Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δε πήρα πάντως που και τη δήλωση νωρίς την είχα κάνει και IBAN κανονικά είχα δώσει και ούτε τίποτα εκκρεμότητες έχω (πλην ΕΝΦΙΑ που όμως είναι από μετά το καλοκαίρι).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε η επιστροφή σήμερα, όπως ακριβώς έγραφε και στο εκκαθαριστικό μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GenesisX είπε

Εμένα μου ήρθε η επιστροφή σήμερα, όπως ακριβώς έγραφε και στο εκκαθαριστικό μου.

Καλοφαγωτα ....

Δημοσ.
Στις ‎12‎/‎7‎/‎2018 στις 9:09 ΠΜ, pontez2 είπε

Ναι. Αν και αναγκάστηκε να πάρει απόδειξη απ την εφορία οτι ποτέ δε του άνηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ειχε κοπεί η κλήση!!!!!

Tην οποια προσκομισε στη τροχαια?

Αντι να διορθωνουν τις μ@λ@κιες τους σε βαζουν να παρεις αποδειξη :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα μπήκε η επιστροφή και το εκκαθαριστικό είναι μπλε αλλά που ήταν Κοκκίνου χρώματος μπήκαν τα χρήματα 

Ότι να ναι....

Δημοσ.

Και εγώ με εκκαθάριση 15/05,χωρίς οφειλές,με δηλωμένο λογαριασμό τραπέζης, δεν πήρα την επιστροφή. Βέβαια έβαλα τον δικό μου λογαριασμό τραπέζης και όχι του συζύγου.μηπως αυτός είναι ο λόγος;τι πρέπει να κανουμε τώρα;

Δημοσ.

Εμένα με ημερομηνία φορολογικής δήλωσης 18/06 μου μπήκε η επιστροφή (2 χιλιάρικα) στις 10/07 με λογιστική ημερομηνία 13/07.

Δεν περίμεναν να πληρώσω και ΕΝΦΙΑ κτλ που είχε λεχθεί εδώ. 

Πρώτη φορά τόσο γρήγορα και χωρίς να  χρειαστεί να τρέξω στην εφορία, όπως έκανα στο παρελθον για μικρότερα ποσά μάλιστα.

Δημοσ.
Στις 14/7/2018 στις 3:41 ΠΜ, rus είπε

Tην οποια προσκομισε στη τροχαια?

Αντι να διορθωνουν τις μ@λ@κιες τους σε βαζουν να παρεις αποδειξη :mad:

Oχι βέβαια. Η τροχαία ηξερε οτι δεν ειχε αμάξι. Το προστιμο ηταν απ τον Δήμο!

Και αντι απο μονη τους να ψάξουν αυταπάγγελτα ως δημοσιος φορέας, απλως έριξαν άδεια να πιάσουν γεμάτα. Γνωστη η τακτικη διάφορων φορέων. Επικαλουντε κάποιο προστιμο και σου λένε αν δεν έχεις κρατησει αποδειξη 20 χρονια μετά, πρέπει να πληρωσεις φορους κτλ. Απλά κάποιες φορές την παθαίνουν διοτι ο άλλος δεν ειχε την χρονολογία που υποστηριζουν οτι κοπηκε το προστιμο, αυτοκίνητο. Ε και αντι και εκει να παραδεχτουν το πόσο τραγικοι ειναι, ταλαιπωρουν τον κόσμο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για το Δήμο Αθηναίων, προχθές, πήγε συγγενικό μου πρόσωπο να παραλάβει τις πινακίδες του αυτ/του του και του ζήτησαν ασφαλιστήριο συμβόλαιο (!!!)

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γνωστο μου του πηγε ταχυδρομικα ειδοποιηση επιστροφης φορου, να παει λεει από κει να τη παρει. Παρολο που ειχε δωσει iban. Υποψιάζομαι ότι θελουν  να του κανουν συμψηφισμο με καποια παλια οφειλη που εφηυραν :lol:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

ερώτηση για φίλο δάσκαλο, στην δήλωση Ε1 στο gsis βγάζει αυτόματα το καθαρό εισόδημα του που όμως είναι σχεδόν 2500€ μεγαλύτερο από το καθαρό που καταθέτουν στην τράπεζα, υπολογίζουν κάτι επιπλέον?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LASERPEWPEW είπε

ερώτηση για φίλο δάσκαλο, στην δήλωση Ε1 στο gsis βγάζει αυτόματα το καθαρό εισόδημα του που όμως είναι σχεδόν 2500€ μεγαλύτερο από το καθαρό που καταθέτουν στην τράπεζα, υπολογίζουν κάτι επιπλέον?

Δεν είμαι δασκαλος αλλα ξερω γενικα οτι το εισοδημα που σου εμφανιζουν ειναι μικτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...