Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, rus είπε Φυσικα. Ακομα και λιγα λεπτα μπορουν να μετατρεψουν μια δηλωση από μηδενικη σε χρεωστικη. Και να μην τα δηλωσεις, αυτα ειναι προσυμπληρωμενα, δε μπορουν να κρυφτουν δηλαδή. Πρσυμπληρωμενα δεν ειναι αλλα αν πατησεις το αντοιστιχο κουμπακι εμφανιζονται.
Chris_saxo vts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ακριβως...Δεν ειχα δει οτι αν πατας στο κουτακι στις εμφανιζει . Ενα φετινο προβλημα ειναι με την φιλοξενια που ο φιλοξενων πρεπει πρωτα αυτος να δηλωσει ποιον φιλοξενει για να μπορεσει ο αλλος να δηλωσει φιλοξενουμενος . Εγώ πρώτα εκανα τη δική μου, και μετά του πατέρα μου. Απλά πάτησα αποδοχή (δεν θυμάμαι τον κωδικό) οτι ο πατέρας μου με φιλοξενεί.
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, makfil είπε Ναι, μετά από 2 χρόνια κατάργησης των αποδείξεων, ήταν αναμενόμενο ότι πολλοί φορολογούμενοι είχαν ξεχάσει τον κωδικό 049. Κανονικά έπρεπε να είναι προσημπληρωμενο αφού αν πατήσεις το κουτάκι στα εμφανίζει δηλαδή αν κάποιος τα ξεχάσει θα πληρώσει φόρο; Αυτά δεν τα βλέπει το σύστημα; Τί βλακείες είναι αυτά. Έτσι την πάτησα και εγώ γιατί λέω αφού στα εμφανίζει υποτίθεται ότι τα βλέπει το σύστημα και σου υπολογίζει το φόρο ανάλογα , αλλά έλα ντε, οποίε οποίος την πατήσει !!! 1
makfil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Κανονικά έπρεπε να είναι προσημπληρωμενο αφού αν πατήσεις το κουτάκι στα εμφανίζει δηλαδή αν κάποιος τα ξεχάσει θα πληρώσει φόρο; Αυτά δεν τα βλέπει το σύστημα; Τί βλακείες είναι αυτά. Έτσι την πάτησα και εγώ γιατί λέω αφού στα εμφανίζει υποτίθεται ότι τα βλέπει το σύστημα και σου υπολογίζει το φόρο ανάλογα , αλλά έλα ντε, οποίε οποίος την πατήσει !!! Κανονικά, έπρεπε να είναι προσυμπληρωμένο το πεδίο, όπως και με τις αποδοχές, αφού έτσι κι αλλιώς σε συζύγους με κοινή δήλωση δεν επηρεάζει αν θα βάλεις όλο το ποσό στον ένα ή στον άλλο. Αντίθετα, σωστά, δεν είναι προσυμπληρωμένοι οι τόκοι, ακόμη και αν είναι ψίχουλα, γιατί μπορεί να τους χρεωθεί συνδικαιούχος ή να μοιραστούν σε συνδικαιούχους. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από makfil
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Πρσυμπληρωμενα δεν ειναι αλλα αν πατησεις το αντοιστιχο κουμπακι εμφανιζονται. Nαι αυτό εννοω. Όλα τα προσυμπληρωμενα ετσι είναι, πρεπει ο φορολογουμενος να τα μεταφερει.
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μπορούμε να βάλουμε κανένα εξοδο ακόμα(και ας μην το έχουμε κάνει) ώστε να κατέβει λίγο ακόμα ο φόρος να πληρώσουμε, καμιά δωρεάν ας πούμε η κάτι άλλο; Έτσι και αλλιώς μας κλέβουν που μας κλέβουν ας τους πάρουμε και εμείς κάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Μπορούμε να βάλουμε κανένα εξοδο ακόμα(και ας μην το έχουμε κάνει) ώστε να κατέβει λίγο ακόμα ο φόρος να πληρώσουμε, καμιά δωρεάν ας πούμε η κάτι άλλο; Έτσι και αλλιώς μας κλέβουν που μας κλέβουν ας τους πάρουμε και εμείς κάτι. Οχι δεν μπορεις ...Δωρεες κλπ θελουν παραστατικα.
makfil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μπορείς να βάλεις ανάλωση κεφαλαίου από προηγούμενα χρόνια, αν σε βαραίνουν τεκμήρια κλπ.
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, makfil είπε Μπορείς να βάλεις ανάλωση κεφαλαίου από προηγούμενα χρόνια, αν σε βαραίνουν τεκμήρια κλπ. Επειδή λογιστές δεν είμαστε (στο λέω με την καλή έννοια) μισθωτός είμαι με χαμηλό εισόδημα ,παρόλα αυτά πληρώνω νοίκι, διατροφή , περιουσιακά δεν έχω τίποτα εκτός από ένα παλιό αμάξι , τί μπορώ να κάνω να μειωθεί ο φόρος;
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Επειδή λογιστές δεν είμαστε (στο λέω με την καλή έννοια) μισθωτός είμαι με χαμηλό εισόδημα ,παρόλα αυτά πληρώνω νοίκι, διατροφή , περιουσιακά δεν έχω τίποτα εκτός από ένα παλιό αμάξι , τί μπορώ να κάνω να μειωθεί ο φόρος; Αφου εισαι μισθωτος σιγουρα θα εχεις εισοδηματα από προηγουμενα ετη, οποτε μπορεις να τα επικαλεστεις για την αναλωση που σου ειπε ο φιλος. Παντως υπαρχουν και χειρότερες περιπτωσεις απ τη δικη σου. Εγω μηδεν εισοδημα και πληρωνω στεγαστικο, διατροφή κλπ. και περιουσιακα τιποτα εκτος από ένα παλιο σπιτι. Η ιδια λυση λοιπον υπαρχει και σε μενα για να μειωθει(μηδενιστεί) ο φορος. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από rus
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Αφου εισαι μισθωτος σιγουρα θα εχεις εισοδηματα από προηγουμενα ετη, οποτε μπορεις να τα επικαλεστεις για την αναλωση που σου ειπε ο φιλος. Παντως υπαρχουν και χειρότερες περιπτωσεις απ τη δικη σου. Εγω μηδεν εισοδημα και πληρωνω στεγαστικο, διατροφή κλπ. και περιουσιακα τιποτα εκτος από ένα παλιο σπιτι. Η ιδια λυση λοιπον υπαρχει και σε μενα για να μειωθει(μηδενιστεί) ο φορος. Πώς γίνετε αυτό με την ανάλωση, τι βάζεις και που ; Και έτσι μειώνετε ο φόρος , γίνετε λίγο πιο αναλυτικά να την φτιάξουμε, ευχαριστώ 15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε
makfil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ανάλωση κεφαλαίου από προηγούμενα χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν θέλεις να δικαιολογήσεις ένα τεκμήριο ή κάτι άλλο που σου ανεβάζει το φόρο. Δεν χρησιμοποιείται για να μειώσεις το φόρο που υπολογίζεται από τα εισοδήματα (αποδοχές κλπ). Είναι τα πεδία 787-788 του πίνακα 6. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από makfil 1
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Πώς γίνετε αυτό με την ανάλωση, τι βάζεις και που ; Και έτσι μειώνετε ο φόρος , γίνετε λίγο πιο αναλυτικά να την φτιάξουμε, ευχαριστώ Τα τεκμήρια σου είναι μεγαλύτερα απ το πραγματικο εισοδημα, και πανω από 9500ε?
stefanidisg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, rus είπε Τα τεκμήρια σου είναι μεγαλύτερα απ το πραγματικο εισοδημα, και πανω από 9500ε? Όχι δεν είναι μεγαλύτερα, ένα αμάξι 3000 τεκμήριο και το νοίκι 350 το μήνα .
nikolakhs22 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Γνωριζει κανεις αν οι αγορες με προπληρωμενες καρτες (π.χ. paysafe) φαινονται σαν δαπανες αγορας αγαθων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα