nickmanak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Bayern είπε Την εικόνα τον αποδοχών που ακριβός είναι?Δεν το βρίσκω. Δεν γίνεται να βάλω και απλές αποδείξεις για να φτάσω το 10% αμα χρειαστεί? Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Η εικόνα αποδοχων είναι ενα κουμπί στη σελίδα του taxisnet πριν πατησετε το Ε1 για να μπειτε στη φορμα (δειτε φωτο). *χαρτινες αποδειξεις δεν μπορεις να βαλεις εκτος αν εισαι ανω των 70. https://www.newsbeast.gr/financial/taxes/arthro/3465116/pii-forologoumeni-prepi-na-mazevoun-chartines-apodixis Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από nickmanak 1
teddy71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 17/6/2018 στις 5:41 ΜΜ, rus είπε Φυσικα. Ακομα και λιγα λεπτα μπορουν να μετατρεψουν μια δηλωση από μηδενικη σε χρεωστικη. Και να μην τα δηλωσεις, αυτα ειναι προσυμπληρωμενα, δε μπορουν να κρυφτουν δηλαδή. Δεν είναι προσυμπληρωμεμα. Εσύ πρέπει να γράψεις τα ποσά , η αυτοματοποίηση που υπάρχει είναι απλως ενημερωτική.
rus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, teddy71 είπε Δεν είναι προσυμπληρωμεμα. Εσύ πρέπει να γράψεις τα ποσά , η αυτοματοποίηση που υπάρχει είναι απλως ενημερωτική. To ειπαμε αυτό. Προσυμπληρωμενα απο την υπηρεσια και ετοιμα για να τα περασεις στη δηλωση. 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Ποτε ληγει η προθεσμια υποβολης δηλωσεων; Σε 10 μερες. Και το 1/2 των φορολογουμενων λεει δεν εχει υποβαλλει ακομα. Οποτε προβλεπω να δωσουν κανα μηνα παραταση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, rus είπε Σε 10 μερες. Και το 1/2 των φορολογουμενων λεει δεν εχει υποβαλλει ακομα. Οποτε προβλεπω να δωσουν κανα μηνα παραταση. Η πρωτη δση ομως σε καθε περιπτωση ειναι 30/7
argykosm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κανείς ξανά αλλά έχω το εξής θέμα...έκανα τροποποιητική και τώρα δεν μου εμφανίζει ταυτότητα οφειλής. Δεν την εμφανίζει ούτε στα στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης...τι κάνω;;;
Zerg13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, argykosm είπε Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κανείς ξανά αλλά έχω το εξής θέμα...έκανα τροποποιητική και τώρα δεν μου εμφανίζει ταυτότητα οφειλής. Δεν την εμφανίζει ούτε στα στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης...τι κάνω;;; Παραγραφτηκαν τα χρεη σου υπερ της πατριδος δεν χρωστας τιποτα
vgiozo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι άνεργος (κι ήμουν όλο το 2017), δεν έχω πηγή εισοδήματος, δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά μου, πέρυσι έλαβα μόνο 1 δόση του ΚΕΑ (200€ σύνολο) και διαμένω σε δωρεάν παραχωρημένο διαμέρισμα 78τ.μ. Παρόλαυτά στη αυτόματα συμπληρωμένη δήλωση του 2018 μου βγάζει στο πεδίο "εισοδήματα που απαλλάσσονται φόρου ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο" (εκεί υπολογίζεται το ΚΕΑ) 400€ εισοδήματα, και το εκκαθαριστικό βγαίνει χρεωστικό στα 125€. Το 400€ δεν έχει καμία βάση, αλλά και να είχε - όπως θα έχει το 2019 από τις πληρωμές του ΚΕΑ - πώς είναι δυνατόν να χρεώνομαι 125€, το ένα τρίτο δηλαδή; (αναφέρω και πάλι πως έλαβα μόνο 1 δόση του ΚΕΑ το 2017) Και δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, γιατί πέρυσι με ακριβώς την ίδια κατάσταση (άνεργος, 0 εισόδημα, 0 περιουσιακά, δωρεάν παραχωρημενη οικία, χωρις ΚΕΑ) μού έβγαλε 0 χρεωστικό... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από vgiozo
mezger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, vgiozo είπε Είμαι άνεργος (κι ήμουν όλο το 2017), δεν έχω πηγή εισοδήματος, δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά μου, πέρυσι έλαβα μόνο 1 δόση του ΚΕΑ (200€ σύνολο) και διαμένω σε δωρεάν παραχωρημένο διαμέρισμα 78τ.μ. Παρόλαυτά στη αυτόματα συμπληρωμένη δήλωση του 2018 μου βγάζει στο πεδίο "εισοδήματα που απαλλάσσονται φόρου ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο" (εκεί υπολογίζεται το ΚΕΑ) 400€ εισοδήματα, και το εκκαθαριστικό βγαίνει χρεωστικό στα 125€. Το 400€ δεν έχει καμία βάση, αλλά και να είχε - όπως θα έχει το 2019 από τις πληρωμές του ΚΕΑ - πώς είναι δυνατόν να χρεώνομαι 125€, το ένα τρίτο δηλαδή; (αναφέρω και πάλι πως έλαβα μόνο 1 δόση του ΚΕΑ το 2017) Και δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο, γιατί πέρυσι με ακριβώς την ίδια κατάσταση (άνεργος, 0 εισόδημα, 0 περιουσιακά, δωρεάν παραχωρημενη οικία, χωρις ΚΕΑ) μού έβγαλε 0 χρεωστικό... Έχεις τεκμήρια κατοικίας και ύπαρξης, βάλε αποδείξεις (χάρτινες) τουλάχιστον 125/0.22~=570
vgiozo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Νόμιζα πως αυτά υπολογίζονται αυτόματα από τις κινήσεις των καρτών.... ...αν συμπληρώσω πάνω από 400€ στον πίνακα 6.1, μού μηδενίζει το χρεωστικό....ωστόσο δοκίμασα 3-4 φορές να δω από ποιό ποσό και πάνω βγάζει μηδενικό εκκαθαριστικό και τώρα δεν μου εμφανίζει αποτέλεσμα! Λέει "Σας ενημερώνουμε ότι το αποτέλεσμα της δήλωσής σας, εμφανίζεται για περιορισμένο αριθμό εκκαθαρίσεων"
makfil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Νομίζω ότι μόνο 3 φορές μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Η επιστροφες ποτε 8α μπουν στην τραπεζα γνωριζεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην ομαδα , χθες ο λογιστης μας , μας ειπε οτι δεν μπορει να υποβαλει την αιτηση Α21 γτ εγω(το τεκνο που σπουδαζω) δεν ειμαι πια προστατευομενος κατι τετιο, μπαινω μονος να κανω την αιτηση να δω ακριβως τη σφαλμα βγαζεις και το σιτε φαινεται καπως ετσι χωρις να μπορω να πατησω στα περισσοτερα κουμπια ή δν βλεπω καπου να λεει να πατησω για να κανω την αιτηση , καμια βοηθεια; ; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης ορθογραφικό
mezger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, Darkito είπε Καλησπερα στην ομαδα , χθες ο λογιστης μας , μας ειπε οτι δεν μπορει να υποβαλει την αιτηση Α21 γτ εγω(το τεκνο που σπουδαζω) δεν ειμαι πια προστατευομενος κατι τετιο, μπαινω μονος να κανω την αιτηση να δω ακριβως τη σφαλμα βγαζεις και το σιτε φαινεται καπως ετσι χωρις να μπορω να πατησω στα περισσοτερα κουμπια ή δν βλεπω καπου να λεει να πατησω για να κανω την αιτηση , καμια βοηθεια; ; Είσαι σε λάθος site, μπες στο www.opeka.gr και πάρτο απο εκεί (εκεί που λέει Οικογένεια κλπ) Πόσο χρονών είσαι? Εφόσον σπουδάζεις, ο μόνος λόγος να μην είσαι προστατευόμενο για το Α21 είναι να έχεις γεννηθεί πριν το 1994.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 του 97 ειμαι, δεν ξερω μου φανηκε περιεργο και μενα και του πατερα μου που ξερει πιο καλα απο αυτα τοσα χρονια που συμπληρωνουν χαρτια για αυτο εθεσα εδω το ερωτημα θα κοιταξω το site που μου πες και ενημερωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα