Anorymous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Μπας και έτυχε σε κανέναν άλλον: πήγα να κάνω την δήλωση για τον πατέρα μου αλλά δεν συμπλήρωσε αυτόματα το εισόδημα (πίνακας 5 αν θυμάμαι καλά). Άλλες χρονιές θυμάμαι το έκαναν. Άλλαξε κάτι;;; μπορει να μην τα εχουν στειλει ακομα εγω που ειμαι σε ενα προγραμμα του οαεδ σημερα φανηκαν τα λεφτα στο ε1 Μόλις τώρα, rus είπε Παντως σε αυτο το online πρόγραμμα υπολογισμου φορου, ειτε βαλω αποδειξεις στον 049 ειτε δε βαλω, ιδιο είναι το αποτέλεσμα της εκκαθαρισης. http://www.taxnews.me/demo/ τωρα εκανα δοκιμη στο ε1 σε ενα γνωστο μου ανεργος αμεα με αποδείξεις στο 049 βγαινει μηδενικο το εκκαθαριστικο χωρις βγαζει χρεωστικο 35 ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δε το πρόσεξα νομίζοντας ότι θα το συμπληρώσει αυτόματα και έκανα οριστική υποβολή! Τώρα τροποποιητικη;
rus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Anorymous είπε τωρα εκανα δοκιμη στο ε1 σε ενα γνωστο μου ανεργος αμεα με αποδείξεις στο 049 βγαινει μηδενικο το εκκαθαριστικο χωρις βγαζει χρεωστικο 35 ευρω Toτε κανε την ιδια δοκιμη και σε αυτό--> http://www.taxnews.me/demo/ αν βγαινει διαφορετικο αποτέλεσμα σημαινει ότι είναι λαθος! Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από rus
Anorymous Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, rus είπε Toτε κανε την ιδια δοκιμη και σε αυτό--> http://www.taxnews.me/demo/ αν βγαινει διαφορετικο αποτέλεσμα σημαινει ότι είναι λαθος! ποιο ειναι λαθος ?
rus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Anorymous είπε ποιο ειναι λαθος ? τα εβγαλες διαφορετικα?
pontez2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, mezger είπε . Λογικά αν τους δειξεις το μισθωτήριο (και αποδείξεις για το ενοίκιο καλου κακου) δεν θα έχεις θέμα. Οντως αυτο ηθελαν μονο!!Δε τους ενδιέφερε κάτι άλλο. Μου ειπαν οτι θα έρθει το εκαθαριστικο στο σπίτι συντομα και θα το δω και στο τάξις. Απλά δεν ειχαν συστημα εκεινη την ωρα.
senes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 6/6/2018 στις 12:20 ΜΜ, senes είπε Καλημέρα, 2 ερωτήσεις: 1) Για τον κωδ. 049 αν η τράπεζα έχει στείλει αγορές με κάρτες π.χ. 8000€ και το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για μη πληρωμή φόρου είναι 3000€, επιτρέπεται να δηλωθούν οι 3000 ή πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθούν και οι 8000? 2) Στον κωδ. 231 για τα τετρ. μετρα νομιμοποιημένων ημιυπαιθρίων, αν η νομιμοποίηση έγινε π.χ. το 2012 πρέπει ο κωδικός αυτός να συμπληρώνεται από τότε και κάθε χρόνο στις δηλώσεις ή αρκεί το γεγονός ότι συμπληρώθηκε την πρώτη φορά και από τότε και μετά μένει κενός? Ευχαριστώ Μήπως γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ
paperscore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Παιδιά, ερώτηση. Μπήκα στο Ε1, και στην αρχή που λέει τα προσωπικά στοιχεία τα δικά μου και της συζύγου, ενώ έχει τον αριθμό ταυτότητας μου, στο πεδίο της ταυτότητας της συζύγου μου είναι κενό. Είναι περασμένος κανονικά ο αριθμός ταυτότητας της γυναίκας μου στο σύστημα. Το ίδιο και στην δήλωση του πατέρα μου. Έχει τον αριθμό ταυτότητας του αλλά όχι της μητέρας μου. Δεν πάτησα επιβεβαίωση των στοιχείων. Βγήκα έξω από τις δηλώσεις. Ξερει κανείς κάτι; Έτσι πρέπει να είναι;
stefaki91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, Chris_saxo vts είπε Πρόπερσι που είχα επιστροφή, αν θυμάμαι καλά 4 μήνες πέρασαν για να πάρω την επιστροφή. Τι χρωμα ήταν το εκκαθαριστικό; Γνωρίζει κάποιος γιατί είναι κόκκινο και όχι μωβ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, paperscore είπε Παιδιά, ερώτηση. Μπήκα στο Ε1, και στην αρχή που λέει τα προσωπικά στοιχεία τα δικά μου και της συζύγου, ενώ έχει τον αριθμό ταυτότητας μου, στο πεδίο της ταυτότητας της συζύγου μου είναι κενό. Είναι περασμένος κανονικά ο αριθμός ταυτότητας της γυναίκας μου στο σύστημα. Το ίδιο και στην δήλωση του πατέρα μου. Έχει τον αριθμό ταυτότητας του αλλά όχι της μητέρας μου. Δεν πάτησα επιβεβαίωση των στοιχείων. Βγήκα έξω από τις δηλώσεις. Ξερει κανείς κάτι; Έτσι πρέπει να είναι; Εάν δεν σε αφηνει να τον συμπληρωσεις πρεπει η γυναικα σου να παει στο μητροω της εφοριας που ανηκεις να το κανει .
paperscore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δεν με αφηνει να τον συμπληρωσω. Μου φαινεται παραξενο, γιατι ο αριθμος ταυτοτητας της γυναικας μου ειναι περασμενος στο μητρωο της στο gsis.
tsioulak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε δεν αντιλέγω ότι η κατάσταση είναι για κλάματα αλλά κάτι τέτοια άρθρα είναι φτιαγμένα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη. κοινώς, απευθύνονται σε ηλίθιους. και εξηγούμαι: ο τύπος, πλήρωσε φόρο διότι δεν έκανε καμία αγορά με χρεωστική όπως λέει για να κερδίσει το αφορολόγητο. Συγνώμη αλλά έχει βουίξει ο τόπος γι αυτό το θέμα κι εσύ δε χαμπαριάζεις. ε ποιος σου φταίει μετά; στην ερώτηση πως θα μπορούσε να κάνει αγορές ενώ ήταν άνεργος, εγώ θα ρωτούσα πως ζούσε τότε. λίγο πολύ όλοι έχουν κάποια χρήματα στην άκρη από άλλες χρονιές. μη δουλευόμαστε. κι εγώ είχα μείνει μια περίοδο άνεργος αλλά μια χαρά ξόδευα. που τα βρήκα; από αυτά που έβγαζα παλαιότερες χρονιές. εγώ όσους ξέρω (με εξαίρεση 1-2 άτομα που είναι ...) όλοι βάζαν-βάζουν κάτι στην άκρη. και τελευταίο για να μη γράφω πολλά, το ότι είναι άνεργος κάποιος δε λέει από μόνο του τίποτα. υπάρχουν πολλοί άνεργοι με σπίτια και αυτοκίνητα. δε θα έπρεπε καν να είναι κριτήριο αν είναι άνεργος ή όχι κάποιος. η περιουσιακή κατάσταση είναι το θέμα. για να μη παρεξηγηθούμε, δε συμφωνώ με την κατάσταση που επικρατεί απλά τα βάζω με το πως παρουσιάζονται κάποια γεγονότα. Υποτιθεται οτι ανεργοι, στρατευσιμοι, κατοικοι ακριτικων χωριων, υπερηλικες (και ισως καποιος ακομη που ξεχναω) δεν θα χρειαζοντουσαν ηλεκτρονικες αποδειξεις, τι εγινε; μ@λ@κιστικαν με το συστημα και δεν εβαλαν εξαιρεση;
alfeios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Υποτιθεται οτι ανεργοι, στρατευσιμοι, κατοικοι ακριτικων χωριων, υπερηλικες (και ισως καποιος ακομη που ξεχναω) δεν θα χρειαζοντουσαν ηλεκτρονικες αποδειξεις, τι εγινε; μ@λ@κιστικαν με το συστημα και δεν εβαλαν εξαιρεση; Εξαιρούνται από ηλεκτρονικές αποδείξεις. Δεν εξαιρούνται από αποδείξεις 1
mezger Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Υποτιθεται οτι ανεργοι, στρατευσιμοι, κατοικοι ακριτικων χωριων, υπερηλικες (και ισως καποιος ακομη που ξεχναω) δεν θα χρειαζοντουσαν ηλεκτρονικες αποδειξεις, τι εγινε; μ@λ@κιστικαν με το συστημα και δεν εβαλαν εξαιρεση; Υπάρχει εξαίρεση κανονικά, το έχουμε ξανασυζητήσει https://www.insomnia.gr/forums/topic/674338-φορολογικές-δηλώσεις-2018/?do=findComment&comment=56455618 3 ώρες πριν, paperscore είπε Δεν με αφηνει να τον συμπληρωσω. Μου φαινεται παραξενο, γιατι ο αριθμος ταυτοτητας της γυναικας μου ειναι περασμενος στο μητρωο της στο gsis. Αγνόησε το ότι δε στον εμφανίζει και προχώρα. Σε κανέναν σύζυγο δεν εμφανίζεται, λόγω προσωπικών δεδομένων. Αν μπεις στη δήλωση και κάνεις hover στο κενό πεδίο λέει ακριβώς αυτό: "Αυτό το στοιχείο αποτελεί προσωπικό δεδομένο και δεν εμφανίζεται". Απλά είναι λίγο μπετά και δεν έχουν βάλει το ίδιο κείμενο και στην επιβεβαίωση. Αφού υποβάλλεις, εμφανίζεται κανονικά στην εκτύπωση του Ε1. 1
paperscore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, mezger είπε Υπάρχει εξαίρεση κανονικά, το έχουμε ξανασυζητήσει https://www.insomnia.gr/forums/topic/674338-φορολογικές-δηλώσεις-2018/?do=findComment&comment=56455618 Αγνόησε το ότι δε στον εμφανίζει και προχώρα. Σε κανέναν σύζυγο δεν εμφανίζεται, λόγω προσωπικών δεδομένων. Αν μπεις στη δήλωση και κάνεις hover στο κενό πεδίο λέει ακριβώς αυτό: "Αυτό το στοιχείο αποτελεί προσωπικό δεδομένο και δεν εμφανίζεται". Απλά είναι λίγο μπετά και δεν έχουν βάλει το ίδιο κείμενο και στην επιβεβαίωση. Αφού υποβάλλεις, εμφανίζεται κανονικά στην εκτύπωση του Ε1. Μαλιστα... Ευχαριστώ! Τα υπολοιπα δεν ειναι προσωπικα δεδομενα δηλαδη; Λολ! Η γυναικα μου λεει οτι επρεπε να κρυβουνε την ηλικια χαχαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα