Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου παλι πηγε μεν από κει ο ιδιος αλλα δε του τα εδωσαν ουτε του τα κατεθεσαν. Αργοτερα, του ειπαν (πλην ενφια δεν υπαρχουν άλλες υποχρεώσεις).

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logokrimenos είπε

Δεν εχω ΕΝΦΙΑ και γενικά δεν χρωσταω τπτ στην εφορία. Δεν θα με ένοιαζε αν είχα ενφια γτ θα ηξερα οτι θα γινει ο συμψηφισμός. Δεν είναι καμία οδηγία του κράτους γτ απο άλλες ΔΟΥ έχουν πάρει 100άδες άτομα επιστροφή και ας είχαν και ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την συγκεκριμένη ΔΟΥ...

δεν ειναι θεμα δου. θεμα κονδυλιων και σειρας ειναι. αμα κατεθεσες δηλωση 23'΄' πριν τη ληξη της προθεσμιας θα παρεις τελευταιος, αν κατεθεσες στις αρχες τα εχεις παρει ηδη.

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fredd0 είπε

δεν ειναι θεμα δου. θεμα κονδυλιων και σειρας ειναι. αμα κατεθεσες δηλωση 23'΄' πριν τη ληξη της προθεσμιας θα παρεις τελευταιος, αν κατεθεσες στις αρχες τα εχεις παρει ηδη.

Απο 26 Ιουνιου αν δεν κάνω λάθος έχω καταθέσει.....

Δημοσ.

Αυτό μου είπαν και εμένα. Μάλιστα μόλις είπα στην υπάλληλο πότε υπέβαλα δήλωση μου είπε πότε θα μπούνε στον λογαριασμό μου. Και έτσι έγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα .Που φαινεται στο taxis υποβληθεισα αιτηση ρυθμισης που δεν εχει οριστικοποιηθει ακομα ενω εχει καταβληθει η πρωτη δοση ? Ξερω οτι θελει 2-3 εργασιμες για να φανει οριστικοποιημενη μετα την πληρωμη.

Διόρθωση:

Το βρήκα. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Πήρα τηλ εφορία και μου λέει οτι περίμενε είναι νωρίς ακόμα δεν έχουμε προσωπικό και γέλαγε ο κοπρίτης, περίμενε μου λέει κανα δίμηνο. Που θα μπορούσε τώρα που μιλούσαμε να πατήσει ενα κουμπί και να τα πάρω, όπως είχε γίνει πέρσι με του πατέρα μου, αλλά είχα πετύχει μια κυρία πολύ καλή και σε 2 μέρες έβγαλα άκρη με τα λεφτά.

Μένω και στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν μπορώ να πάω απο εκεί, μου φαίνεται θα ζητήσω μεταφορά στην εδώ ΔΟΥ. ΟΛΟΙ στο εργοστάσιο την πήραν που είναι στην ΔΟΥ Κοζάνης και ας έχουν και χρέη (έγινε άμεσα συμψηφισμός) και έχουν και ΕΝΦΙΑ, Ιούλιο είχαν μπεί τα λεφτά σε όλους και κάποιοι τα πήραν και μερικές μέρες μετά την δήλωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.

Προσπαθω να διορθωσω με τροποποιητικη ενα λαθος στο Ε1 αλλα δεν με αφηνει το συστημα. Το συγκεκριμενο ατομο εχει δωρεαν παραχωρημενη κατοικια απο τον πατερα του η οποια ειναι σωστα δηλωμενη στο Ε1. Ομως καταλαθος πιο κατω στον πινακα 6 δηλωσε φιλοξενια με το αφμ του πατερα του οποτε εγινε αχταρμας και χανει το κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ. Στο Ε1 του πατερα δεν ειναι δηλωμενος ως φιλοξενουμενος φυσικα.

Προσπαθω να διαγραψω την φιλοξενια απο την εφαρμογη με τροποποιητικη αλλα δεν μπορω. Μηπως πρεπει να τον στειλω σε ΔΟΥ;

Επεξ/σία από nickmanak
Δημοσ.

Αναρτηθηκαν τα εκκαθαριστικα του φετινου ενφια. Συμψηφισμο με την επιστροφη ομως και παλι δεν βλεπω...

Δημοσ.

Νομιζω έχει πέσει η εφαρμογη για τα ακίνητα και στη προσωποποιημένη δε βλέπω τιποτα. 

Θα χουν πέσει ολοι με τα μουτρα να δουν τη λυπητερή (σιχαμένος φόρος. Ο πιο σιχαμένος της μεταπολιτευσης)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Νομιζω έχει πέσει η εφαρμογη για τα ακίνητα και στη προσωποποιημένη δε βλέπω τιποτα. 

Θα χουν πέσει ολοι με τα μουτρα να δουν τη λυπητερή (σιχαμένος φόρος. Ο πιο σιχαμένος της μεταπολιτευσης)

Μολις τωρα επεσε.Πριν μισυ ωρα τον ειδα κανονικα .

Δημοσ.

Υπ οψιν οτι με ie δεν δουλευει η εφαρμογη για Ε9 απο το taxis . Εχω τον 11 (τελευταιο)

Οι αλλες εφαρμογες ειναι ενταξει και με ie 

Ρυθμιση σε 12 δοσεις του ΕΝΦΙΑ πριν ληξη η πρωτη δοση πως γινεται ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα πάω να βάλω βόμβα. Πήρα πάλι τηλέφωνο, μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά αν μας παίρνει ο καθένας τηλέφωνο, της λέω αν μπορούσα θα ήμουν κάθε μέρα εκεί... Τέσπα να μου βάλει τα λεφτά δεν παίζει, το μόνο που της άρεσε και μου βρήκε αμέσως λύση ήταν όταν είπα οτι θέλω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ του πατέρα μου με αυτά τα χρήματα. Είπε να της στείλω με φαξ αίτηση και θα μου το κάνει αμέσως. Δεν θέλει κλωτσιές ρε φίλε? Γιατί να παρακαλάω μια κωλοδημόσιο υπάλληλο κάθε φορά? Να πρέπει δηλαδή να βάλω μέσον? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...