makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Τις νέες ΤΖ θα τις βρεις στο ΦΕΚ 2192/Β/12.6.2018 (www.et.gr). Αλλά ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για κάθε ακίνητο ή δικαίωμα είναι πολύπλοκος και δεν υπάρχει στο διαδίκτυο. Υπάρχουν κάποια που υπολογίζουν χοντρικά την αξία.
Jason13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, Dannie είπε Ξερει κανεις πως βλεπουμε τις τιμες ζωνης(και γενικα την αξια των ακινητων)στο ταxis? Στον ενφια στο εκαθαριστικο του λεει τιμη ζωνης.
Dannie Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Jason13 είπε Στον ενφια στο εκαθαριστικο του λεει τιμη ζωνης. Το ενφια γραφει το ποσο η τις δοσεις δεν γραφει αναλυτικα την περιουσια σου και ποσο φορο εχει καθε ακινητο σου(αρα και την αντικειμενικη). Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Dannie
skar1983 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από skar1983
Dannie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στις 29/8/2018 στις 6:52 ΜΜ, makfil είπε Τις νέες ΤΖ θα τις βρεις στο ΦΕΚ 2192/Β/12.6.2018 (www.et.gr). Αλλά ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για κάθε ακίνητο ή δικαίωμα είναι πολύπλοκος και δεν υπάρχει στο διαδίκτυο. Υπάρχουν κάποια που υπολογίζουν χοντρικά την αξία. Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.Παραδειγμα το 5 διαμερισμα στην αθηνα χωριζεται σε 5-10 τμηματα με διαφορετικη τιμη χωρις να γραφει τους δρομους.Παλια στο taxis εγραφε αναλυτικα την αντικειμενικη(οπως το χαρτι που εχω βαλει σε προηγουμενο ποστ).
jakegate7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 ακόμα μπορείς να βγάλεις αυτό το χαρτί. Επιλέγεις: "Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2018 (σε αρχείο .pdf)" 1
mezger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Για να βρεις την ζώνη και τον Σ.Α.Ο στα εντός σχεδίου, ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις επεξεργασία του ακινήτου στην εφαρμογή του Ε9 και να μπεις στον χάρτη. Πάνω στον χάρτη γράφει και τη ζώνη (Α,Β,Γ κλπ) και τον Σ.Α.Ο. (ΧΧΙΙΙ, ΧΧIV κλπ) Έχοντας αυτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο δωρεάν εργαλείο ή να κάνεις υπολογισμούς με βάση τους πίνακες από εδώ , όπου δυστυχώς τους έχει πολύ χύμα. Εναλλακτικά κοιτάζεις την αντικειμενική στο εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ, λαμβάνοντας υπόψιν ποσοστά συνιδιοκτησίας και ψιλές κυριότητες/επικαρπίες. 1
Dannie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, mezger είπε Για να βρεις την ζώνη και τον Σ.Α.Ο στα εντός σχεδίου, ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις επεξεργασία του ακινήτου στην εφαρμογή του Ε9 και να μπεις στον χάρτη. Πάνω στον χάρτη γράφει και τη ζώνη (Α,Β,Γ κλπ) και τον Σ.Α.Ο. (ΧΧΙΙΙ, ΧΧIV κλπ) Έχοντας αυτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο δωρεάν εργαλείο ή να κάνεις υπολογισμούς με βάση τους πίνακες από εδώ , όπου δυστυχώς τους έχει πολύ χύμα. Εναλλακτικά κοιτάζεις την αντικειμενική στο εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ, λαμβάνοντας υπόψιν ποσοστά συνιδιοκτησίας και ψιλές κυριότητες/επικαρπίες. Αυτο ρωτω που στο taxis μπορω να βρω την αντικειμενικη τιμη του ακινητου μονο το ποσο ενφια γραφει.(αν καποιος ξερει ας που γραψει αναλυτικα.)ευχαριστω! ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Dannie
rus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 To image που εβαλες από πανω δεν το ειχες βγαλει εσυ?
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Στο εκκαθαριστικό του 2017 μου λεει πχ Συνολικο δηλωθεν εισοδημα 3500€ Αυτοτελή φορολογουμενα 2200€ Απο κατω συνολικο εισοδημα 5700€ Συν Προστ. Διαφ. Αντικ.Δαπανων 3400 Πιο κατω εισοδημα επιβολης εισφορας 9100 περιπου. Δηλαδη εχω 9100 δηλωμενο εισοδημα για το 2017; Το ρωταω για το λογο οτι θελω να αγορασω αμαξι, που κανει 8900. Εγω εχω να δωσω προκαταβολη 6000€ και θα μεινουν τα 2900, θα μπορεσει να γινει χρηματοδοτηση ή θα μου που εχεις χαμηλη φορολογικη; Τηρα δουλευω ολο το 18 και εχω βεβαιωση αποδοχων 650€ το μηνα. Αν γνωριζει κάποιος ας μου απαντησει. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Το εισοδημα σου αν δεν κανω λαθος ειναι το : Συνολικο δηλωθεν εισοδημα 3500€ Αυτοτελή φορολογουμενα 2200€ Απο κατω συνολικο εισοδημα 5700€ Τα αυτοτελη τι ειναι ? Δεν θα εχεις προβλημα με την αγορα με 9100 περιπου εισοδημα το 2018 και 6000 προκαταβολη.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θελω να δω αν μπορω να κανω χρηματοδότηση το αλλο ποσο που μενει τα 2900 μεσω τραπεζης. Λογικα θα φαω ακυρο από την τραπεζα . Τα αυτοτελη λογικα θα ναι το αμαξι, εχει κωδικο 661 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Liverpool89
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εγω θελω να δω αν μπορω να κανω χρηματοδότηση το αλλο ποσο που μενει τα 2900 μεσω τραπεζης. Λογικα θα φαω ακυρο από την τραπεζα . Τα αυτοτελη λογικα θα ναι το αμαξι, εχει κωδικο 661 Εξαρταται απο το τελευταιο εκκαθαριστικο αλλα δυσκολο .Μονο ισως με εγγυητη. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
logokrimenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ερώτηση. Θέλω να πληρώσω εγώ τον ένφια του σπιτιού μας (στο όνομα του φάδερ είναι). Υπάρχει κάποιο θέμα να γίνεται η πληρωμή της δόσης απο τον λογαριασμό μου ή πρέπει να τα βάζω στον λογαριασμό του φάδερ και να φαίνεται η πληρωμή απο αυτόν?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, logokrimenos είπε Ερώτηση. Θέλω να πληρώσω εγώ τον ένφια του σπιτιού μας (στο όνομα του φάδερ είναι). Υπάρχει κάποιο θέμα να γίνεται η πληρωμή της δόσης απο τον λογαριασμό μου ή πρέπει να τα βάζω στον λογαριασμό του φάδερ και να φαίνεται η πληρωμή απο αυτόν? Κανενα απολυτως προβλημα....Η ταυτοτητα οφειλης τους ενδιαφερει να πληρωθει και ας ειναι και απο το ...Παππα !! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα