teoepi2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Και εμένα αυτό λέει, το εκκαθαριστικό βγήκε και το πλήρωσα σήμερα, νομίζω δεν υπάρχει θέμα. το εκκαθαριστικό ή η διοικητική πράξη προσδιορισμού φόρου; έχεις κάνει τη δήλωση μόνος σου; εννοώ είσαι σίγουρος πως είναι 100% ορθή; ρωτάω επειδή έχω πρόσβαση και στους λογαριασμούς των συγγενών μου, που κάνουν τη δήλωση μέσω φοροτεχνικού, και σε όλους τους λογαριασμούς που κοίταξα, γράφει συγκεκριμένα πως έχει "υποβληθεί οριστικά", πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχει κάποια διαφορά
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόνος μου έκανα την δήλωση. Το ίδιο πράγμα είναι εκκαθαριστικό ή πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου. Στην δήλωσή μου γράφει "Αρχική, έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά", και στο Ε2 οτι έχει υποβληθεί οριστικά. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Βασίλης_29
teoepi2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Μόνος μου έκανα την δήλωση. Το ίδιο πράγμα είναι εκκαθαριστικό ή πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου. Στην δήλωσή μου γράφει "Αρχική, έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά", και στο Ε2 οτι έχει υποβληθεί οριστικά. είχα την εντύπωση πως υπάρχει έγγραφο με τίτλο πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου και έγγραφο που έχει τίτλο εκκαθαριστικό, δεν ισχύει αυτό; αν ισχύει αυτό, δεν σημαίνει πως έχουν κάποια διαφορά;
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, teoepi2 είπε είχα την εντύπωση πως υπάρχει έγγραφο με τίτλο πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου και έγγραφο που έχει τίτλο εκκαθαριστικό, δεν ισχύει αυτό; αν ισχύει αυτό, δεν σημαίνει πως έχουν κάποια διαφορά; Η πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου παλαιότερα ονομαζόταν εκκαθαριστικό. Τώρα δεν θυμάμαι πότε πρωτοεμφανίστηκε, πριν 2-3 χρόνια μάλλον.
teoepi2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 α είναι το έγγραφο που αντικατέστησε το εκκαθαριστικό δηλαδή; γιατί νόμιζα πως έχω δει και τα δύο έγγραφα για την ίδια χρονιά, για αυτό ρωτάω (δεν είμαι σίγουρος) οπότε νόμιζα πως η πδπφ είναι βοηθητικό έγγραφο για να μαθαίνεις άμεσα και αυτόματα τι βγαίνει από αυτά που έχεις δηλώσει, σε περίπτωση που αυτά ισχύουν, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει ότι ισχύουν (πέραν των αυτοματοποιημένων διασταυρώσεων) κάνει δηλαδή τις πράξεις αλλά τα στοιχεία θα περάσουν και από ανθρώπινη διασταύρωση, και ο φόρος μπορεί να αλλάξει *αυτά είναι δική μου υπόθεση, μην τα πάρει κανείς κατά γράμμα επίσης το αρχικό μου ερώτημα είναι που με απασχολεί βέβαια περισσότερο, πως γίνεται άλλες δηλώσεις να γράφουν οριστική και άλλες αρχική και να μην υπάρχει διαφορά/πρόβλημα, μπήκα σε δύο φοροτεχνικούς σήμερα να ρωτήσω αλλά γινόταν χαμός και έφυγα
Neoss Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αναφορά σε κείμενο Μην ανησυχεις. Οπως ειπαν και παραπανω το πραξη διοικητικου μπλα μπλα είιναι το εκκαθαριστικο. Οσο για αυτο που ρωτας που λεει Αρχική εχει υποβληθει ηλεκτρονικα ειλικρινα δεν ξερω γιατι το λεει. Και σε μενα το λεει. Ωστόσο κοιταξα και τις παλαιοτερες δηλωσεις μου. Το ιδιο λεει και σαυτες! Και μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε θεμα. Απ την αλλη σε αλλα ατομα λεει οριστικα. Πχ στην αδερφη μου υπεβαλλε μια δηλωση τον Ιουνιο και νομιζω εγραφε το αρχικη εχει υποωληθει ηλεκτρονικα. Πριν λιγες μερες υπεβαλλε τροποποιητικη γιατι ειχε κανει λαθος την 1η φορα και της βγηκε χρεωστικη ενω τωρα μηδενικη και τωρα λεει Εχει υποβληθει οριστικά (1η Τροποποιητικη). Δεν νομιζω ναναι τιποτα...
r0ul1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ξέρει κανείς πότε εκκαθαρίζεται μια τροποποιητική δήλωση? Έχει πολύ καιρό που υπέβαλα τροποποιητική στη ΔΟΥ αλλά δεν εκκαθαρίστικε ακομα και η 1η δόση της παλιάς εκκαθάρισης έχει τοκιστεί. Για την ιστορία υπέβαλα τροποποιητική γιατί μου είχαν βάλει προκαταβολή φόρου ενώ είχα κλείσει την επιχείρηση μέσα στο 2017.
logokrimenos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αυτή την ριμάδα την επιστροφή πότε θα μας την βάλουν ρε guys?
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Στις 3/8/2018 στις 3:00 ΜΜ, logokrimenos είπε Αυτή την ριμάδα την επιστροφή πότε θα μας την βάλουν ρε guys? Πήγαινε στο τμήμα εσόδων και κάνε αίτηση για επιστροφή
logokrimenos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Nikos Chatzoglou είπε Πήγαινε στο τμήμα εσόδων και κάνε αίτηση για επιστροφή Είχα πάει Ιούλιο και έκανα αίτηση, δεν είχα βέβαια χαρτί με τον λογαριασμό απο την τράπεζα αλλά το είχα δηλώσει κανονικά όταν έκανα την δήλωση. Τώρα που κατεβαίνω πάλι θα πάω στις 8 Αυγούστου να δώ τι θα γίνει....
logokrimenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Ξαναπήγα στις 9 Αύγουστου, έκανα πάλι αίτηση με αντίγραφο λογαριασμού κλπ και ακόμα δεν έχει μπει η επιστροφή. Είμαι 100% σίγουρος οτι φταίνε οι κοπρίτες της ΔΟΥ Αιγίου γτ και πέρσι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με την επιστροφή του πατέρα μου που κατάφερα με χίλια ζόρια να μπει τον Σεπτέμβριο με συμψηφισμό του ΕΝΦΙΑ. Τι άλλος τρόπος υπάρχει για να πάρω τα χρήματα ρε παιδιά γτ τα χρειάζομαι αρκετά
gpli Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Αγαπητε φιλε Συγνωμη που θα στο πω αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παρεις την επιστροφη και να συμψηφιστεί με τον ενφια που θα βγει Εννοειτε οτι δεν εχεις ληξιπρόθεσμα χρεη έτσι? Πως νομίζεις οτι το κρατος εμφανίζει πλεόνασμα.? Πολυ απλά δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του οπότε του ,μένουν στα ταμεία
logokrimenos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, gpli είπε Αγαπητε φιλε Συγνωμη που θα στο πω αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην παρεις την επιστροφη και να συμψηφιστεί με τον ενφια που θα βγει Εννοειτε οτι δεν εχεις ληξιπρόθεσμα χρεη έτσι? Πως νομίζεις οτι το κρατος εμφανίζει πλεόνασμα.? Πολυ απλά δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του οπότε του ,μένουν στα ταμεία Δεν εχω ΕΝΦΙΑ και γενικά δεν χρωσταω τπτ στην εφορία. Δεν θα με ένοιαζε αν είχα ενφια γτ θα ηξερα οτι θα γινει ο συμψηφισμός. Δεν είναι καμία οδηγία του κράτους γτ απο άλλες ΔΟΥ έχουν πάρει 100άδες άτομα επιστροφή και ας είχαν και ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την συγκεκριμένη ΔΟΥ...
rus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Δεν εχω ΕΝΦΙΑ και γενικά δεν χρωσταω τπτ στην εφορία. Δεν θα με ένοιαζε αν είχα ενφια γτ θα ηξερα οτι θα γινει ο συμψηφισμός. Δεν είναι καμία οδηγία του κράτους γτ απο άλλες ΔΟΥ έχουν πάρει 100άδες άτομα επιστροφή και ας είχαν και ΕΝΦΙΑ. Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα με την συγκεκριμένη ΔΟΥ... Αμα ηταν μόνο μια συγκεκριμενη η ΔΟΥ που δε το δινει, καλα θα'ταν...
Iamthagod Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπερα παιδια, εμενα απο την τοπικη ΔΟΥ μου κατεθεσαν τα χρηματα 8 αυγουστου αν θυμαμαι καλα. Στην περσινη φορολογικη δεν μου ειχαν κανει καταθεση και ειχα παει φετος ο ιδιος απο εκει για το ποσο που μου οφειλαν αλλα φετος εγινε κανονικα η καταθεση οπως εγραψα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα