Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Είναι ελ.επαγγελματιας και πληρώνετε μέσω ενός προγράμματος,κόβει τιμολόγια κτλπ. (Ότι ξέρω και εγώ λεω,σαν στοιχεία) Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση του,δεν γνωρίζω πλήρως τι παίζει με τον μισθό του. Τα στοιχεία όμως είναι ότι έχει επιστροφής 1500€ Τώρα πάμε στο ζητούμενο θα τα πάρει σύντομα η θα περάσουν μήνες; Αρα δεν ειναι απο μιθωτες υπηρεσιες η επιστροφη .Ετσι θα ηταν πιο ευκολο ...Μαλλον χωρις να ξερω βεβαια ειχε πληρωσει περυσι μεγαλυτερη προκαταβολη φορου σαν ελευθερος επαγγελματας. Μαλλον χλωμο να τα παρει γρηγορα χωρις ελεγχο .
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αρα δεν ειναι απο μιθωτες υπηρεσιες η επιστροφη .Ετσι θα ηταν πιο ευκολο ...Μαλλον χωρις να ξερω βεβαια ειχε πληρωσει περυσι μεγαλυτερη προκαταβολη φορου σαν ελευθερος επαγγελματας. Μαλλον χλωμο να τα παρει γρηγορα χωρις ελεγχο . Και όταν λέμε ελενχο;πόσο κρατάει περίπου; Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δυτυχως ειμαι μισθωτος και δεν ξερω.Μια φορα με πολλα ιατρικα που μετραγαν με καλεσαν για ελεγχο μετα απο μια μικρη επιστροφη.Η μοναδικη σε 24 χρονια .
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Παιδια καλησπερα ξανα μια ερωτηση τελευταια στην αρχικη μου δηλωση εβγαλε χρεοστικο 105 ευρω εκανα τωρα μωλις τροποποιτικη και εβαλα στον κωδικο 0.49 αλλα 400 ευρω εκανα υποβολη και το ποσο απο χρεοστικο εγινε ΜΗΔΕΝΙΚΟ αλλα εχω το εξης προβλημα το αρχικο προστιμο 105 ευρω ακομα φενεται στο Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή ξερετε τι πρεπει να κανω?
Chris_saxo vts Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) α κάνω μια ερώτηση. Μπήκα να κάνω την τροποποιητική μου, έβαλα το ποσό των αποδείξεων και μου βγάζει πάλι χρωστικό 64,68€. Έχω κάνει κάποιο λάθος?? Φιλοξενούμενος είμαι. Μήπως να κάνω πρώτα του πατέρα μου, και μετά να κάνω την τροποποιητική μου? Αν θυμάμαι 4 φορές μπορώ να κάνω την υποβολή και να δω το αποτέλεσμα.. Τελευταία και φαρμακερή θα είναι η επόμενη.. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Chris_saxo vts
kwstas arvanitidhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καλησπερα φιλε βαλε 620 αντι για 310 στον κωδικο 0.49 και θα εμφανιστει 0 θα βγει μηδενικο δλδ
eidikos33 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ε ρε και να γινει κανας ελεγχος με τις αποδειξεις θα γελασει και το παρδαλο κατσικι
rus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια φορα με πολλα ιατρικα που μετραγαν με καλεσαν για ελεγχο μετα απο μια μικρη επιστροφη.Η μοναδικη σε 24 χρονια . Πόσα λέφτα ειχες κερδισει από εκεινα τα ιατρικα? Μοναδικη επιστροφη ή μοναδικος ελεγχος? 24 χρονια υποβολής δηλωσεων συμπληρωνω κι εγω φετος 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Φίλος δικαιούται επιστροφή περίπου 1500€ Πότε λέτε να μπει; (Εννοείται δεν χρωστάει τίποτα κτλπ) και ούτε έχει ενφια και τίποτα άλλο ώστε να περιμένει να γίνει συμψηφισμός κτλπ. Παίζει να μπει σύντομα η θα περιμένει μήνες; Έχει δώσει iban όταν έκανε δήλωση πριν 2 μέρες. Εγω περυσι ειχα περ. 500 και δε μπηκε τιποτα. Πληρωσα και τον ενφια(γιατι δε γινοταν αυτοματος συμψηφισμος), παλι τιποτα. Μόνο αν πας από κει τα παιρνεις. 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε Του λεει τιποτα για ελεγχο? Σε ολους το λεει αυτο, είναι τυπικο. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από rus
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, kwstas arvanitidhs είπε Παιδια καλησπερα ξανα μια ερωτηση τελευταια στην αρχικη μου δηλωση εβγαλε χρεοστικο 105 ευρω εκανα τωρα μωλις τροποποιτικη και εβαλα στον κωδικο 0.49 αλλα 400 ευρω εκανα υποβολη και το ποσο απο χρεοστικο εγινε ΜΗΔΕΝΙΚΟ αλλα εχω το εξης προβλημα το αρχικο προστιμο 105 ευρω ακομα φενεται στο Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή ξερετε τι πρεπει να κανω? Στα Στοιχεία Οφειλών, εκεί που λέει ΕΙΔΟΣ ΦΟΡΟΥ, τι γράφει ; Yπέβαλες τροποποιητική ; Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς. 2 ώρες πριν, kwstas arvanitidhs είπε Καλησπερα φιλε βαλε 620 αντι για 310 στον κωδικο 0.49 και θα εμφανιστει 0 θα βγει μηδενικο δλδ Έτσι ακριβώς ! 9 ώρες πριν, παπι είπε ε1 για δου κατοικων εξωτερικου, κανουμε; Αν έχει εισόδημα και στην Ελλάδα, ΝΑΙ κάνουμε. Στις 1/6/2018 στις 3:59 ΜΜ, kiko33gr είπε Να ρωτήσω και εγώ τους πιο έμπειρους - παντρεύτηκα το Δεκέμβρη 2017. Απ'ότι βλέπω τώρα πρέπει να κάνουμε κοινή δήλωση. 1. Η σύζυγος είναι άνεργη και δεν έχει κανένα εισόδημα το 17, τα αφήνω όλα κενά λοιπόν; Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι; (εκτός από κάτι λεπτά από τόκους). Υπάρχει κάπου κωδικός να δηλώσεις ότι είσαι άνεργος; 2. Έχει κάνει μερικές αγορές με κάρτα - πρέπει να τα βάλω ή το αφήνω κενό, επειδή είναι άνεργη; 3. Πρέπει να τη βάλω ότι την φιλοξενώ ή δε χρειάζεται επειδή είναι σύζυγος; Δε μ'αφήνει πάντως βα προσθέσω το ΑΦΜ της στους φιλοξενούμενους στον Πίνακα 2, κωδ. 20. Πρέπει να την βάλω στον Πίνακα 6, κωδ. 12 ότι τη φιλοξενώ εγώ; 4. Ο Πίνακας 8 είναι μόνο για τα παιδιά; Νομίζω αυτά για τώρα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχεις δηλώσει το γάμο στην εφορία ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, rus είπε Πόσα λέφτα ειχες κερδισει από εκεινα τα ιατρικα? Μοναδικη επιστροφη ή μοναδικος ελεγχος? 24 χρονια υποβολής δηλωσεων συμπληρωνω κι εγω φετος Καπου 200 ευρω .Μοναδικη επιστροφη και μοναδικος ελεγχος 31 χρονια τωρα .
senes Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, 2 ερωτήσεις: 1) Για τον κωδ. 049 αν η τράπεζα έχει στείλει αγορές με κάρτες π.χ. 8000€ και το ελάχιστο ποσό που απαιτείται για μη πληρωμή φόρου είναι 3000€, επιτρέπεται να δηλωθούν οι 3000 ή πρέπει υποχρεωτικά να δηλωθούν και οι 8000? 2) Στον κωδ. 231 για τα τετρ. μετρα νομιμοποιημένων ημιυπαιθρίων, αν η νομιμοποίηση έγινε π.χ. το 2012 πρέπει ο κωδικός αυτός να συμπληρώνεται από τότε και κάθε χρόνο στις δηλώσεις ή αρκεί το γεγονός ότι συμπληρώθηκε την πρώτη φορά και από τότε και μετά μένει κενός? Ευχαριστώ
KAPAKOSTAS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Ρ Kαλησπέρα σε ολους μου λειπουν 1500 ευρω αποδειξεις στον κωδικο 049,γνωμη σας ειναι να τις βαλω χερατα και αν ναι τι προστιμο υπαρχει σε περιπτωση ελεγχου
eidikos33 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Επιστροφή φόρου 8.000.000 € στον χρεωμένο Μαρινόπουλο - Πώς κατάφερε να έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα http://www.topontiki.gr/article/276246/epistrofi-foroy-8000000-eu-ston-hreomeno-marinopoylo-pos-katafere-na-ehei-forologiki#.WxfBTWSMeRo.facebook
mezger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, stelios18120 είπε Φίλος δικαιούται επιστροφή περίπου 1500€ Πότε λέτε να μπει; (Εννοείται δεν χρωστάει τίποτα κτλπ) και ούτε έχει ενφια και τίποτα άλλο ώστε να περιμένει να γίνει συμψηφισμός κτλπ. Παίζει να μπει σύντομα η θα περιμένει μήνες; Έχει δώσει iban όταν έκανε δήλωση πριν 2 μέρες. Ας πάει να κάνει μια αίτηση επιστροφής στη ΔΟΥ, γιατί αλλιώς μπορεί να περιμένει χρόνια δυστυχώς. 20 ώρες πριν, kwstas arvanitidhs είπε Παιδια καλησπερα ξανα μια ερωτηση τελευταια στην αρχικη μου δηλωση εβγαλε χρεοστικο 105 ευρω εκανα τωρα μωλις τροποποιτικη και εβαλα στον κωδικο 0.49 αλλα 400 ευρω εκανα υποβολη και το ποσο απο χρεοστικο εγινε ΜΗΔΕΝΙΚΟ αλλα εχω το εξης προβλημα το αρχικο προστιμο 105 ευρω ακομα φενεται στο Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή ξερετε τι πρεπει να κανω? Μη βιάζεσαι, μπορεί να πάρει πολλές μέρες, αφού βγήκε μηδέν η τροποποιητική δεν ανησυχείς. Μπες και δες το ξανά τέλη Ιουλίου, έτσι κι αλλιώς μέχρι τότε δε θα φαίνεται καν ληξιπρόθεσμο 6 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε Ρ Kαλησπέρα σε ολους μου λειπουν 1500 ευρω αποδειξεις στον κωδικο 049,γνωμη σας ειναι να τις βαλω χερατα και αν ναι τι προστιμο υπαρχει σε περιπτωση ελεγχου Αυστηρά προσωπική άποψη χωρίς να αναλαμβάνω ευθύνη και νίπτοντας τας χείρας μου θα σου έλεγα....βάλτα. Το σύστημα τους είναι λειψό, με πληρωμές που θα έπρεπε να μετράνε αλλά δεν φάινονται και πληρωμές που φαίνονται αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μετράνε. Οι πιθανότητες να κάτσουν να ελέγξουν όλες τις διαφορές είναι μηδαμινές. Στη χειρότερη περίπτωση, θα σου ζητήσουν αυτά που γλίτωσες συν το πολύ 50% επιπλέον συν ~7% το χρόνο προσαυξήσεις.
kiko33gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, lycabettus είπε Έχεις δηλώσει το γάμο στην εφορία ; Ναι, κανονικά. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από kiko33gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα