CptBill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, mezger είπε Δηλώσεις κάνει κάθε χρόνο? Αν δεν κάνω λάθος δε δίνει ενημερότητα αν δε βρει δηλώσεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Σαν κάτοικος εξωτερικού με ακίνητη περιουσία πλέον δεν υποχρεούται να κάνει δήλωση αν δεν έχει πραγματικό εισόδημα, παλαιότερα όμως είχε υποχρέωση (αν δεν κάνω λάθος μέχρι και το φορολογικο '14, ίσως και το '15). Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να ρωτήσει ο αντίκλητός του στη ΔΟΥ. Αν είναι θέμα συστημικό (π.χ. να την μπλοκάρει επειδή δε βλέπει δήλωση του '16 αλλά να μην είχε υποχρέωση να υποβάλλει έτσι κι αλλιώς) θα την εκδόσουν από εκεί, αλλιώς θα ενημερώσουν για το όποιο πρόβλημα. Να έχει μαζί και ΑΤΑΚ του ακινήτου που μεταβιβάζεται (από το Ε9). Όσο για το αν τελικά χρειάζεται ενημερότητα, ρωτα πρώτα και κύρια τον συμβολαιογράφο. Οχι δεν κανει εδω και χρονια φορολογική δήλωση. Θα παω μια βολτα απο την εφορια ως αντικλητος που ειμαι να ρωτησω. Θα φροντισω να εχω και το ΕΤΑΚ μαζι μου. Σε ευχαριστω.
makfil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, CptBill είπε Οχι δεν κανει εδω και χρονια φορολογική δήλωση. Θα παω μια βολτα απο την εφορια ως αντικλητος που ειμαι να ρωτησω. Θα φροντισω να εχω και το ΕΤΑΚ μαζι μου. Σε ευχαριστω. ΑΤΑΚ όχι ΕΤΑΚ. Αριθμός ταυτότητος ακινήτου
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ξέρει κάποιος αν πήραν παράταση και μέχρι ποτε;
rus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, makfil είπε Οι τόκοι δεν είναι προσυμπληρωμένοι, όπως ο μισθός και η σύνταξη, αλλά πατώντας το πεδίο εμφανίζονται τα στοιχεία που έχει το σύστημα από τις τράπεζες και ο φορολογούμενος μπορεί να επιλέξει ποιους τόκους θα χρεωθεί ο ίδιος και ποιους οι συνδικαιούχοι κάθε λογαριασμού/ών. Ναι το εχουμε ξαναπει αυτό(σελ.42), προσυμπληρωμενοι αλλα εσυ τους περνας στη δηλωση. Το ιδιο συμβαινει και με αλλους κωδικούς. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από rus
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Καλησπερα, Μια ερωτηση, ειμαι ανεργος ολοκληρο το 2017 δεν εχω ιδεα τι πρεπει να γραψω σχετικα με το εισοδημα. Μεχρι τωρα καποια πεδια ηταν συμπληρωμενα απο την εταιρια που εργαζομουν. Εχω ενα αυτοκινητο 10ετιας στο ονομα μου το smart 700cc το οποιο ξερω που το συμπληρωνεις. Παιζει κανεις να μου πει τι πρεπει να συμπληρωσω στο εισοδημα?
Ilias27 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Γεια σας.Ξερει κάποιος πότε θα πάρουμε την επιστροφή φόρου?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 52 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Παράταση δώθημε σωστά; Σωστά
gia_nnis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, SkYwaLkGR είπε Καλησπερα, Μια ερωτηση, ειμαι ανεργος ολοκληρο το 2017 δεν εχω ιδεα τι πρεπει να γραψω σχετικα με το εισοδημα. Μεχρι τωρα καποια πεδια ηταν συμπληρωμενα απο την εταιρια που εργαζομουν. Εχω ενα αυτοκινητο 10ετιας στο ονομα μου το smart 700cc το οποιο ξερω που το συμπληρωνεις. Παιζει κανεις να μου πει τι πρεπει να συμπληρωσω στο εισοδημα? Απλά δεν βάζεις εισόδημα.. Αποδείξεις θα βάλεις στο 049 το 10% του τεκμαρτού σου γιατί αλλιώς θα σου βγάλει να πληρώσεις! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Τι ειναι αυτο το τεκμαρτο; Και αν δεν εχω κρατησει αποδειξεις τι γινεται;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 55 λεπτά πριν, SkYwaLkGR είπε Τι ειναι αυτο το τεκμαρτο; Και αν δεν εχω κρατησει αποδειξεις τι γινεται; Το εισοδημα σου απο μισθους συν τεκμηρια αυτοκινητου , διαβιωσης κλπ Αν δεν εχεις αποδειξεις φορος 22% σε αυτες που επερπε και δε εχεις με ηλεκτρονικες δαπανες.
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SkYwaLkGR είπε Τι ειναι αυτο το τεκμαρτο; Και αν δεν εχω κρατησει αποδειξεις τι γινεται; Αν εισαι ΟΑΕΔ ανεργος δεν χρειαζεσαι ηλεκτρ. αποδειξεις! απλα γραφεις εσυ στο 049 το 10% του τεκμαρτου σου! Τι εχεις στο ονομα σου? Για να σου πω το αθροισμα του τεκμαρτου σου.. Στον κουβα σου γραφει στο τελος ενα ποσο ειναι το τεκμηριο.. Αν δεν εχεις κρατησει αποδειξεις θα σε παρει η Μερκελ για σαπουνι!!! Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από gia_nnis
logokrimenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Τελικά απο τα 700 με 800 που μου ελιχε πει η λογίστρια η τελική επιστροφή μου είναι στα 550€. Δεν με χαλάει καθόλου το ποσό, η ερώτησή μου είναι κατα πότε να το περιμένω?
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Στις 28/5/2018 στις 2:40 ΠΜ, InsertCoinToJoi είπε Καλησπέρα παιδια... ειμαι υπαλληλος με μπλοκακι και πηγα να κανω το Ε3 Αφου τα συμπληρωσα ολα στο Ε3, μου βγαζει μηνυμα οτι με βαση τα στοιχεια της υπηρεσιας μας, εμφανιζονται ΚΑΔ που σχετιζονται με την εμπορικη ιδιοτητα και δε μπορειτε να συμπληρωσετε στον κωδικο 007 ΝΑΙ (ν.4172/13 αρ.12 παρ.2 περιπτωση στ) μισθωτος με μπλοκακι-φορολογικα με λιγα λογια. εννοειται οτι τοσα χρονια με τον ιδιο καδ δεν ειχα προβλημα και εχω ενα και μοναδικο ΚΑΔ που αφορα υπηρεσιες.... εχει κανει κανενας μπλοκακιας το Ε3 και να μου πει με ποιον συγκεκριμενο ΚΑΔ του περασε χωρις προβλημα? Καλησπέρα, και καλό μήνα. Έχει κάποιος εικόνα του τί γίνεται με αυτό το απαράδεκτο και αψυχολόγητο μήνυμα σφάλματος που εμφανίστηκε φέτος; Που μπορούμε να δούμε αν υπάρχει αντιστοίχιση ΚΑΔ με εμπορική δραστηριότητα, εφόσον η περιγραφή (και η ουσία) του ΚΑΔ από μόνη της δεν δείχνει τίποτα τέτοιο; Γιατί το σύστημα θεωρεί δεδομένο ότι έχοντας ένα (ή δύο) εργοδότες, η σύμβασή μας αφορούσε τον προβληματικό (;) ΚΑΔ και όχι τους υπόλοιπους μη προβληματικούς; Γιατί το σύστημα δεν εμφανίζει ποιός είναι ο ΚΑΔ που μπλοκάρει την υποβολή της δήλωσης; Πόσο rookie, για να μη χρησιμοποιήσω το πιο κατάλληλο επίθετο, ήταν αυτός που σκέφτηκε ότι ένα τέτοιο μήνυμα είναι φιλικό προς τον τελικό χρήστη; Γιατί πρέπει ξαφνικά εγώ να τρέχω σε ΔΟΥ, που δεν είναι απαραίτητα στην πόλη που βρίσκομαι, για να κάνω αναδρομικές αφαιρέσεις ΚΑΔ με πρόστιμο 100+ ευρώ ελπίζοντας ότι το σύστημα θα δεχτεί τη δήλωσή μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα