Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Στην περίπτωση που έρθει παιδί στην οικογένεια π.χ. κάποιες εβδομάδες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, υπάρχει δυνατότητα να γίνει αλλαγή;

Τι εννοείς;

Οι φετινές δηλώσεις γίνονται για τον προηγούμενο χρόνο, για το 2017

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Στην περίπτωση που έρθει παιδί στην οικογένεια π.χ. κάποιες εβδομάδες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, υπάρχει δυνατότητα να γίνει αλλαγή;

Μπορεις εαν θελεις να κανεις συμπληρωματικη και να δηλωσεις το παιδι.. Αλλα δεν κερδιζεις και τιποτα,....

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μπορεις εαν θελεις να κανεις συμπληρωματικη και να δηλωσεις το παιδι.. Αλλα δεν κερδιζεις και τιποτα,....

Φιλε μου,ασχετο,αλλα επειδη αναφερθηκες σε συμπληρωματικη,ποτε μπορουμε να κανουμε και που?Μεσω taxis?Ρωταω γιατι ο πατερας μου εκανε οριστικη δηλωση μεσω taxis,τη τελευταια (για εισοδ.2017 δηλ.)και ενω εβαλε εμενα φιλοξ/νο και επειτα μπορεσα να κανω και τη δικια μου σα φιλοξ/νος,ξεχασε να βαλει την αδελφη μου!!Με αποτελεσμα τωρα η αδελφη να μη μπορει να δηλωσει φιλοξ/νη!!Προς το παρον τουλαχιστον.Γνωστος μου λογιστης,μου ειπε οτι θα ανοιξουν οι συμπληρωματικες μεσα απο ηδη οριστικες δηλωσεις μας κι ετσι θα μπορει ο πατερας μου να τη βαλει σα φιλοξ/νη.Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και δε ξερω αν τελικα γινεται πριν περασουν οι προθεσμιες.Ειχα αναφερθει και λιγο πιο πισω στο θεμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, petran66 είπε

Φιλε μου,ασχετο,αλλα επειδη αναφερθηκες σε συμπληρωματικη,ποτε μπορουμε να κανουμε και που?Μεσω taxis?Ρωταω γιατι ο πατερας μου εκανε οριστικη δηλωση μεσω taxis,τη τελευταια (για εισοδ.2017 δηλ.)και ενω εβαλε εμενα φιλοξ/νο και επειτα μπορεσα να κανω και τη δικια μου σα φιλοξ/νος,ξεχασε να βαλει την αδελφη μου!!Με αποτελεσμα τωρα η αδελφη να μη μπορει να δηλωσει φιλοξ/νη!!Προς το παρον τουλαχιστον.Γνωστος μου λογιστης,μου ειπε οτι θα ανοιξουν οι συμπληρωματικες μεσα απο ηδη οριστικες δηλωσεις μας κι ετσι θα μπορει ο πατερας μου να τη βαλει σα φιλοξ/νη.Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και δε ξερω αν τελικα γινεται πριν περασουν οι προθεσμιες.Ειχα αναφερθει και λιγο πιο πισω στο θεμα...

Συμπλήρωματικες δηλωσεις γινονται απο την στιγμη που κλεισει η προθεσμια για τις δηλωσεις μεχρι τις 31/12 εαν θυμαμαι καλα...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Συμπλήρωματικες δηλωσεις γινοντε απο την στιγμη που κλεισει η προθεσμια για τις δηλωσεις μεχρι τις 31/12 εαν θυμαμαι καλα...

Ευχαριστω,οποτε στη περιπτωση της αδελφης μου τι κανουμε?Οπως καταλαβαινεις,δε μπορει να κανει δηλωση αν δε δηλωσει κατοικια!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petran66 είπε

Ευχαριστω,οποτε στη περιπτωση της αδελφης μου τι κανουμε?Οπως καταλαβαινεις,δε μπορει να κανει δηλωση αν δε δηλωσει κατοικια!!

Καλυτερα να παει μια βολτα απο την αρμοδια ΔΟΥ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Καλυτερα να παει μια βολτα απο την αρμοδια ΔΟΥ

Ο πατερας μου (που ξεχασε να τη δηλωσει φιλοξ/νη),η αδελφη μου?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Γίνεται να έχεις εισόδημα περίπου 8.000 και να δηλώσεις σκηνίτης ή άστεγος;;  Πρέπει πρώτα να σε έχει καταγράψει κάποια κοινωνική υπηρεσία;

Aν δε δηλωσεις που μενεις θα σε καλεσει η εφορια για εξηγήσεις, ετσι τουλαχιστον ειχε γινει με μενα.

18 ώρες πριν, dtzgr είπε

Ναι, πρώτα πήρα την επιστροφή του '16 και τότε κατάλαβα ότι αυτή του '15 έκανε φτερά, γι' αυτό πήγα και ζήτησα συμψηφισμό όταν βγήκε ο ενφια του '16. 

Δεν ειχε κανει φτερα, απ οτι καταλαβα δε στην εδιναν από μονοι τους κι επρεπε να πας εσυ να τη ζητησεις. Και τελικα πηγες και τη πηρες μετα από ένα χρονο μεσω συμψηφισμου με ενφια.

Δε ξερω αν υπαρχει και θεμα παραγραφης μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αζητητης επιστροφης.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αγόρασα μοτοσυκλέτα τον Δεκέμβρη του 2016 με χρήματα που πήρα απο το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.Ξέχασα να την δηλώσω πέρυσι. Μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Z3us είπε

Καλησπέρα. Αγόρασα μοτοσυκλέτα τον Δεκέμβρη του 2016 με χρήματα που πήρα απο το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.Ξέχασα να την δηλώσω πέρυσι. Μπορώ να κάνω κάτι;

Μπορείς να κάνεις τροποποιητική δήλωση πληρώνοντας το ανάλογο πρόστιμο.

Δημοσ.

11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μπορείς να κάνεις τροποποιητική δήλωση πληρώνοντας το ανάλογο πρόστιμο.

Γνωρίζεις σε τι πλαίσια κυμαίνετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...