rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2018 στις 12:03 ΜΜ, stelios18120 είπε ...............αλλά το θέμα είναι ότι για να μην σου έχει γίνει επιστροφή ακόμα κάτι παίζει! Δεν νομίζω να σου κρατάει τα λεφτά κανένας εφοριακός η το κράτος από βίτσιο. Υπαρχει οδηγια απο το κρατος φυσικα, τιποτα δεν είναι τυχαιο. Προσφατα ακουσα ότι οι συνταξιουχοι εκαναν μηνυση στην υπουργο γιατι τους κραταει συνταξεις και εφαπαξ ώστε το κρατος να δειχνει πλεονασμα... (μεχρι και 6 χρονια περιμενουν καποιοι να παρουν τη συνταξη τους). Αρα για τον ιδιο λογο κρατανε και τις επιστροφες. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από rus 1
alfeios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ; Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από alfeios
bjj-p Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, alfeios είπε Εχει πληρωσει καποιος το ΕΝΦΙΑ μεσα απο τη σελιδα της mytaxisnet ; Μπαινω στις οφειλες εκτος ρυθμισης, βρισκω την οφειλη, παταω εξοφληση, μου ζηταει τα στοιχεια καρτας, τα καταχωρω και μου βγαζει Μη αποδεκτη καρτα. Δεν εκανα λαθος στα στοιχεια της καρτας, τα περασα πολλες φορες. Δοκιμασα με AMEX, με Diners, με Mastercard της Alpha Bank, και με Visa της Πειραιώς. Με όλες το ιδιο αποτέλεσμα η καρτα ειναι του οφειλετη;
alfeios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, bjj-p είπε η καρτα ειναι του οφειλετη; Όλες οι κάρτες που δοκιμαστηκαν ειναι του οφειλέτη (δικες μου) αν και πιστευω οτι δεν αποτελει αυτο προϋπόθεση για την πληρωμή
Tsino Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί δεν το πληρώνεις μέσω ebanking της τράπεζάς σου? Δεν υπάρχει προμήθεια.
gregdel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 ... και να συμπληρώσω εγώ... Παλαιότερα όταν πλήρωνες με πιστωτικές κάρτες στην τράπεζα είχες κάποια "επιστροφή" πχ. η AMEX Bonus (Alpha Bank) σου έδινε πόντους η AMEX Dynamic (Alpha Bank) 0,5% πλέον καταργήθηκαν τα παραπάνω. Ξέρει κανείς αν καμμιά κάρτα τράπεζας σου δίνει κάποια επιστροφή ή πόντους ή οτιδήποτε άλλο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, alfeios είπε Όλες οι κάρτες που δοκιμαστηκαν ειναι του οφειλέτη (δικες μου) αν και πιστευω οτι δεν αποτελει αυτο προϋπόθεση για την πληρωμή Την εφορια την νοιαζει να εισπραξει .Ποιος πληρρωνει της ειναι αδιαφορο . 3
gregdel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 @alfeios ούτε εγώ μπόρεσα να πληρώσω με AMEX Alpha Bank και με VISA Eurobank. Ίδιο μήνυμα 1
alfeios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Tsino είπε Γιατί δεν το πληρώνεις μέσω ebanking της τράπεζάς σου? Δεν υπάρχει προμήθεια. Αυτο εκανα. Απλα αναρωτηθηκα γιατι δεν λειτουργει ενας τροπος πληρωμης που αναγγελοηκε και διαφημίστηκε 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Την εφορια την νοιαζει να εισπραξει .Ποιος πληρρωνει της ειναι αδιαφορο . Αν την ενοιαζε, δεν θα μπορουσες να πληρωσεις και με ebanking με ξενο λογαριασμό ή καρτα. Εκει πληρωνεις κανονικα
alfeios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gregdel είπε ... και να συμπληρώσω εγώ... Παλαιότερα όταν πλήρωνες με πιστωτικές κάρτες στην τράπεζα είχες κάποια "επιστροφή" πχ. η AMEX Bonus (Alpha Bank) σου έδινε πόντους η AMEX Dynamic (Alpha Bank) 0,5% πλέον καταργήθηκαν τα παραπάνω. Ξέρει κανείς αν καμμιά κάρτα τράπεζας σου δίνει κάποια επιστροφή ή πόντους ή οτιδήποτε άλλο; Οι bonus πόντοι απο την Alpha Bank δεν δινονται πλεον για πληρωμες δημοσίου
gregdel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alfeios είπε Οι bonus πόντοι απο την Alpha Bank δεν δινονται πλεον για πληρωμες δημοσίου Το ξέρω... αυτό εγραψα παραπάνω... Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει καρτα (οποιαδήποτε) που δίνει κάτι... Ο αδελφός μου μου είπε για μια miles της Πειραιως που δίνει όμως το 1/10 των κανονικών πόντων.
alfeios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, gregdel είπε Το ξέρω... αυτό εγραψα παραπάνω... Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει καρτα (οποιαδήποτε) που δίνει κάτι... Ο αδελφός μου μου είπε για μια miles της Πειραιως που δίνει όμως το 1/10 των κανονικών πόντων. Η Πειραιώς δίνει 1 yellow για κάθε 10 ευρώ πληρωμης δημοσίου. Κατά τη γνώμη μου αμελητέο
bjj-p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, gregdel είπε @alfeios ούτε εγώ μπόρεσα να πληρώσω με AMEX Alpha Bank και με VISA Eurobank. Ίδιο μήνυμα alpha bank visa περασε κανονικα και μαλιστα 2 διαφορετικες πληρωμες.
jakegate7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 εκανα 4 πληρωμές με 2 κάρτες Visa Πειραιώς χωρίς πρόβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μεσα απο το taxis απο που γινεται η πληρωμη ? Αφου ειναι με καρτα πως ξεχωριζεται να μην μετραει στο αφορολογητο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα