Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δηλώσω φιλοξενούμενος τους πατρός πρέπει να με έχει δηλώσει και ο πατέρας μου? προσπαθώ να βάλω το αφμ του αλλά μου βγάζει το όνομα μου από πριν  και δε μπορώ να κάνω νέα εισαγωγή.

υγ: ο πατέρας μου έχει κάνει την δήλωση του

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, mylo είπε

Για να δηλώσω φιλοξενούμενος τους πατρός πρέπει να με έχει δηλώσει και ο πατέρας μου? προσπαθώ να βάλω το αφμ του αλλά μου βγάζει το όνομα μου από πριν  και δε μπορώ να κάνω νέα εισαγωγή.

υγ: ο πατέρας μου έχει κάνει την δήλωση του

Αν δεν σε εχει δηλωσει φιλοξενουμενο δεν μπορεις να σε βαλεις εσενα εσυ .Δεν ξερω αν με τροποποιητικη γινεται απο μερους του .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν σε εχει δηλωσει φιλοξενουμενο δεν μπορεις να σε βαλεις εσενα εσυ .Δεν ξερω αν με τροποποιητικη γινεται απο μερους του .

μάλιστα, ξέρουμε σε ποιο κουτάκι με δηλώνει ? να δοκιμάσω μήπως μπορώ να το κάνω εγώ ως τροποποιητική

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mylo είπε

μάλιστα, ξέρουμε σε ποιο κουτάκι με δηλώνει ? να δοκιμάσω μήπως μπορώ να το κάνω εγώ ως τροποποιητική

Πινακας 2 κουτακι 20.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πινακας 2 κουτακι 20.

οκ ευχαριστώ. έκανα τροποποιητική και περάστηκε κανονικά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις ‎6‎/‎6‎/‎2018 στις 12:20 ΜΜ, senes είπε

1) Για τον κωδ. 049 αν η τράπεζα έχει στείλει αγορές με κάρτες π.χ. 8000€ και το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για μη πληρωμή φόρου είναι 3000€, επιτρέπεται να δηλωθούν οι 3000 ή πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθούν και οι 8000?

Καλη ερωτηση αυτή, γιατι ενδεχομενως τα παραπανισια 5000ε να τα χρησιμοιποησεις μελλοντικα ως αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων, οποτε γιατι να τα σπαταλησεις τσαμπα.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, stefaki91 είπε

Τι χρωμα ήταν το εκκαθαριστικό; 

Γνωρίζει κάποιος γιατί είναι κόκκινο και όχι μωβ; 

Καλημέρα. Μπήκα τώρα να δω το χρώμα που λες. Και μενα κόκκινο είναι το έτος που είχα την επιστροφή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris_saxo vts είπε

Καλημέρα. Μπήκα τώρα να δω το χρώμα που λες. Και μενα κόκκινο είναι το έτος που είχα την επιστροφή.

Σε ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Ερώτηση. Το ε9 αν δεν έχει καμία αλλαγή, το πειραζουμε? Μια λογιστρια που ειχα ρωτήσει μου ειχε πει πως δεν το πειραζω καθόλου αν δεν εχει κάποια αλλαγή. Σήμερα ενας φιλος μου είπε, πως μπαίνεις στοε9 και το στέλνεις όπως είναι. 2 χρόνια πάντως δεν το έχω κάνει. 😕

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jakegate7 είπε

στο Ε9 απλά δηλώνουμε τις όποιες αλλαγές, δεν μπορείς να στείλεις κάτι :)

Αυτός μου είπε επ ακριβώς πως καθε χρόνο κανει πρωτα το ε9, μετα το ε2 και τελος το ε1. Απλά μπαινεις στο ε9 και το κάνεις οριστικοποίηση και χωρις να εχιες καμια αλλαγη. 

Απο εκείνη την ωρα με εβαλε στα κάρβουνα..  Άρα καλά δεν το πειραζω.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Chris_saxo vts είπε

μονο αν εχει αλλαγες κια δεν εχει προθεσμια υποβολης.Το κανεις οταν αλλΑυτός μου είπε επ ακριβώς πως καθε χρόνο κανει πρωτα το ε9, μετα το ε2 και τελος το ε1. Απλά μπαινεις στο ε9 και το κάνεις οριστικοποίηση και χωρις να εχιες καμια αλλαγη. 

Απο εκείνη την ωρα με εβαλε στα κάρβουνα..  Άρα καλά δεν το πειραζω.

Βλακειες σου ειπα...Το Ε9 μονο αν εχει αλλαγες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

Ερώτηση προς επαγγελματίες λογιστές.

Θέλω να βοηθήσω ενα φίλο στην τηρηση των βιβλίων του. ελευθερος επαγγελματιας με κατω απο 50000 κύκλο εργασιών.

Υπάρχει κάποια εταιρεία που να βγάζει πρόγραμμα για τέτοιες περιπτώσεις .1 τερματικό δηλαδή και μικρό όριο επιχειρήσεων γιατι δεν θέλω να μπλέξω με excel.

Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα πρόγραμμα για β κατηγορίας επιχείρηση.??

Δημοσ.

Καλησπέρα, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ενώ είμαι φιλοξενούμενη συμπλήρωσα τον πινακα 5.1,ενώ δεν έπρεπε. Έχω επιχειρήσει να το διορθώσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξερει καποιος να μου πει πως το σωζω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, μαρακι 6336 είπε

Καλησπέρα, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι ενώ είμαι φιλοξενούμενη συμπλήρωσα τον πινακα 5.1,ενώ δεν έπρεπε. Έχω επιχειρήσει να το διορθώσω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ξερει καποιος να μου πει πως το σωζω?

Με τροποποιητικη δεν μπορεις ?

Στον Πινακα 6 γραμμη 12 σε βαζεις 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...