tonypapadovic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, μου έστειλε και πιο αναλυτικά κάποια πράγματα, αν και λογικα θα τα ρωτήσουμε έτσι κι αλλιώς για να ξέρει 53 λεπτά πριν, chrisde είπε Δες αν έχει βάλει αποδείξεις στον κωδικό 049. Ναι έχει βάλει το ποσό που του βγάζει εκεί στα στοιχεία δαπανών (περίπου το 45% του εισοδήματος είναι εντωμεταξύ!). 15 λεπτά πριν, logistoulis είπε τι εννοείς αμάξι αξία 2500? τεκμήριο 2500 σε δικό του αμάξι, ή εταιρικό αμάξι που του προσθέτει μισθό 2500? το να του βγει 200 ευρώ το εκκαθαριστικό θα είναι είτε από κρατήσεις που δεν του έγιναν οπότε η διαφορά προκύπτει στο τέλος, ή από τεκμήρια που δεν καλύπτει το εισόδημά του δεν είναι κάτι φοβερό να συμβαίνει και λάθος δεν είναι σίγουρα, με βάση τα όσα δηλώθηκαν αυτό προκύπτει. αν θέλει να μάθει το γιατί ας πάει να μάθει, αλλά εφόσον είναι καλυμμένος από αποδείξεις δεν υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να γίνει Ναι με τεκμήριο 2500 σε δικό του αμάξι. Μαζί με το άθροισμα καθαρών ποσών συμπληρώθηκαν και οι κωδικοί που αναλογούν στους φόρους. Αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, αυτό που μου είπε είναι ότι σε σχέση με τα ποσά που υπολογίζει αυτός από τις μισθοδοσίες του, το αυτόματο ποσό που έχει υπολογιστεί είναι κανά χιλιάρικο παραπάνω. Μιλάμε για ποσά 15-18χιλ αν έχει σημασία δεν ξέρω ακριβώς όμως.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε η Επιστροφες ποτε μπαινουν ρε παιδια? Μακάρι να ξέραμε.. Όταν το κράτος είναι να τα πάρει τα παίρνει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και αλίμονο μας αν αργήσουμε. Όταν είναι να δώσει, βλέπουμε πότε θα τα πάρετε... Χρόνια τα ίδια και τα ίδια.
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μακάρι να ξέραμε.. Όταν το κράτος είναι να τα πάρει τα παίρνει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και αλίμονο μας αν αργήσουμε. Όταν είναι να δώσει, βλέπουμε πότε θα τα πάρετε... Χρόνια τα ίδια και τα ίδια. περυσι τα πηρα απλα δεν ξερω ποτε γιατι ηταν σε αλλη τραπεζα και τυχαια το θυμηθηκα
logistoulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Μαζί με το άθροισμα καθαρών ποσών συμπληρώθηκαν και οι κωδικοί που αναλογούν στους φόρους. ναι το ποσό συμπληρώθηκε, απλά παίζει να μην του κράτησαν αρκετά, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο μην αγχώνεσαι στην πραγματικότητα είναι κάνα 15αρι ευρώ το μήνα που θα έπρεπε να του κρατάνε επιπλέον.. κλαιν του βγήκε μαζεμένο στο τέλος 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ερώτηση. Αν στο ποσό των αγορών έχει 2000€, και βάλεις 1100€ υπάρχει πρόβλημα?!
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Chris_saxo vts είπε Ερώτηση. Αν στο ποσό των αγορών έχει 2000€, και βάλεις 1100€ υπάρχει πρόβλημα?! Όχι, λιγότερο μπορείς να βάλεις, αφού το προβλέπει το σύστημα, αλλά όχι μεγαλύτερο 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, makfil είπε Όχι, λιγότερο μπορείς να βάλεις, αφού το προβλέπει το σύστημα, αλλά όχι μεγαλύτερο Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Θυμάμαι μου το είχες ξανά πει, αλλα είπα να ξανά ρωτησω για σιγουριά μιας και δεν είναι για μένα.
nikall Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, υπήρξα (και υπάρχω) άνεργος για όλο το 2017 χωρίς απολύτως κανένα εισόδημα. Τα έξοδα διαβίωσης τα καλύπτω από αποζημίωση που έλαβα το 2016. Έχω μόνο τεκμαρτά εισοδήματα από οικία, αυτοκίνητο και κόστος διαβίωσης άγαμου. Από όσα διάβασα θα πρέπει να βάλω έξοδα σε αποδείξεις που να αντιστοιχούν στο τεκμαρτό μου εισόδημα. Μπορεί κανείς σας να μου πει που μπορώ να βρω το ακριβές τεκμαρτό μου εισόδημα μέσα στο taxis ; Επίσης υπάρχει λόγος να δηλώσω ανάλωση ποσού από παρελθόντα έτη (φορολογημένου) ώστε να καλύψω τις τεκμαρτές δαπάνες διαβίωσης εφόσον αυτές ξεπερνούν το αφορολόγητο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, nikall είπε υπήρξα (και υπάρχω) άνεργος για όλο το 2017 χωρίς απολύτως κανένα εισόδημα. Τα έξοδα διαβίωσης τα καλύπτω από αποζημίωση που έλαβα το 2016. Έχω μόνο τεκμαρτά εισοδήματα από οικία, αυτοκίνητο και κόστος διαβίωσης άγαμου. Από όσα διάβασα θα πρέπει να βάλω έξοδα σε αποδείξεις που να αντιστοιχούν στο τεκμαρτό μου εισόδημα. Μπορεί κανείς σας να μου πει που μπορώ να βρω το ακριβές τεκμαρτό μου εισόδημα μέσα στο taxis ; Επίσης υπάρχει λόγος να δηλώσω ανάλωση ποσού από παρελθόντα έτη (φορολογημένου) ώστε να καλύψω τις τεκμαρτές δαπάνες διαβίωσης εφόσον αυτές ξεπερνούν το αφορολόγητο; Eδω είναι μια online φορμα για να υπολογισεις τα τεκμήρια σου https://www.forin.gr/tools/tekmhria Αν είναι πανω απο 9500€ θα φορολογηθείς με καποια χιλιαρικα, οποτε θα πρεπει να κανεις αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων. Φανταζομαι οτι από την προπερσινη αποζημιωση και μόνο θα τα καλύπτεις. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από rus 1
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Στις 21/6/2018 στις 7:16 ΜΜ, Tsino είπε Παιδιά υπάρχει κανένα αξιόπιστο site ή πρόγραμμα για το 2018 ? Το παρακάτω έχει πολύ μεγάλες διαφορές από το GSIS http://www.taxnews.me/demo/ Υπάρχει ένα της epsilon-net που έδινε δώρο το Βήμα αλλά ποιός να το έχει... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, patrickdrd είπε παρατα, 26 ιουλιου Χωρις παραταση 1ης δοσης εως 30/7
logistoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikall είπε Καλησπέρα παιδιά, υπήρξα (και υπάρχω) άνεργος για όλο το 2017 χωρίς απολύτως κανένα εισόδημα. Τα έξοδα διαβίωσης τα καλύπτω από αποζημίωση που έλαβα το 2016. Έχω μόνο τεκμαρτά εισοδήματα από οικία, αυτοκίνητο και κόστος διαβίωσης άγαμου. Από όσα διάβασα θα πρέπει να βάλω έξοδα σε αποδείξεις που να αντιστοιχούν στο τεκμαρτό μου εισόδημα. Μπορεί κανείς σας να μου πει που μπορώ να βρω το ακριβές τεκμαρτό μου εισόδημα μέσα στο taxis ; Επίσης υπάρχει λόγος να δηλώσω ανάλωση ποσού από παρελθόντα έτη (φορολογημένου) ώστε να καλύψω τις τεκμαρτές δαπάνες διαβίωσης εφόσον αυτές ξεπερνούν το αφορολόγητο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν σου προκύψει φόρος (τα τεκμήρια σου είναι δηλαδή πάνω από το αφορολόγητο) βεβαίως θα βάλεις ανάλωση εφόσον έχεις διαθέσιμο ποσό για ανάλωση τώρα σε αποδείξεις θες το 10% μέχρι τα 10 χιλιάρικα , άρα βάζεις ένα 500αρικο για σένα και τη γυναίκα (5000 το τεκμήριο διαβίωσης σας), βάζεις άλλο ένα 10% για το αυτοκίνητο που σου γράφει ακριβώς πάνω στη δήλωση πόσο είναι το τεκμήριό του και για το σπίτι πάει ανάλογα με τα μέτρα, συνήθως δεν θα θες πάνω από 350 για αυτό (αν μιλάμε για γύρω στα 80 μέτρα) επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις πιθανά κοινωνικά μερίσματα, τόκους, δάνεια (τα δάνεια είναι τεκμήριο ) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χωρις παραταση 1ης δοσης εως 30/7 ε λογικό, αν πάλι πήγαινε η πρώτη πληρωμή πίσω θα δικαιώνονταν ξανά όσοι καθυστερούν επίτηδες Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από logistoulis 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Την ειχα ετοιμη απο καιρο και για ...ψυχολογικους λογους 2800 χρεωστικο χθες πατησα το τελευταιο κλικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα