Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι αλλά αμελητέοι

3 ευρώ. 

3€ τοκους εχεις; Αρα εχεις χρήματα στην ακρη !!!!!

Επεξ/σία από alfeios
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι, ακόμα και στη δική σου αναζήτηση βλέπω 100% επιτυχία. Στο παραθέτω μια και δεν μπορείς να το δεις:

ανιόντες αρσενικό μόνο στον πληθυντικό

Στη σελιδα αυτή υπαρχουν πολλες ερμηνείες και μπερδεμα, δε βγαζεις ακρη. Καλυτερα να σου πει καποιος απευθειας που ξερει.

Να μεινουμε όμως στο θεμα. Οποιος εβαζε τον φιλοξενουμενο γονεα του στον Πινακα 8 ειχε καποιο κερδος? Εγω δεν τον εβαζα οπότε τωρα αναρωτιεμαι αν/τι εχω χασει.

9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Προσοχη στην καταχωρηση δαπανων με καρτες... Δεν μπορουσα να κομηθω τι λαθος ειχα κανει που μου εβγαζε στου γιου μου με 6000 εισοδημα να πληρωσει 135 ευρω.

Δεν ειχα περασει τις αποδειξεις 1200 ευρω

Διορθωσα και βγαινει μηδενικη.

Χρησιμοποιησες το προγραμμα του gsis ή καποιο άλλο?  

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, rus είπε

Στη σελιδα αυτή υπαρχουν πολλες ερμηνείες και μπερδεμα, δε βγαζεις ακρη. Καλυτερα να σου πεις καποιος απευθειας που ξερει.

Να μεινουμε όμως στο θεμα. Οποιος εβαζε τον φιλοξενουμενο γονεα του στον Πινακα 8 ειχε καποιο κερδος? Εγω δεν τον εβαζα οπότε τωρα αναρωτιεμαι αν/τι εχω χασει.

Χρησιμοποιησες το προγραμμα του gsis ή καποιο άλλο?  

Εγω το προγραμμα του gsis δοκιμασα στην προεπισκοπιση πριν την οριστικη υποβολη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Φλεβάρη του 2017 νοικιάζω σπίτι στο όνομα όλα μου δεη κλπ

Γενάρη 17 ήμουν φιλοξενούμενος. Σε αυτή την περίπτωση φαντάζομαι ότι πρέπει να δηλώσω φιλοξενούμενος για όλο το έτος

Κάπως έτσι δεν πάει το καραγκιοζιλίκι ; Αν γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση καλοδεχούμενος

Επεξ/σία από nikamanatidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, nikamanatidis είπε

Γενάρη 17 ήμουν φιλοξενούμενος. Σε αυτή την περίπτωση φαντάζομαι ότι πρέπει να δηλώσω φιλοξενούμενος για όλο το έτος

Κάπως έτσι δεν πάει το καραγκιοζιλίκι ; Αν γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση καλοδεχούμενος

Θα δηλωσεις ενα μηνα φιλοξενουμενος με το ΑΦΜ αυτου που σε φιλοξενησε και μετα τους 11 μηνες κανονικα ενοικιαστης .

Για να δηλωσεις φιλοξενουμενος πρεπει πρωτα αυτος που σε φιλοξενουσε στον κωδικο 007 Πινακα 2 να το δηλωσει αλλοιως δεν σε αφηνει .Ετσι δεν αφηνε τα παιδια ου να κανουν φορολογικη δηλωση ως φιλοξενουμενα αν δε το εκανα πρωτα εγω .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikamanatidis είπε

Οτι ειπε ο Γιαννης θα κανεις, παιζει φυσικα να μην παρεις καποιο πιθανο μερισμα λογω οτι ησουν εστω και μια μερα φιλοξενουμενος αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για να δηλωσεις φιλοξενουμενος πρεπει πρωτα αυτος που σε φιλοξενουσε στον κωδικο 007 Πινακα 2 να το δηλωσει αλλοιως δεν σε αφηνει .Ετσι δεν αφηνε τα παιδια ου να κανουν φορολογικη δηλωση ως φιλοξενουμενα αν δε το εκανα πρωτα εγω .

Eννοεις οτι ο οικοδεσποτης πρεπει να την οριστικοποιησει? Δηλαδη αν αυτος περιμενει να τη κανει την τελευταια μερα, την τελευταια μερα θα την κανουν και οι φιλοξενουμενοι του?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rus είπε

Eννοεις οτι ο οικοδεσποτης πρεπει να την οριστικοποιησει? Δηλαδη αν αυτος περιμενει να τη κανει την τελευταια μερα, την τελευταια μερα θα την κανουν και οι φιλοξενουμενοι του?

Όχι δεν χρειάζεται οριστική υποβολή. Γράφει στον 007 και κάνει αποθήκευση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Όχι δεν χρειάζεται οριστική υποβολή. Γράφει στον 007 και κάνει αποθήκευση. 

A, αρκει η προσωρινη αποθηκευση απ τον οικοδεσποτη, και ο φιλοξενουμενος μπορει να οριστικοποιησει τη δικη του δηλωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, rus είπε

A, αρκει η προσωρινη αποθηκευση απ τον οικοδεσποτη, και ο φιλοξενουμενος μπορει να οριστικοποιησει τη δικη του δηλωση?

Ετσι ακριβως εκανα και στην δικια μου για να μπορεσουν τα δυο μου παιδια να δηλωσουν φιλοξενουμενα και υπεβαλαν οριστικα μηδενικες δηλωσεις  λογω χαμηλου εισοδηματος.Κι εγω παιδευτκα να το βρω.

Προσοχη : Αν αυτος που σε φιλοξενουσε δεν το γραψει και κανει οριστικη υποβολη δεν μπορεις εσυ μετα να δηλωσεις ενα μηνα φιλοξενουμενος.

Κοιτα στην τριτη σελιδα που το γραφω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι ακριβως εκανα και στην δικια μου για να μπορεσουν τα δυο μου παιδια να δηλωσουν φιλοξενουμενα και υπεβαλαν οριστικα μηδενικες δηλωσεις  λογω χαμηλου εισοδηματος.Κι εγω παιδευτκα να το βρω.

Κοιτα στην τριτη σελιδα που το γραφω.

Το ειδα που το ειχες γραψει, αλλα τωρα διευκρινιστηκε οτι δε χρειαζεται να κανει οριστικη ο οικοδεσπότης.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rus είπε

Το ειδα που το ειχες γραψει, αλλα τωρα διευκρινιστηκε οτι δε χρειαζεται να κανει οριστικη ο οικοδεσπότης.

Ετσι ακριβως. Το αν αυτος ο ενας μηνας εχει συνεπειες σε τυχον επιδομα αλληλεγγυης στο τελος του χρονου δεν ξερω .

Περυσι τα δυο μου παιδια εχιαν εισοδημα στα ορια για το επιδομα αλλα δεν το πηραν λογω φιλοξενιας αλλα δηλωναν ολο τον χρονο .

Δημοσ.
Στις 21/4/2018 στις 3:06 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Προσοχη στην καταχωρηση δαπανων με καρτες... Δεν μπορουσα να κομηθω τι λαθος ειχα κανει που μου εβγαζε στου γιου μου με 6000 εισοδημα να πληρωσει 135 ευρω.

Δεν ειχα περασει τις αποδειξεις 1200 ευρω

Διορθωσα και βγαινει μηδενικη.

Φιλε μου με εσωσες .Εμενα μου εβγαζε 350 ε.Νομιζα οτι ειναι περασμενα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spyros007 είπε

Φιλε μου με εσωσες .Εμενα μου εβγαζε 350 ε.Νομιζα οτι ειναι περασμενα

Για αυτό το έγραψα... Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα και δεν είχα πει και τιποτα στον γιο μου τον φουκαρά... Του το είπα μετά. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikamanatidis είπε

Αφου του 17 η δηλωση  γίνεται τωρα εσυ θα δηλωσεις μεταγενεστερα την φιλοξενια ή ησουν φιλοξενουμενος πχ το 16 και τωρα πια δεν εισαι; 

Γινεται αυτο; καλα ειπα εγω οτι εχω παπ@ρα λογιστη. Εμενα με εβαλε ενα φιλοξενουμενος και εκλεισε, δεν εδωσε καθολου σημασια, ενω στην φορολογικη στο taxis, φαινοταν οτι πληρωνα ενοικιο και με το ρωτησε κιολας. Οχι τιποτα αλλο μην επηρεαζω και τον νοικαρη σε κατι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...