koulkos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Προφανώς εννοείς πως δεν έκανες δήλωση επειδή δεν είχες εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό) και σε δήλωσαν οι γονείς σου. Επομένως δεν έχεις εκκαθαριστικό. Αν είναι υποχρεωτικό το να δώσεις εκκαθαριστικό, τότε τροποποιητική και πρόστιμο. Αλλά ποιος σου το ζητάει; Υπάρχει και η Υ/Δ που αναφέρει πως δεν είμαι υποχρεωμένος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης για το τάδε έτος. Σε κάθε περίπτωση εξετάζεται το πραγματικό του θέματος.
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, koulkos είπε Προφανώς εννοείς πως δεν έκανες δήλωση επειδή δεν είχες εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό) και σε δήλωσαν οι γονείς σου. Επομένως δεν έχεις εκκαθαριστικό. Αν είναι υποχρεωτικό το να δώσεις εκκαθαριστικό, τότε τροποποιητική και πρόστιμο. Αλλά ποιος σου το ζητάει; Υπάρχει και η Υ/Δ που αναφέρει πως δεν είμαι υποχρεωμένος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης για το τάδε έτος. Σε κάθε περίπτωση εξετάζεται το πραγματικό του θέματος. Μηδενική δήλωση είχα μετά την πώληση του γηπέδου. Δέν δήλωσε ή δεν ξέρω και εγώ οτι είχα χ εισόδημα απο την πώληση του Μου το ζητάνε στην τράπεζα για λογ-σμο μισθοδοσίας , του πήγα το τελευταίο αλλά είμαι σε εκρεμμότητα.
koulkos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Κάνε μια Υ/Δ ότι δεν ήσουν υποχρεωμένος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης, θεώρησε την στα ΚΕΠ ή στην αστυνομία και δώσε την στην τράπεζα μαζί με την ευχή να πάνε να ....... γιατί μας τα έχουν ζαλίσει με αυτά που ζητάνε. 1
Locke_John Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σε ολους, γραφω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα, εχει καποιο θεμα δυσλειτουργιας το gsis αυτες τις ημερες? θελω να κανω μια αποδοχη δωρεαν παραχωρησης διαμερισματος που μ εκαναν γονεις μου αλλα δε με αφηνω να συνδεθω οταν επιλεγω "ο λογαριασμος μου". (εχω αποθηκευμενους τους κδικους στον mozilla, δε τιθεται θεμα λαθος κωδικων). λαμβανω το εξης: Mη δυνατή εύρεση υπηρεσίας/εγγράφου Ο εξυπηρετητής της Γ.Γ.Π.Σ. δεν μπόρεσε να βρει την υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε. Αν πληκτρολογήσατε τη διεύθυνση, παρακαλούμε ελέγξτε την ορθότητά της. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Locke_John
Jason13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 κανουν εργα στην ιστοσελιδα, μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα. Υπομονη
Locke_John Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Jason13 είπε κανουν εργα στην ιστοσελιδα, μεχρι τις 12 τα μεσανυχτα. Υπομονη πραγματικα το φορουμ μας ωρες ωρες λυνει τα χερια να'σαι καλα συμφορουμιτη.
Jason13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Locke_John είπε πραγματικα το φορουμ μας ωρες ωρες λυνει τα χερια να'σαι καλα συμφορουμιτη. Τιποτα, η ιστοσελιδα λειτουργει ξανα.
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε καποιες εφοριες εχει καβουρια η τσεπη τους... Πηγα και εκανα συμψηφισμο με τον ενφια, ο ενφια πληρωθηκε το υπολοιπο χρημα ομως δε μου το εδωσαν. Και σε μενα ειπαν ότι ΘΑ το βαλουν στο λογ/σμο μου, που ομως δε το εβαλαν. Μαλλον περιμενουν τον επομενο ενφια του χρονου για νέο συμψηφισμο Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από rus
Hazuki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Τα πάντα γίνονται μέσω τραπέζης, το ταμείο της εφορίας ξέχασε το δια παντός.
rus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Hazuki είπε Τα πάντα γίνονται μέσω τραπέζης, το ταμείο της εφορίας ξέχασε το δια παντός. Σε μενα απευθυνεσαι? Τι εννοεις, θα τα βαλουν στο λογ/σμο μου ειπα ότι ειπαν, αλλα δε τα εβαλαν. Το ιδιο συνεβη και με γνωστο μου πριν λιγο καιρο οπως εχω ηδη γραψει.
logokrimenos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ότι θέλουν κάνουν οι έφοροι για να το παίξουν καλοί. Λογικά παίρνουν κάποιο μπόνους δεν εξηγείται αλλιώς. Και εγω παρακαλάω απο τον Ιούλιο την ΔΟΥ Αιγίου για την επιστροφή και στα @@ τους. Και μέσον έχω βάλει και πάλι δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά...
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε . Και μέσον έχω βάλει και πάλι δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά... 🤮🤮 Σταματήστε πια την νοοτροπία με το μέσον. Έλεος πια. (Γενικά το λέω σε όλους,όχι μόνο στο παιδί που το έγραψε.) Όλοι οι Έλληνες έχουν ένα μέσον κάπου και θέλουν να τελειώνουν και ψάχνουν κονέ και άλλα τέτοια αηδιαστικά. Οκ μαζί σου είμαι,δεν είμαι με το κράτος αλλά το θέμα είναι ότι για να μην σου έχει γίνει επιστροφή ακόμα κάτι παίζει! Δεν νομίζω να σου κρατάει τα λεφτά κανένας εφοριακός η το κράτος από βίτσιο. 1
logokrimenos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε 🤮🤮 Σταματήστε πια την νοοτροπία με το μέσον. Έλεος πια. (Γενικά το λέω σε όλους,όχι μόνο στο παιδί που το έγραψε.) Όλοι οι Έλληνες έχουν ένα μέσον κάπου και θέλουν να τελειώνουν και ψάχνουν κονέ και άλλα τέτοια αηδιαστικά. Οκ μαζί σου είμαι,δεν είμαι με το κράτος αλλά το θέμα είναι ότι για να μην σου έχει γίνει επιστροφή ακόμα κάτι παίζει! Δεν νομίζω να σου κρατάει τα λεφτά κανένας εφοριακός η το κράτος από βίτσιο. Δεν παίζει τίποτα απολύτως. Ούτε ΕΝΦΙΑ έχω ούτε χρωστάω ούτε τίποτα. Πρώτη μου φορολογική με μισθό είναι και γιαυτό βγήκε η επιστροφή 500€. Έχω πάει και με το γράμμα του νόμου, περίμενα 1,5 μήνα μετά έκανα αίτηση, μετά ξανα έκανα αίτηση και μετά έψαξε η λογίστριά μου μήπως βρούμε κάποιον ν πατήσει το γαμημένο κουμπί για την επιστροφή. Είναι μια συγκεκριμένη υπάλληλος/ύπνος που είναι τα ζώα μου αργά!!! Και πέρσι με του πατέρα μου το ίδιο πράγμα έπρεπε να παίρνουμε καθε 2 μέρες τηλέφωνο.
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Δεν παίζει τίποτα απολύτως. Ούτε ΕΝΦΙΑ έχω ούτε χρωστάω ούτε τίποτα. Πρώτη μου φορολογική με μισθό είναι και γιαυτό βγήκε η επιστροφή 500€. Έχω πάει και με το γράμμα του νόμου, περίμενα 1,5 μήνα μετά έκανα αίτηση, μετά ξανα έκανα αίτηση και μετά έψαξε η λογίστριά μου μήπως βρούμε κάποιον ν πατήσει το γαμημένο κουμπί για την επιστροφή. Είναι μια συγκεκριμένη υπάλληλος/ύπνος που είναι τα ζώα μου αργά!!! Και πέρσι με του πατέρα μου το ίδιο πράγμα έπρεπε να παίρνουμε καθε 2 μέρες τηλέφωνο. Τότε πήγαινε απευθείας στον προϊστάμενο η οποιονδήποτε είναι από πάνω και κάνε φασαρίες και φώναζε να ακούνε όλοι ότι είναι άχρηστη και ζωαδι η υπάλληλος. Δεν νομίζω να μην της βάλουν χέρι επειδή δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Εγω στην εφορία εδώ Αθήνα μια φορά τους έκανα σαματαδες και μετά από 2 μέρες είχε γίνει η δουλειά μου Απλά ηταν ένας τύπος που όλοι μέρα ήταν σε ένα κινητό με καφεδια αραχτος και φερόταν λες και του ανοικει η εφορία. Τον ξεχεσα και αυτόν και τον προϊστάμενο του και μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο ότι έτοιμη η δουλειά μου. Δυστυχώς ακόμα σε τέτοια φαση είμαστε εδώ Ελλάδα.θελεις να είσαι καλός και ήρεμος και σε κανουν να βρίζεις και να φωνάζεις.
logokrimenos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τότε πήγαινε απευθείας στον προϊστάμενο η οποιονδήποτε είναι από πάνω και κάνε φασαρίες και φώναζε να ακούνε όλοι ότι είναι άχρηστη και ζωαδι η υπάλληλος. Δεν νομίζω να μην της βάλουν χέρι επειδή δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Εγω στην εφορία εδώ Αθήνα μια φορά τους έκανα σαματαδες και μετά από 2 μέρες είχε γίνει η δουλειά μου Απλά ηταν ένας τύπος που όλοι μέρα ήταν σε ένα κινητό με καφεδια αραχτος και φερόταν λες και του ανοικει η εφορία. Τον ξεχεσα και αυτόν και τον προϊστάμενο του και μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο ότι έτοιμη η δουλειά μου. Δυστυχώς ακόμα σε τέτοια φαση είμαστε εδώ Ελλάδα.θελεις να είσαι καλός και ήρεμος και σε κανουν να βρίζεις και να φωνάζεις. Το λάθος μου είναι οτι δεν άλλαξα ΔΟΥ, ζω και εργάζομαι σε άλλη πόλη της Ελλάδας πλέον αλλά άφησα τα φορολογικά μου στοιχεία στην ΔΟΥ Αιγίου. Στην ΔΟΥ της εδώ πόλης που μένω, όσοι συνάδελφοί μου είχαν επιστροφή (ανεξαρτήτως ΕΝΦΙΑ) την πήραν ΑΜΕΣΩΣ και εγώ κάθομαι παρακαλάω. Είναι η απόσταση στην μέση, αλλιώς κάθε μέρα εκεί θα ήμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα