, rus είπε

Καθυστεριση ειναι που υπαρχει καθε χρονο ...Καπου 7000 εργαζόμενοι.

Ας προσεχες αν δεν μπορεις απο περασμενα χρονια να τις καλυψεις .

Καθυστερηση που όπως ειπες οφειλεται στον εργοδοτη σου, οχι στο taxis.

Φυσικα και μπορω να τις καλυψω,  τοσα χρονια δουλευα και δε μπορω να καλυψω λιγα χιλιαρικακια?

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rus είπε

Καθυστερηση που όπως ειπες οφειλεται στον εργοδοτη σου, οχι στο taxis.

Φυσικα και μπορω να τις καλυψω,  τοσα χρονια δουλευα και δε μπορω να καλυψω λιγα χιλιαρικακια?

Ετσι ακριβως. Αφου μπορεις να τις καλυψεις δεν εχεις προβλημα αν και δεν ειμαι σιγουρος αν μετρανε για τεκμηριο αν ειναι πανω απο το εισοδημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...