r0ul1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ξέρει κανείς πότε εκκαθαρίζεται μια τροποποιητική δήλωση? Έχει πολύ καιρό που υπέβαλα τροποποιητική στη ΔΟΥ αλλά δεν εκκαθαρίστικε ακομα και η 1η δόση της παλιάς εκκαθάρισης έχει τοκιστεί. Για την ιστορία υπέβαλα τροποποιητική γιατί μου είχαν βάλει προκαταβολή φόρου ενώ είχα κλείσει την επιχείρηση μέσα στο 2017.
logokrimenos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αυτή την ριμάδα την επιστροφή πότε θα μας την βάλουν ρε guys?
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Στις 3/8/2018 στις 3:00 ΜΜ, logokrimenos είπε Αυτή την ριμάδα την επιστροφή πότε θα μας την βάλουν ρε guys? Πήγαινε στο τμήμα εσόδων και κάνε αίτηση για επιστροφή
logokrimenos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Nikos Chatzoglou είπε Πήγαινε στο τμήμα εσόδων και κάνε αίτηση για επιστροφή Είχα πάει Ιούλιο και έκανα αίτηση, δεν είχα βέβαια χαρτί με τον λογαριασμό απο την τράπεζα αλλά το είχα δηλώσει κανονικά όταν έκανα την δήλωση. Τώρα που κατεβαίνω πάλι θα πάω στις 8 Αυγούστου να δώ τι θα γίνει....
logokrimenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ξαναπήγα στις 9 Αύγουστου, έκανα πάλι αίτηση με αντίγραφο λογαριασμού κλπ και ακόμα δεν έχει μπει η επιστροφή. Είμαι 100% σίγουρος οτι φταίνε οι κοπρίτες της ΔΟΥ Αιγίου γτ και πέρσι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με την επιστροφή του πατέρα μου που κατάφερα με χίλια ζόρια να μπει τον Σεπτέμβριο με συμψηφισμό του ΕΝΦΙΑ. Τι άλλος τρόπος υπάρχει για να πάρω τα χρήματα ρε παιδιά γτ τα χρειάζομαι αρκετά
gpli Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Αγαπητε φιλε Συγνωμη που θα στο πω αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παρεις την επιστροφη και να συμψηφιστεί με τον ενφια που θα βγει Εννοειτε οτι δεν εχεις ληξιπρόθεσμα χρεη έτσι? Πως νομίζεις οτι το κρατος εμφανίζει πλεόνασμα.? Πολυ απλά δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του οπότε του ,μένουν στα ταμεία
logokrimenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, gpli είπε Αγαπητε φιλε Συγνωμη που θα στο πω αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παρεις την επιστροφη και να συμψηφιστεί με τον ενφια που θα βγει Εννοειτε οτι δεν εχεις ληξιπρόθεσμα χρεη έτσι? Πως νομίζεις οτι το κρατος εμφανίζει πλεόνασμα.? Πολυ απλά δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του οπότε του ,μένουν στα ταμεία Δεν εχω ΕΝΦΙΑ και γενικά δεν χρωσταω τπτ στην εφορία. Δεν θα με ένοιαζε αν είχα ενφια γτ θα ηξερα οτι θα γινει ο συμψηφισμός. Δεν είναι καμία οδηγία του κράτους γτ απο άλλες ΔΟΥ έχουν πάρει 100άδες άτομα επιστροφή και ας είχαν και ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την συγκεκριμένη ΔΟΥ...
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Δεν εχω ΕΝΦΙΑ και γενικά δεν χρωσταω τπτ στην εφορία. Δεν θα με ένοιαζε αν είχα ενφια γτ θα ηξερα οτι θα γινει ο συμψηφισμός. Δεν είναι καμία οδηγία του κράτους γτ απο άλλες ΔΟΥ έχουν πάρει 100άδες άτομα επιστροφή και ας είχαν και ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την συγκεκριμένη ΔΟΥ... Αμα ηταν μόνο μια συγκεκριμενη η ΔΟΥ που δε το δινει, καλα θα'ταν...
Iamthagod Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπερα παιδια, εμενα απο την τοπικη ΔΟΥ μου κατεθεσαν τα χρηματα 8 αυγουστου αν θυμαμαι καλα. Στην περσινη φορολογικη δεν μου ειχαν κανει καταθεση και ειχα παει φετος ο ιδιος απο εκει για το ποσο που μου οφειλαν αλλα φετος εγινε κανονικα η καταθεση οπως εγραψα παραπανω.
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ενας φιλος μου παλι πηγε μεν από κει ο ιδιος αλλα δε του τα εδωσαν ουτε του τα κατεθεσαν. Αργοτερα, του ειπαν (πλην ενφια δεν υπαρχουν άλλες υποχρεώσεις).
fredd0 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Δεν εχω ΕΝΦΙΑ και γενικά δεν χρωσταω τπτ στην εφορία. Δεν θα με ένοιαζε αν είχα ενφια γτ θα ηξερα οτι θα γινει ο συμψηφισμός. Δεν είναι καμία οδηγία του κράτους γτ απο άλλες ΔΟΥ έχουν πάρει 100άδες άτομα επιστροφή και ας είχαν και ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την συγκεκριμένη ΔΟΥ... δεν ειναι θεμα δου. θεμα κονδυλιων και σειρας ειναι. αμα κατεθεσες δηλωση 23'΄' πριν τη ληξη της προθεσμιας θα παρεις τελευταιος, αν κατεθεσες στις αρχες τα εχεις παρει ηδη. 1
logokrimenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, fredd0 είπε δεν ειναι θεμα δου. θεμα κονδυλιων και σειρας ειναι. αμα κατεθεσες δηλωση 23'΄' πριν τη ληξη της προθεσμιας θα παρεις τελευταιος, αν κατεθεσες στις αρχες τα εχεις παρει ηδη. Απο 26 Ιουνιου αν δεν κάνω λάθος έχω καταθέσει.....
firewalker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Αυτό μου είπαν και εμένα. Μάλιστα μόλις είπα στην υπάλληλο πότε υπέβαλα δήλωση μου είπε πότε θα μπούνε στον λογαριασμό μου. Και έτσι έγινε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα .Που φαινεται στο taxis υποβληθεισα αιτηση ρυθμισης που δεν εχει οριστικοποιηθει ακομα ενω εχει καταβληθει η πρωτη δοση ? Ξερω οτι θελει 2-3 εργασιμες για να φανει οριστικοποιημενη μετα την πληρωμη. Διόρθωση: Το βρήκα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
logokrimenos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Πήρα τηλ εφορία και μου λέει οτι περίμενε είναι νωρίς ακόμα δεν έχουμε προσωπικό και γέλαγε ο κοπρίτης, περίμενε μου λέει κανα δίμηνο. Που θα μπορούσε τώρα που μιλούσαμε να πατήσει ενα κουμπί και να τα πάρω, όπως είχε γίνει πέρσι με του πατέρα μου, αλλά είχα πετύχει μια κυρία πολύ καλή και σε 2 μέρες έβγαλα άκρη με τα λεφτά. Μένω και στην άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν μπορώ να πάω απο εκεί, μου φαίνεται θα ζητήσω μεταφορά στην εδώ ΔΟΥ. ΟΛΟΙ στο εργοστάσιο την πήραν που είναι στην ΔΟΥ Κοζάνης και ας έχουν και χρέη (έγινε άμεσα συμψηφισμός) και έχουν και ΕΝΦΙΑ, Ιούλιο είχαν μπεί τα λεφτά σε όλους και κάποιοι τα πήραν και μερικές μέρες μετά την δήλωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα