JohnHacked Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι άνεργος και έχω ένα λογαριασμό στην πειραιώς απλά για να βάζω εκεί το χαρτζιλίκι μου και να κάνω αγορές απο το εξωτερικό (μικρά ποσά το μέγιστο 20-30 ευρώ.). Πήγε η μητέρα μου να κάνει την δήλωση σήμερα και η λογίστρια της έβγαλε Δαπάνες περίπου 2,500 ευρώ τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω. Κάθισα και σκέφτηκα πως εδώ και ένα χρόνο ο ξάδερφος μου μου στέλνει χρήματα για να πληρώσω την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ και λογικά όλες αυτές οι πληρωμές αντιστοιχούν στο ποσό που έβγαλε η λογίστρια. Εγώ τώρα σαν άνεργος και με μηδενικό εισόδημα σταματάω να κάνω αγορές με την χρεωστική μου κάρτα; Οταν κάνω μια κατάθεση (πχ 50 ευρώ) και απλά τα αφήνω εκεί μέχρι να τα τραβήξω κάποια στιγμή θεωρείται δαπάνη; Σας ευχαριστώ.
mezger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, JohnHacked είπε Παιδιά καλησπέρα. Είμαι άνεργος και έχω ένα λογαριασμό στην πειραιώς απλά για να βάζω εκεί το χαρτζιλίκι μου και να κάνω αγορές απο το εξωτερικό (μικρά ποσά το μέγιστο 20-30 ευρώ.). Πήγε η μητέρα μου να κάνει την δήλωση σήμερα και η λογίστρια της έβγαλε Δαπάνες περίπου 2,500 ευρώ τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω. Κάθισα και σκέφτηκα πως εδώ και ένα χρόνο ο ξάδερφος μου μου στέλνει χρήματα για να πληρώσω την ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ και λογικά όλες αυτές οι πληρωμές αντιστοιχούν στο ποσό που έβγαλε η λογίστρια. Εγώ τώρα σαν άνεργος και με μηδενικό εισόδημα σταματάω να κάνω αγορές με την χρεωστική μου κάρτα; Οταν κάνω μια κατάθεση (πχ 50 ευρώ) και απλά τα αφήνω εκεί μέχρι να τα τραβήξω κάποια στιγμή θεωρείται δαπάνη; Σας ευχαριστώ. Η εφορία ήδη θεωρεί ότι επειδή υπάρχεις είχες τουλάχιστον 3000 εισόδημα, το ότι φαίνεται να ξόδεψες 2500 δεν είναι σε καμιά περίπτωση πρόβλημα. Να βάλεις 50 ευρώ και να τα βγάλεις δεν θεωρείται δαπάνη, απλά είναι καλύτερο αφού δεν έχεις εμφανή πηγή εισοδήματος να μένουν αυτά απ'έξω. Σε καμιά περίπτωση όμως δε θα ασχοληθεί η εφορία με τέτοια ποσά, αν δεν πιάνεις πολλές δεκάδες χιλιάδες δεν αξίζει τον κόπο και τις ανθρωποώρες να σε ελέγξουν. Αυτό που ίσως βολεύει, αν η μητέρα σου δεν πολυχρησιμοποιεί κάρτες και χρειάζεται δαπάνες, είναι να χρησιμοποιείς δική της κάρτα, γιατί εσύ δεν τις χρειάζεσαι. 1
jakegate7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 και αν θες να πληρώνεις λογαριασμούς μέσω ebanking θα πρέπει να βγάλει δικό της ώστε να μην γίνονται από σένα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Οτι πληρωμές κάνεις από το δικό σου ebanking φαίνονται ως δικές σου δαπάνες. Δεν είναι μεγάλο το ποσό που έχεις, αλλά καλύτερα είναι να μην πληρώνεις λογαριασμούς τρίτων από με το δικό σου όνομα.
rus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Καπου 200 ευρω .Μοναδικη επιστροφη και μοναδικος ελεγχος 31 χρονια τωρα . Ώστε μια επιστροφη ειχες μόνο τοσα χρονια, κι αυτή ελεγχθηκε κιολας? Εγω ειχα καμμια 20ρια επιστροφες και ποτέ δεν ελεγχθηκα. [24 χρονια ειπες ή 31?] 50 λεπτά πριν, GenesisX είπε αλλά καλύτερα είναι να μην πληρώνεις λογαριασμούς τρίτων από με το δικό σου όνομα. Εγω μεχρι να βαλω web banking ανεθετα στον αδελφο μου να μου πληρωνει τον ενφια με το web banking του. Aκομα και σημερα πληρωνει με τον ιδιο τροπο τη δεη της μανας μας. Εχει καποια αρνητικη συνεπεια ο αδελφος μου? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, rus είπε Ώστε μια επιστροφη ειχες μόνο τοσα χρονια, κι αυτή ελεγχθηκε κιολας? Εγω ειχα καμμια 20ρια επιστροφες και ποτέ δεν ελεγχθηκα. [24 χρονια ειπες ή 31?] Εγω μεχρι να βαλω web banking ανεθετα στον αδελφο μου να μου πληρωνει τον ενφια με το web banking του. Aκομα και σημερα πληρωνει με τον ιδιο τροπο τη δεη της μανας μας. Εχει καποια αρνητικη συνεπεια ο αδελφος μου? 17 λεπτά πριν, rus είπε Ναι μονο μια γιατι μετα μπηκαν και δυο ενοικια ..Για τον αδερφο σου να μην ξεπερασει πληρωμες παραπανω απο το εισοδημα . Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
eidikos33 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Γιατι αμα ξεπερασει το εισοδημα του σε ηλεκτρονικες αποδειξεις και δηλωσει αυτος τις μισες στο κουτακι για παραδειγμα τι θα παθει?
rus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Για τον αδερφο σου να μην ξεπερασει πληρωμες παραπανω απο το εισοδημα . Γιατι, και να το ξεπερασει τι θα γινει? Δεν μετραει το εισοδημα από τα προηγουμενα χρονια?
JohnHacked Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας παιδιά. Να είστε καλά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, rus είπε Γιατι, και να το ξεπερασει τι θα γινει? Δεν μετραει το εισοδημα από τα προηγουμενα χρονια? Ναι φσικα μετραει αν εχει αλλα να το επικαλεστει κι ολας,
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 https://newsthessaloniki.gr/o-anergos-plironei-foro-eisodimatos-ayto-ennooysan-otan-elegan-isotita/ τελίκα δεν είμαστε οι μόνοι άνεργοι που μας βγαίνει χρεωστική οντώς ρε παιδια αυτο δεν στεκει αφου εχεις 0 εισοδημα γιατι χρεοστικο πως θα το πληρωσεις τι φαση πιστευω θα κανουν καποια διορθωση για αυτο
eidikos33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 και ανεργος να εισαι εχεις 3000 τεκμηριο διαβιωσης τοσο υπολογιζει η εφορια οτι χρειαζεται για να "ζησει" ενας ανθρωπος τωρα αν εσυ δεν εχεις μαζεψει 300 ευρω αποδειξεις εισαι αξιος της μοιρας σου,τοσο καιρο το ελεγαν 300 ευρω δεν ειναι κανα μεγαλο ποσο μην ειμαστε παραλογοι ειλικρινα
KAPAKOSTAS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, mezger είπε Ας πάει να κάνει μια αίτηση επιστροφής στη ΔΟΥ, γιατί αλλιώς μπορεί να περιμένει χρόνια δυστυχώς. Μη βιάζεσαι, μπορεί να πάρει πολλές μέρες, αφού βγήκε μηδέν η τροποποιητική δεν ανησυχείς. Μπες και δες το ξανά τέλη Ιουλίου, έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε δε θα φαίνεται καν ληξιπρόθεσμο Αυστηρά προσωπική άποψη χωρίς να αναλαμβάνω ευθύνη και νίπτοντας τας χείρας μου θα σου έλεγα....βάλτα. Το σύστημα τους είναι λειψό, με πληρωμές που θα έπρεπε να μετράνε αλλά δεν φάινονται και πληρωμές που φαίνονται αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μετράνε. Οι πιθανότητες να κάτσουν να ελέγξουν όλες τις διαφορές είναι μηδαμινές. Στη χειρότερη περίπτωση, θα σου ζητήσουν αυτά που γλίτωσες συν το πολύ 50% επιπλέον συν ~7% το χρόνο προσαυξήσεις. να σαι καλα φιλε μου και εγω προς τα εκει ημουν γτ αν πραγματικα ισχυε οτι ποσο ελεγε στον 049 θα το ειχαν προσυμπληρωμενο
scarface5323 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι εύκολο να μου πειτε για πιο λογο βγαινει αυτό το ποσό 243,εχω κάνει κάποιο προφανές λάθως? ευχαριστω photo deleted,αριθμός παροχής detected Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από scarface5323
pontez2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δεν γνωριζα πως αν ξέχασες να βάλεις κάτι, έχεις ομως υποβάλει τη δηλωση και κάνεις τροποποιητική μετά, σου ζητάει να πας για έλεγχο στην εφορία. Εγω πχ ξέχασα να βάλω τους ιδιοκτήτες του σπιτιου που νοικιαζα πέρσι (αφμ, ποσό κτλ), έκανα τροποποιητικη και μου ζητάνε τωρα να πάω για έλεγχο. Σε τλφ που πηρα μου ειπαν οτι θέλουν να δουν το συμβόλαιο ΜΑΛΛΟΝ. Και τους ρωταω...αφου μπορουν να το δουν μέσα από το τάξις, γιατι με τραβάνε στην εφορία για το προφανές? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα