alfeios Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Ωραια Αρα δε ζηταμε αποδειξη απο κανενα γιατρο και πληρωνουμε τα μισα ? Κατι αλλο βαζουμε δαπανες για φροντιστηρια παιδιων ? (αν εχουν πληρωθει με μετρητα και αποδειξη) Όχι .................. 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση, αν ένα προστατευόμενο τέκνο κανει μηδενική δήλωση, πρέπει να δηλώσει και δαπάνες με αποδείξεις; (Δεδομένου ότι έχει ήδη δηλωθεί από το γονέα ως προστατευόμενο). Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Nikos Chatzoglou
Diskimpex Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, adi32 είπε Ωραια Αρα δε ζηταμε αποδειξη απο κανενα γιατρο και πληρωνουμε τα μισα ? Δεν ξερω αν μπορει να γινει .Γιατι αν γραψουν εξετασεις μεσω ΑΜΚΑ φαινονται οι γιατροι τι κανουν. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Diskimpex
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 48 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Δεν ξερω αν μπορει να γινει .Γιατι αν γραψουν εξετασεις μεσω ΑΜΚΑ φαινονται οι γιατροι τι κανουν. Κοβουν αποδειξη 10 ευρω για συνταγογραφιση κλπ .
rus Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, adi32 είπε Κατι αλλο βαζουμε δαπανες για φροντιστηρια παιδιων ? (αν εχουν πληρωθει με μετρητα και αποδειξη) Μηπως υπολογίζονται κι αυτες ως τεκμήρια? Εχουμε φτασει, τα εξοδα που παλια μας εδιναν φοροελαφρυνση τωρα πλεον αποτελουν τεκμήρια για να φορολογηθουμε... Στις 18/5/2018 στις 7:33 ΜΜ, alfeios είπε Ασχετο αλλα και 2000 να παιρνει ο γιος σου εσυ επρεπε να πληρωσεις, επειδή ειναι γιος σου !!! Δεν καταλαβα τι θες να πεις.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, adi32 είπε Ωραια Αρα δε ζηταμε αποδειξη απο κανενα γιατρο και πληρωνουμε τα μισα ? Κατι αλλο βαζουμε δαπανες για φροντιστηρια παιδιων ? (αν εχουν πληρωθει με μετρητα και αποδειξη) Αν βρεις καποιον τετοιο γιατρο, που χωρις αποδειξη παιρνει τα μισα, με ενδιαφερει και εμενα στειλε μου πμ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν βρεις καποιον τετοιο γιατρο, που χωρις αποδειξη παιρνει τα μισα, με ενδιαφερει και εμενα στειλε μου πμ Υπαρχουν πολλοι με 20 ευρω επισκεψη .Μπες στο https://www.doctoranytime.gr/ Με 20 ευρω πηγαινει η κορη μου σε ενδοκρινολογο . Ο παθολος της γειτονιας 0 ευρω αν ειναι μεσω ΕΟΠΥ ή 20 ευρω ετος ΕΟΠΥ ή αν εχουν τελειωσει τα ρανταβου του . Μου γραφει 3μηνες συνταγες δωρεαν. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν βρεις καποιον τετοιο γιατρο, που χωρις αποδειξη παιρνει τα μισα, με ενδιαφερει και εμενα στειλε μου πμ τροπος του λεγειν μην κολλας στο ποσοστο το θεμα ειναι οτι ειχαμε ενα λογο να τους αναγκαζουμε να μας κοβουν αποδειξη και το κρατος τον καταργει 1
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Εγω παντως γιατρο της γειτονιας με 0 ευρω μεσω ΕΟΠΥ δεν ξερω κανενα
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μπες εδω και θα βρεις https://apps.ika.gr/eFindDoctor/ On line διαθεσιμα ραντεβου.
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Εγω παντως γιατρο της γειτονιας με 0 ευρω μεσω ΕΟΠΥ δεν ξερω κανενα Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χρεώνουν ένα ποσό (ανάλογα την ειδικότητα) ακομη κι αν είναι μέσω εοπυυ. Μάλιστα εναν γιατρό τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι ο εοπυυ τους δινει 3-4 € ανα επίσκεψη γι'αυτό οι περισσότεροι χρεώνουν και έξτρα,
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χρεώνουν ένα ποσό (ανάλογα την ειδικότητα) ακομη κι αν είναι μέσω εοπυυ. Μάλιστα εναν γιατρό τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι ο εοπυυ τους δινει 3-4 € ανα επίσκεψη γι'αυτό οι περισσότεροι χρεώνουν και έξτρα, Με 10 ευρω μικτα και φορο και λειτουργια εξοδα κλπ καπου εκει τους μενουν αλλα επιλογη τους ειναι να εχουν συμβαση . Ας τις διακοψουν να αυξηθει το 10ευρω. Εγω μερικες φορες του δινω 10 ευρω απο μονος μου για 3μηνες συνταγες για το χαρτι και το μελανι που ξοδευει .. Ποτε δεν μου ζητησε. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με 10 ευρω μικτα και φορο και λειτουργια εξοδα κλπ καπου εκει τους μενουν αλλα επιλογη τους ειναι να εχουν συμβαση . Ας τις διακοψουν να αυξηθει το 10ευρω. Εγω μερικες φορες του δινω 10 ευρω απο μονος μου για 3μηνες συνταγες για το χαρτι και το μελανι που ξοδευει .. Ποτε δεν μου ζητησε. Ανα περίπτωση διαφέρει σίγουρα αλλά αρκετοί ζητούν. Απλά είναι αποτυχημένο το μοντέλο "συμβεβλημένος με εοππυ" 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χρεώνουν ένα ποσό (ανάλογα την ειδικότητα) ακομη κι αν είναι μέσω εοπυυ. Μάλιστα εναν γιατρό τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι ο εοπυυ τους δινει 3-4 € ανα επίσκεψη γι'αυτό οι περισσότεροι χρεώνουν και έξτρα, Ο ΕΟΠΥΥ τους παρέχει επίσης δωρεάν διαφήμιση και έτοιμη πελατεία, ειδικά τα τελευταία χρόνια που είναι κλειστές οι συμβάσεις και δεν μπαίνουν νέοι. Γι' αυτό και κανένας γιατρός δεν αποχωρεί από τον ΕΟΠΥΥ. Αν έχεις 200 άτομα εγγυημένη πελατεία, + αρκετούς έξτρα που απλά πήραν τηλέφωνο μέσο ΕΟΠΥΥ και δεν μπορούν να περιμένουν να ανοίξουν τα ραντεβού+ τους πελάτες που θα χρειαστούν κάποια επέμβαση εκτός ΕΟΠΥΥ. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, GenesisX είπε Ο ΕΟΠΥΥ τους παρέχει επίσης δωρεάν διαφήμιση και έτοιμη πελατεία, ειδικά τα τελευταία χρόνια που είναι κλειστές οι συμβάσεις και δεν μπαίνουν νέοι. Γι' αυτό και κανένας γιατρός δεν αποχωρεί από τον ΕΟΠΥΥ. Αν έχεις 200 άτομα εγγυημένη πελατεία, + αρκετούς έξτρα που απλά πήραν τηλέφωνο μέσο ΕΟΠΥΥ και δεν μπορούν να περιμένουν να ανοίξουν τα ραντεβού+ τους πελάτες που θα χρειαστούν κάποια επέμβαση εκτός ΕΟΠΥΥ. Δεν αντιλέγω, απλά αυτό που λες είναι όφελος προς τη μεριά των γιατρών, για τον απλό πολίτη είναι αποτυχία διότι πληρώνει υποχρεωτικά για ασφάλεια υγείας και όταν τη χρειαστεί μόνο επί πληρωμή τη βγάζει, πχ παθαίνεις μια φαρυγγίτιδα, τι θα κανεις; Θα κλείσεις ραντεβού στο ικα μετα απο τέσσερις εβδομάδες; Θα πας σε ιδιώτη, Από τη μεριά του πολίτη εννοώ ότι είναι αποτυχημένο το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα