mylo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Για να δηλώσω φιλοξενούμενος τους πατρός πρέπει να με έχει δηλώσει και ο πατέρας μου? προσπαθώ να βάλω το αφμ του αλλά μου βγάζει το όνομα μου από πριν και δε μπορώ να κάνω νέα εισαγωγή. υγ: ο πατέρας μου έχει κάνει την δήλωση του
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, mylo είπε Για να δηλώσω φιλοξενούμενος τους πατρός πρέπει να με έχει δηλώσει και ο πατέρας μου? προσπαθώ να βάλω το αφμ του αλλά μου βγάζει το όνομα μου από πριν και δε μπορώ να κάνω νέα εισαγωγή. υγ: ο πατέρας μου έχει κάνει την δήλωση του Αν δεν σε εχει δηλωσει φιλοξενουμενο δεν μπορεις να σε βαλεις εσενα εσυ .Δεν ξερω αν με τροποποιητικη γινεται απο μερους του . Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
mylo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν σε εχει δηλωσει φιλοξενουμενο δεν μπορεις να σε βαλεις εσενα εσυ .Δεν ξερω αν με τροποποιητικη γινεται απο μερους του . μάλιστα, ξέρουμε σε ποιο κουτάκι με δηλώνει ? να δοκιμάσω μήπως μπορώ να το κάνω εγώ ως τροποποιητική
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, mylo είπε μάλιστα, ξέρουμε σε ποιο κουτάκι με δηλώνει ? να δοκιμάσω μήπως μπορώ να το κάνω εγώ ως τροποποιητική Πινακας 2 κουτακι 20. 1
mylo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πινακας 2 κουτακι 20. οκ ευχαριστώ. έκανα τροποποιητική και περάστηκε κανονικά. 1
rus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 12:20 ΜΜ, senes είπε 1) Για τον κωδ. 049 αν η τράπεζα έχει στείλει αγορές με κάρτες π.χ. 8000€ και το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για μη πληρωμή φόρου είναι 3000€, επιτρέπεται να δηλωθούν οι 3000 ή πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθούν και οι 8000? Καλη ερωτηση αυτή, γιατι ενδεχομενως τα παραπανισια 5000ε να τα χρησιμοιποησεις μελλοντικα ως αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων, οποτε γιατι να τα σπαταλησεις τσαμπα. 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, stefaki91 είπε Τι χρωμα ήταν το εκκαθαριστικό; Γνωρίζει κάποιος γιατί είναι κόκκινο και όχι μωβ; Καλημέρα. Μπήκα τώρα να δω το χρώμα που λες. Και μενα κόκκινο είναι το έτος που είχα την επιστροφή.
stefaki91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Chris_saxo vts είπε Καλημέρα. Μπήκα τώρα να δω το χρώμα που λες. Και μενα κόκκινο είναι το έτος που είχα την επιστροφή. Σε ευχαριστώ!
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ερώτηση. Το ε9 αν δεν έχει καμία αλλαγή, το πειραζουμε? Μια λογιστρια που ειχα ρωτήσει μου ειχε πει πως δεν το πειραζω καθόλου αν δεν εχει κάποια αλλαγή. Σήμερα ενας φιλος μου είπε, πως μπαίνεις στοε9 και το στέλνεις όπως είναι. 2 χρόνια πάντως δεν το έχω κάνει. 😕
jakegate7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 στο Ε9 απλά δηλώνουμε τις όποιες αλλαγές, δεν μπορείς να στείλεις κάτι 1 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, jakegate7 είπε στο Ε9 απλά δηλώνουμε τις όποιες αλλαγές, δεν μπορείς να στείλεις κάτι Αυτός μου είπε επ ακριβώς πως καθε χρόνο κανει πρωτα το ε9, μετα το ε2 και τελος το ε1. Απλά μπαινεις στο ε9 και το κάνεις οριστικοποίηση και χωρις να εχιες καμια αλλαγη. Απο εκείνη την ωρα με εβαλε στα κάρβουνα.. Άρα καλά δεν το πειραζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, Chris_saxo vts είπε μονο αν εχει αλλαγες κια δεν εχει προθεσμια υποβολης.Το κανεις οταν αλλΑυτός μου είπε επ ακριβώς πως καθε χρόνο κανει πρωτα το ε9, μετα το ε2 και τελος το ε1. Απλά μπαινεις στο ε9 και το κάνεις οριστικοποίηση και χωρις να εχιες καμια αλλαγη. Απο εκείνη την ωρα με εβαλε στα κάρβουνα.. Άρα καλά δεν το πειραζω. Βλακειες σου ειπα...Το Ε9 μονο αν εχει αλλαγες. 1 1
barrcode Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδια, Ερώτηση προς επαγγελματίες λογιστές. Θέλω να βοηθήσω ενα φίλο στην τηρηση των βιβλίων του. ελευθερος επαγγελματιας με κατω απο 50000 κύκλο εργασιών. Υπάρχει κάποια εταιρεία που να βγάζει πρόγραμμα για τέτοιες περιπτώσεις .1 τερματικό δηλαδή και μικρό όριο επιχειρήσεων γιατι δεν θέλω να μπλέξω με excel. Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα πρόγραμμα για β κατηγορίας επιχείρηση.??
μαρακι 6336 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ενώ είμαι φιλοξενούμενη συμπλήρωσα τον πινακα 5.1,ενώ δεν έπρεπε. Έχω επιχειρήσει να το διορθώσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξερει καποιος να μου πει πως το σωζω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, μαρακι 6336 είπε Καλησπέρα, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ενώ είμαι φιλοξενούμενη συμπλήρωσα τον πινακα 5.1,ενώ δεν έπρεπε. Έχω επιχειρήσει να το διορθώσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξερει καποιος να μου πει πως το σωζω? Με τροποποιητικη δεν μπορεις ? Στον Πινακα 6 γραμμη 12 σε βαζεις Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα