Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Darkito είπε

Καλημερα , εκανα σημερα πρωτη φορα μονος μου την αιτηση για το Α21 (επιδομα παιδιου) χωρις τη παρουσια καποιου λογιστη 

στη εικονα φαινεται Μηνιαιο ποσο επιδοματος παιδιου 70Ε αυτο ειναι για καθε παιδι στη περιπτωση μου x3 ή συνολικο ;;

ευχαριστω 

1.jpg

Συνολικό είναι, αλλά για τρία παιδία παίρνεις είτε 116, είτε 168 είτε 280 το μήνα - για να σου βγάζει 70 θεωρεί ότι έχεις 1 εξαρτώμενο παιδί. Τα συμπλήρωσες όλα όσα ζητάει? Επισημάνσεις είχες?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mezger είπε

Συνολικό είναι, αλλά για τρία παιδία παίρνεις είτε 116, είτε 168 είτε 280 το μήνα - για να σου βγάζει 70 θεωρεί ότι έχεις 1 εξαρτώμενο παιδί. Τα συμπλήρωσες όλα όσα ζητάει? Επισημάνσεις είχες?

οχι καμια επισημανση , σιγουρα ειναι συνολικο ;; γιατι μολις ρωτησα τους δικους μου και περναμε γυρω στα 200~

6 λεπτά πριν, mezger είπε

update : απο φετος οι αδερφες μου δεν ειναι εξαρτημενα τεκνα οποτε εισαι σωστος 70ε συνολο!

ευχαριστω 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Darkito είπε

οχι καμια επισημανση , σιγουρα ειναι συνολικο ;; γιατι μολις ρωτησα τους δικους μου και περναμε 210..αρα 70χ3 

Σίγουρα είναι συνολικό. Μην κοιτάς τι παίρνατε, άλλαξε τελείως το επίδομα. Επίδομα δίνεται για κάθε ανήλικο παιδί και κάθε ενήλικο κάτω των 24ων (γεννημένο όχι πριν το 1994 δηλαδή) που σπουδάζει ή έχει τουλ. 67% αναπηρία. Αν πληροίτε και τα 3 παιδιά τα κριτήρια, κάτι έγινε λάθος στην αίτηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mezger είπε

Σίγουρα είναι συνολικό. Μην κοιτάς τι παίρνατε, άλλαξε τελείως το επίδομα. Επίδομα δίνεται για κάθε ανήλικο παιδί και κάθε ενήλικο κάτω των 24ων (γεννημένο όχι πριν το 1994 δηλαδή) που σπουδάζει ή έχει τουλ. 67% αναπηρία. Αν πληροίτε και τα 3 παιδιά τα κριτήρια, κάτι έγινε λάθος στην αίτηση.

ναι δικο μου λαθος απο φετος δν ειναι εξαρτημενα τεκνα τα αλλα 2 αδερφια μου οποτε σωστα μου απαντησες σε ευχαριστω!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 1:10 ΠΜ, Γιαούρτι είπε

παιδιά μια ερώτηση.

Στη δήλωση γράφουμε την κατοικία μας. οκ.

Αν υπάρχουν κι άλλα σπίτια τα οποία είτε δεν έχουν παροχή είτε δε κατοικούνται και η κατανάλωση είναι σχεδόν μηδέν. τα γράφουμε;

Βλέπω παλαιότερες δηλώσεις που έκανε ο λογιστής μου και υπάρχει δηλωμένη μόνο η πρώτη κατοικία. τα υπόλοιπα φαίνονται μόνο στο Ε9

Αυτή τη χρονιά κάνω τη δήλωση μόνος μου

Πρόσεξε μην τα κάνεις ... γιαούρτι !

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 9/7/2018 στις 11:17 ΠΜ, stelios18120 είπε

Είχα πάει στην εφορία και εγώ για την επιστροφή και μου είπε να περιμένω να τελειώσουν οι δηλώσεις και μετά θα προχωρήσουν και οι επιστροφές...

Στην αναμονή είμαστε όλοι με τις επιστροφές..

Ήρθε μία επιστροφή σήμερα 240 ευρώ σε άτομο που θα έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ  από τον Αύγουστο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lycabettus είπε

Ήρθε μία επιστροφή σήμερα 240 ευρώ σε άτομο που θα έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ  από τον Αύγουστο.

Και εγώ που δεν έχω ενφια και δεν χρωστάω πουθενά,ακόμα τίποτα...

Άντε να δουμε,μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και εγώ που δεν έχω ενφια και δεν χρωστάω πουθενά,ακόμα τίποτα...

Άντε να δουμε,μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

H δήλωσή του είχε γίνει από 7/5

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Εμένα 10/5

Ακόμα στο περίμενε είμαι.

Καλομελέτα κι έρχεται !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Γνωστός", έλαβε επιστροφή σήμερα, παρά το γεγονος οτι ειχε κάνει τροποποιητική και του ειχαν ζητήσει δικαιολογητικά στην εφορία. Μάλιστα του ειχαν πει οτι η δηλωση μπορει να εκαθαριστει του χρόνου, αλλά εν τέλη ειχε ευχάριστη έκπληξη. Να τα λέμε αυτά.

Α, και έχει κανονικά Ενφιά τον Αυγουστο.

Τι να το κάνει βέβαια ο άνθρωπος που ζητησε ενημερωτητα πέρσι και του βρηκαν κλήση τροχαίας πριν 20 χρόνια που δεν ειχε αμάξι 😛 :P 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, pontez2 είπε

Τι να το κάνει βέβαια ο άνθρωπος που ζητησε ενημερωτητα πέρσι και του βρηκαν κλήση τροχαίας πριν 20 χρόνια που δεν ειχε αμάξι 😛 :P 

Tελικα τι εγινε, κατορθωσε να αποδειξει ότι δεν ειναι ελεφαντας ή τον ταλαιπωρησαν?

Δημοσ.

H λογίστριά μου, μου έστειλε χτες μήνυμα οτι θα μπουν επιστροφές 13 και 20 Ιουλίου. Στην αναμονή μπα και είμαι τυχερός... Δεν έχω κάποια οφειλή στην εφορία ούτε ΕΝΦΙΑ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Tελικα τι εγινε, κατορθωσε να αποδειξει ότι δεν ειναι ελεφαντας ή τον ταλαιπωρησαν?

Ναι. Αν και αναγκάστηκε να πάρει απόδειξη απ την εφορία οτι ποτέ δε του άνηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ειχε κοπεί η κλήση!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...