Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lycabettus είπε

Ήρθε μία επιστροφή σήμερα 240 ευρώ σε άτομο που θα έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ  από τον Αύγουστο.

Και εγώ που δεν έχω ενφια και δεν χρωστάω πουθενά,ακόμα τίποτα...

Άντε να δουμε,μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και εγώ που δεν έχω ενφια και δεν χρωστάω πουθενά,ακόμα τίποτα...

Άντε να δουμε,μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

H δήλωσή του είχε γίνει από 7/5

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Εμένα 10/5

Ακόμα στο περίμενε είμαι.

Καλομελέτα κι έρχεται !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Γνωστός", έλαβε επιστροφή σήμερα, παρά το γεγονος οτι ειχε κάνει τροποποιητική και του ειχαν ζητήσει δικαιολογητικά στην εφορία. Μάλιστα του ειχαν πει οτι η δηλωση μπορει να εκαθαριστει του χρόνου, αλλά εν τέλη ειχε ευχάριστη έκπληξη. Να τα λέμε αυτά.

Α, και έχει κανονικά Ενφιά τον Αυγουστο.

Τι να το κάνει βέβαια ο άνθρωπος που ζητησε ενημερωτητα πέρσι και του βρηκαν κλήση τροχαίας πριν 20 χρόνια που δεν ειχε αμάξι 😛 :P 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, pontez2 είπε

Τι να το κάνει βέβαια ο άνθρωπος που ζητησε ενημερωτητα πέρσι και του βρηκαν κλήση τροχαίας πριν 20 χρόνια που δεν ειχε αμάξι 😛 :P 

Tελικα τι εγινε, κατορθωσε να αποδειξει ότι δεν ειναι ελεφαντας ή τον ταλαιπωρησαν?

Δημοσ.

H λογίστριά μου, μου έστειλε χτες μήνυμα οτι θα μπουν επιστροφές 13 και 20 Ιουλίου. Στην αναμονή μπα και είμαι τυχερός... Δεν έχω κάποια οφειλή στην εφορία ούτε ΕΝΦΙΑ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Tελικα τι εγινε, κατορθωσε να αποδειξει ότι δεν ειναι ελεφαντας ή τον ταλαιπωρησαν?

Ναι. Αν και αναγκάστηκε να πάρει απόδειξη απ την εφορία οτι ποτέ δε του άνηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ειχε κοπεί η κλήση!!!!!

Δημοσ.

Εγώ δε πήρα πάντως που και τη δήλωση νωρίς την είχα κάνει και IBAN κανονικά είχα δώσει και ούτε τίποτα εκκρεμότητες έχω (πλην ΕΝΦΙΑ που όμως είναι από μετά το καλοκαίρι).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε η επιστροφή σήμερα, όπως ακριβώς έγραφε και στο εκκαθαριστικό μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GenesisX είπε

Εμένα μου ήρθε η επιστροφή σήμερα, όπως ακριβώς έγραφε και στο εκκαθαριστικό μου.

Καλοφαγωτα ....

Δημοσ.
Στις ‎12‎/‎7‎/‎2018 στις 9:09 ΠΜ, pontez2 είπε

Ναι. Αν και αναγκάστηκε να πάρει απόδειξη απ την εφορία οτι ποτέ δε του άνηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ειχε κοπεί η κλήση!!!!!

Tην οποια προσκομισε στη τροχαια?

Αντι να διορθωνουν τις μ@λ@κιες τους σε βαζουν να παρεις αποδειξη :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα μπήκε η επιστροφή και το εκκαθαριστικό είναι μπλε αλλά που ήταν Κοκκίνου χρώματος μπήκαν τα χρήματα 

Ότι να ναι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...