Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πως γινεται με εισοδημα 271 ευρω και αποδειξεις 129 ευρω να σου βγαινει χρεωστικο ?Αν κανεις την αλλαγη εξακολυθει να σου βγαινει χρεωστικο ? ολοι ακομα και οι ανεργοι εχουν τεκμηριο διαβιωσης 3000 αν εχουν εστω καΙ 1 ρυρω η υπαρχει καποια αλλο τεκμηριο σπιτι η αυτοκινητο κλπ. το οποιο αστειο ειναι οτι το τεκμηριο διαβιωσης οταν φορολογησε ειναι 3000 δηλαδη 250 ευρω το μηνα , ομως το ιδιο το κρατος δινει σαν ελαχιστο εισοδημα μεσω κεα 200 χαχαχα 1
stefanidisg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μπορείς να κάνεις τροποποιητικη για περσινή δήλωση , να δηλώσεις έξοδα που δεν τα είχες δηλώσει;
μαρακι 6336 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με τροποποιητικη δεν μπορεις ? Στον Πινακα 6 γραμμη 12 σε βαζεις Λοιπον δεν ειχα κανει οριστικη και ουτε με αφηνει να κανω τωρα για να κανω τροποποιητικη μετα, γιατι πρεπει να σβησω τα στοιχεια του πινακα 5.1 τα οποια τα χει κρατημενα και δεν με αφηνει να τα διορθωσω...μπερδεμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, μαρακι 6336 είπε Λοιπον δεν ειχα κανει οριστικη και ουτε με αφηνει να κανω τωρα για να κανω τροποποιητικη μετα, γιατι πρεπει να σβησω τα στοιχεια του πινακα 5.1 τα οποια τα χει κρατημενα και δεν με αφηνει να τα διορθωσω...μπερδεμα Μπορεις ...Πατωντας πανω στα στοιχεια του 5.1 σου ανοιγει μια επιλογη και μπορεις να διορθωσεις ή να σβησεις .
μαρακι 6336 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορεις ...Πατωντας πανω στα στοιχεια του 5.1 σου ανοιγει μια επιλογη και μπορεις να διορθωσεις ή να σβησεις . Αυτο μου βγαζει μονο
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, μαρακι 6336 είπε Αυτο μου βγαζει μονο Πατα Εικονα περυσινης δηλωσης και μετα Μεταφορα στην Δηλωση αν τα ειχες σωστα περυσι
μαρακι 6336 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πατα Εικονα περυσινης δηλωσης και μετα Μεταφορα στην Δηλωση αν τα ειχες σωστα περυσι δεν με αφηνει να επιλεξω μεταφορα,να η περσινη
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, μαρακι 6336 είπε δεν με αφηνει να επιλεξω μεταφορα,να η περσινη Πατησες εικονα περυσινης πρωτα ?Αν ναι για δοκιμασε εικονα Ε9
μαρακι 6336 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πατησες εικονα περυσινης πρωτα ?Αν ναι για δοκιμασε εικονα Ε9 ακριβως ο ιδιος πινακας βγαινει,εχει κ ενα κουτακι ακυρωση εγγραφης ,ωστοσο τα στοιχεια ειναι κενα πλην του ονοματος μου
Philippe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Με τις μετοχές εισηγμένων ξέρει κανείς τι γίνεται; Τα έσοδα από την πώλησή τους υπολογίζονται με FIFO ή με μέση τιμή κτήσης;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 58 λεπτά πριν, μαρακι 6336 είπε ακριβως ο ιδιος πινακας βγαινει,εχει κ ενα κουτακι ακυρωση εγγραφης ,ωστοσο τα στοιχεια ειναι κενα πλην του ονοματος μου Πατα ακυρωση εγγραφης .
fysikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αν είχα πάρει δάνειο για αγορά 1ης κατοικίας πριν 7 χρονια το δηλώνω ξανα;δεν θυμάμαι αν το είχα βάλει περυσι και φετος οταν παω να οριστικοποίηση την δήλωση μου ζητάει να το δηλωσω. Δε πιστεύω αν το δηλωσω, να θεωρηθεί ως νέο δανειο
rus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, fysikos είπε Αν είχα πάρει δάνειο για αγορά 1ης κατοικίας πριν 7 χρονια το δηλώνω ξανα;δεν θυμάμαι αν το είχα βάλει περυσι και φετος οταν παω να οριστικοποίηση την δήλωση μου ζητάει να το δηλωσω. Δε πιστεύω αν το δηλωσω, να θεωρηθεί ως νέο δανειο Που να το δηλωσεις, δε δηλωνεται το δανειο. Δηλώνονται οι δοσεις, στον κωδικο 727 (προσυμπληρωμενος) και αποτελουν τεκμηριο. Μη μου πεις οτι τα προηγουμενα χρονια δε συμπληρωνες τον 727?
fysikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το συμπλήρωμα κανονικα. Όταν πάω να κάνω οριστικοποίηση μερα την προβολή του "προσωρινου" εκκαθαριστικού μου βγαζει ενα παράθυρο που ζητάει να βάλω το ποσό του δανείου. Κάθε χρόνο μου βγαζει αυτοματα το Πόσο για αποπληρωμή δανείου και το συμπληρωνω
Balrog Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, Anorymous είπε ολοι ακομα και οι ανεργοι εχουν τεκμηριο διαβιωσης 3000 αν εχουν εστω καΙ 1 ρυρω η υπαρχει καποια αλλο τεκμηριο σπιτι η αυτοκινητο κλπ. το οποιο αστειο ειναι οτι το τεκμηριο διαβιωσης οταν φορολογησε ειναι 3000 δηλαδη 250 ευρω το μηνα , ομως το ιδιο το κρατος δινει σαν ελαχιστο εισοδημα μεσω κεα 200 χαχαχα Καταρχάς και χωρίς αφορολόγητο δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα φορολογηθείς για τα τεκμήρια, π.χ. αν έχεις να φέρεις ανάλωση κεφαλαίου. Κατά δεύτερο, ο φόρος στην πρώτη κλίμακα είναι 22%. Επομένως εάν έχεις εισόδημα 3000 βγαίνει 660 το χρόνο, δηλ. 55€ το μήνα. Σου περισσεύουν και 145€ για σουβλάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα