rus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, logokrimenos είπε Τελικά απο τα 700 με 800 που μου ελιχε πει η λογίστρια η τελική επιστροφή μου είναι στα 550€. Δεν με χαλάει καθόλου το ποσό, η ερώτησή μου είναι κατα πότε να το περιμένω? Kατι μου λεει πως αν δε πας απο κει να τα παρεις θα τα περιμενεις επ απειρον
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Έχει παραγίνει με τίς τιμές για φορολογική δήλωση. Προσωπικά για ελέυθερο επαγγελματία , που ίδιος ετοιμάζει συγκεντρωτικές Φ..Π.Α. / 3μηνο και κοντεύει στην σύνταξη + της συζύγου (δήλωση αγροτεμαχίων ) και τη δική μου (μηδενική) ζήτησε 100 ευρώ / άτομο. Θεωρώ οτι είναι υπερβολικά. Εννοείται επιστροφή δέν υπάρχει καθώς θα υπάρξει συμψηφισμός. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχει παραγίνει με τίς τιμές για φορολογική δήλωση. Προσωπικά για ελέυθερο επαγγελματία , που ίδιος ετοιμάζει συγκεντρωτικές Φ..Π.Α. / 3μηνο και κοντεύει στην σύνταξη + της συζύγου (δήλωση αγροτεμαχίων ) και τη δική μου (μηδενική) ζήτησε 100 ευρώ / άτομο. Θεωρώ οτι είναι υπερβολικά. Εννοείται επιστροφή δέν υπάρχει καθώς θα υπάρξει συμψηφισμός. Πολλοι λογιστες κανουν "αρπαχτες" αυτο τον καιρο . 2
Locke_John Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 γεια σε ολους. υπεβαλλα κ εγω μολις πριν λιγο την δηλωση μου. (χρεωστικός φέτος...) η δυνατοτητα πληρωμης, δενε χει ανοιξει ακομα, ετσι ?
mezger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Locke_John είπε γεια σε ολους. υπεβαλλα κ εγω μολις πριν λιγο την δηλωση μου. (χρεωστικός φέτος...) η δυνατοτητα πληρωμης, δενε χει ανοιξει ακομα, ετσι ? Πληρώνεις από σήμερα με την ταυτότητα οφειλής (ebanking, atm, ταμειο τραπεζας/ελτα) και απο αύριο που θα εμφανιστεί και στα "Στοιχεία Οφειλών" και με κάρτα αν θες online. 1
meletis_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πολλοι λογιστες κανουν "αρπαχτες" αυτο τον καιρο . Εάν ήταν με απόδειξη θα ήμουν ευχαριστημένος. Υπάρχει κάποιος επίσημος τιμοκατάλογος; Οι εποχές έχουν αλλάξει, λές και οτι εγω τα βρίσκω έτσι τα χρήματα. Θα αλλάξω τους κωδικούς Taxisnet και θα ψάξω να βρώ. Πρώτα απο όλα δέν έχει σειρά, απλώς τον είχε ο πατέρας μου 30 χρόνια Ελάχιστος τιμοκατάλογος -> https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17445 Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από meletis_m
logistoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχει παραγίνει με τίς τιμές για φορολογική δήλωση. Προσωπικά για ελέυθερο επαγγελματία , που ίδιος ετοιμάζει συγκεντρωτικές Φ..Π.Α. / 3μηνο και κοντεύει στην σύνταξη + της συζύγου (δήλωση αγροτεμαχίων ) και τη δική μου (μηδενική) ζήτησε 100 ευρώ / άτομο. Θεωρώ οτι είναι υπερβολικά. Εννοείται επιστροφή δέν υπάρχει καθώς θα υπάρξει συμψηφισμός. ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, αλλά αν η φάση είναι όπως τη φαντάζομαι (τα ετοιμάζει όλα μόνος του..) , δηλαδή δεν δίνει μηνιάτικο παρά μόνο κάθε τρίμηνο την υποβολή φπα και τις συγκεντρωτικές δεν φαντάζομαι πώς ακριβώς τις ετοιμάζει αλλά αν έχει δουλειά ενδέχεται να ξαναθέλει καταχώρηση και ας "κρατάει μόνος του τα βιβλία" (που και τη δήλωση την κάνει μεγαλύτερο βάσανο) , τότε μια χαρά λεφτά του παίρνουν έστω και αυτή τη μία φορά το χρόνο για να βγάλουν τα σπασμένα αυτοί δε συμφέρουν και να φύγει δηλαδή μάλλον καλύτερα θα είναι για αυτούς, αλλά αφού μένει του παίρνουν όταν μπορούν όσα μπορούν.. υπάρχουν βέβαια αρκετοί που έχουν τιμοκατάλογο και ο,τι θες να σου κάνουν στο χρεώνουν, αλλά συνήθως αν σκας το μηνιάτικο σταθερά τέτοια εξτραδάκια (και τσιμπημένα μάλιστα) δεν έχεις.. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από logistoulis
logokrimenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Γενικά εικόνα για το πότε θα μπουν οι επιστροφές έχουμε? Θα πάω για διακοπές στο πατρικό μου και εκεί είναι η ΔΟΥ που υπάγομαι, να πάω κατά τις 16 Ιουλίου απο εκεί να τους ενοχλήσω λίγο ή μπα? Πέρσι που είχε επιστροφή ο φάδερ μου 2200€ αγανάκτησα να την πάρουμε, μόνο όταν βγήκε ο ΕΝΦΙΑ τους πήρα και τους λέω θα παρετε τα 3 μου αν δεν κανετε συμψηφισμό την επιστροφή και να πιστώσετε τα υπόλοιπα. Είχαν πολλά άτομα πρόβλημα με την ΔΟΥ Αιγίου τελικά και την επιστροφή. Γιαυτό θέλω να είμαι λίγο προετοιμασμένος
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εάν ήταν με απόδειξη θα ήμουν ευχαριστημένος. Υπάρχει κάποιος επίσημος τιμοκατάλογος; Οι εποχές έχουν αλλάξει, λές και οτι εγω τα βρίσκω έτσι τα χρήματα. Θα αλλάξω τους κωδικούς Taxisnet και θα ψάξω να βρώ. Πρώτα απο όλα δέν έχει σειρά, απλώς τον είχε ο πατέρας μου 30 χρόνια Ελάχιστος τιμοκατάλογος -> https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17445 v Δήλωση Ε1 Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (πλην επαγγελματιών) : 50,00 € v Δήλωση Ε1 Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων με εισόδημα από ακίνητα (πλην επαγγελματιών ) : 70,00 € Παρα πολλα .... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
gpli Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Mάγκες σχετικά με επιστροφή την ξεχνάτε ειδικά αν έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές , που για να γινει συμψηφιμός που έπρεπε αυτόματα θα πρέπει να πάτε σε δου και αν,,,,,,,,, Αν η επιστροφή προκύπτει και απο τους 2 συζυγους χρειάζονται και οι δυο συζυγοι και ενας κοινός τραπεζικός λογαριασμός η εξουσιοδότηση οτι ορίζει ο ενας τον άλλο για ενέργειες επιστροφής Ενφια βγαίνει φνινόπωρο με πρωτη δοση οκτωβριο αν θυμαμαι καλα Πληρωμές ανεξαρτήτως ποσού είνα για Ιουλιο Σεπτέμβριο Νοεμβριο εκτός και αν αφήσετε να περάσει ο Ιούλιος καΙ γίνει ρύθμιση Πληρωμή και οn line απο το taxis μέσω πιστωτικής κάρτας
Weiss Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Από ότι καταλαβαίνω η διαδικασίας για επιστροφή φόρου εξαρτάται από την κάθε ΔΟΥ. Σε μένα πέρσι πήγα ένα πρωί, μου ζητήσανε μια ασφαλιστική ενημερότητα ( φορολογική θα είδαν προσφανώς από το σύστημά τους) και μετά από 2 -3 μέρες πιστώθηκαν στο λογαριασμό μου. Πρέπει να περάσεις από εκεί να τους πρήξεις - μην το αφήσεις στον αυτόματο γιατί θα στο συμψηφίσουν με μελλοντικές οφειλές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, Weiss είπε Από ότι καταλαβαίνω η διαδικασίας για επιστροφή φόρου εξαρτάται από την κάθε ΔΟΥ. Σε μένα πέρσι πήγα ένα πρωί, μου ζητήσανε μια ασφαλιστική ενημερότητα ( φορολογική θα είδαν προσφανώς από το σύστημά τους) και μετά από 2 -3 μέρες πιστώθηκαν στο λογαριασμό μου. Πρέπει να περάσεις από εκεί να τους πρήξεις - μην το αφήσεις στον αυτόματο γιατί θα στο συμψηφίσουν με μελλοντικές οφειλές. Εχω την εντυπωση μιας και δεν εχω παρει ποτε επιστροφη οτι αυτες γινονται απο κεντρικο συστημα .Καποιες φορες κατι κολαει οπως πριν 2-3 χρονια ειπαν στο γιο μου που για 40 ευρω αναγκαστηκε να παει στην ΔΟΥ .
dionisis1925 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εμένα πέρυσι ήτανε 60 ευρώ δεν μου έχουν μπει ακόμα,φέτος είναι αρκετά παραπάνω..μάλλον θα το περάσω το μαρτύριο και θα πάω στην εφορία...:P
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, dionisis1925 είπε Εμένα πέρυσι ήτανε 60 ευρώ δεν μου έχουν μπει ακόμα,φέτος είναι αρκετά παραπάνω..μάλλον θα το περάσω το μαρτύριο και θα πάω στην εφορία...:P Αφου ειναι απο περυσι δεν το γλυτωνεις .Εχουν μικρυνει οι ουρες παντως . Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano 1
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις ειδήσεις πριν λιγες ωρες ακουσα ότι είναι τακτικη αυτή της εφοριας να σε κανουν να πας απο κει, και μολις συμβει αυτό σου κανουν συμψηφισμους με αλλα χρεη που μπορει να εχεις, πχ. προστιμα από τον κ.ο.κ (περασαν και αυτά στην εφορια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα