tommybertsen Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μια γρήγορη ερώτηση (μπορεί να έχει απαντηθεί, αν μπορείτε βοηθήστε). Το Κοινωνικό μέρισμα, το δηλώνουμε στην Ε1; (στο 781 αν δεν κάνω λάθος).Άσχετα με το γεγονός ότι είναι αφορολόγητο. Ευχαριστώ. Edit: Το δήλωσα για το γαμώτο της υπόθεσης Δεν ήταν ανάγκη από ότι ρώτησα, αλλά δεν άλλαζε και κάτι. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από tommybertsen
petran66 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Καλησπερα!Μια βοηθεια απο καποιον που ξερει και μπορει και θελει! Εκανα τη δηλωση του πατερα μου και ξεχασα να βαλω οτι εκτος απο μενα,φιλοξενει και την αδελφη μου!!Το αποτελεσμα ειναι,τωρα που πηγα να κανω της αδελφης μου,να μη μπορει να προχωρησει γιατι πρεπει να βαλει (ο μπαμπας μας) οτι τη φιλοξενει.Το προβλημα ειναι οτι η δηλωση που εκανα για τον μπαμπα μου,ειναι οριστικη.Πρεπει να παει ο μπαμπας μου στην εφορια που ανηκει να αλλαξει τη δηλωση του?Γιατι στο taxis δε γινεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, petran66 είπε Καλησπερα!Μια βοηθεια απο καποιον που ξερει και μπορει και θελει! Εκανα τη δηλωση του πατερα μου και ξεχασα να βαλω οτι εκτος απο μενα,φιλοξενει και την αδελφη μου!!Το αποτελεσμα ειναι,τωρα που πηγα να κανω της αδελφης μου,να μη μπορει να προχωρησει γιατι πρεπει να βαλει (ο μπαμπας μας) οτι τη φιλοξενει.Το προβλημα ειναι οτι η δηλωση που εκανα για τον μπαμπα μου,ειναι οριστικη.Πρεπει να παει ο μπαμπας μου στην εφορια που ανηκει να αλλαξει τη δηλωση του?Γιατι στο taxis δε γινεται. Δεν ξερω αλλη λυση και αν γινεται και στην εφορια αυτο πρι ληξει η προθεσμια υποβολης. Μετα το περας υποβολς ανοιγει και στο taxis καποια στιγμη δυνατοτητα τροποποιητικης. 1
petran66 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ξερω αλλη λυση και αν γινεται και στην εφορια αυτο πρι ληξει η προθεσμια υποβολης. Μετα το περας υποβολς ανοιγει και στο taxis καποια στιγμη δυνατοτητα τροποποιητικης. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Βέβαια το θέμα είναι ότι η αδελφή μου δε μπορεί να κάνει τη δήλωση της.Οπότε δε ξέρω τι γίνεται.Θα την υποβάλει μετά την τροποποιητική του μπαμπά μου? Δε νομίζω γιατί θα είναι εκτός προθεσμίας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, petran66 είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Βέβαια το θέμα είναι ότι η αδελφή μου δε μπορεί να κάνει τη δήλωση της.Οπότε δε ξέρω τι γίνεται.Θα την υποβάλει μετά την τροποποιητική του μπαμπά μου? Δε νομίζω γιατί θα είναι εκτός προθεσμίας. Οχι με τιποτα μετα ...Μηδενικη δηλωση του γιου μου περυσι ξεχασα να την υποβαλω και ηταν αποθηκευμενη και του ηρθε με χαρτι προστιμο 100 ευρω και φαινεται και στο taxis στα μη ρυμισθεντα οφελη.Δεν του ειπα τιποτα για 500 ευρω δουλευει και την πληρωωσα σε 3 δοσεις εγω . Με επιφυλαξη να υποβαλλει καποια δηλωση και μετα να κανει τροποποητικη . 1
rus Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μηδενικη δηλωση του γιου μου περυσι ξεχασα να την υποβαλω και ηταν αποθηκευμενη και του ηρθε με χαρτι προστιμο 100 ευρω και φαινεται και στο taxis στα μη ρυμισθεντα οφελη.Δεν του ειπα τιποτα για 500 ευρω δουλευει και την πληρωωσα σε 3 δοσεις εγω . Ασχετο αλλα και 2000 να παιρνει ο γιος σου εσυ επρεπε να πληρωσεις, αφου δικο σου ηταν το λαθος.
alfeios Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι με τιποτα μετα ...Μηδενικη δηλωση του γιου μου περυσι ξεχασα να την υποβαλω και ηταν αποθηκευμενη και του ηρθε με χαρτι προστιμο 100 ευρω και φαινεται και στο taxis στα μη ρυμισθεντα οφελη.Δεν του ειπα τιποτα για 500 ευρω δουλευει και την πληρωωσα σε 3 δοσεις εγω . Με επιφυλαξη να υποβαλλει καποια δηλωση και μετα να κανει τροποποητικη . 9 λεπτά πριν, rus είπε Ασχετο αλλα και 2000 να παιρνει ο γιος σου εσυ επρεπε να πληρωσεις, αφου δικο σου ηταν το λαθος. Ασχετο αλλα και 2000 να παιρνει ο γιος σου εσυ επρεπε να πληρωσεις, επειδή ειναι γιος σου !!! 1
petran66 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι με τιποτα μετα ...Μηδενικη δηλωση του γιου μου περυσι ξεχασα να την υποβαλω και ηταν αποθηκευμενη και του ηρθε με χαρτι προστιμο 100 ευρω και φαινεται και στο taxis στα μη ρυμισθεντα οφελη.Δεν του ειπα τιποτα για 500 ευρω δουλευει και την πληρωωσα σε 3 δοσεις εγω . Με επιφυλαξη να υποβαλλει καποια δηλωση και μετα να κανει τροποποητικη . Αυτό θα κάνουμε.Να σαι καλά! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, petran66 είπε Αυτό θα κάνουμε.Να σαι καλά! Επειδη τονισα οτι το λεω με επιφυλλαξη δεν χανεις κατι μια ερωτηση δε ενα φοροτεχνικο . Δεν νομιζω να σου στοιχισει πολυ. 2
petran66 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Επειδη τονισα οτι το λεω με επιφυλλαξη δεν χανεις κατι μια ερωτηση δε ενα φοροτεχνικο . Δεν νομιζω να σου στοιχισει πολυ. Ήδη το έκανα! Μου είπε ότι από βδομάδα θ ανοίξει το σύστημα και θα μπορούμε να κάνουμε συμπληρωματική! Θ ισχύει για όλους εννοείται! 2
fastnq2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Να ρωτησω,φοιτητικο επιδομα και αμοιβη πρακτικης μεσω εσπα που συμπληρωνουμε?Επισης στους τοκους εγω που εχω κοινο λογαριασμο με την αδερφη μου μας βγαζει τα ιδια ακριβως ποσα,συμπληρωνει τους τοκους μονο ενας σωστα?
tsioulak Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Να ρωτησω,φοιτητικο επιδομα και αμοιβη πρακτικης μεσω εσπα που συμπληρωνουμε?Επισης στους τοκους εγω που εχω κοινο λογαριασμο με την αδερφη μου μας βγαζει τα ιδια ακριβως ποσα,συμπληρωνει τους τοκους μονο ενας σωστα? Μπορείτε και να τους χωρίσετε τους τόκους αν θέλετε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε ιατρικα και φαρμακεια δεν εχει φετος ? Οχι δεν εχει .Πανε αυτα . 1 1
adi32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι δεν εχει .Πανε αυτα . Ωραια Αρα δε ζηταμε αποδειξη απο κανενα γιατρο και πληρωνουμε τα μισα ? Κατι αλλο βαζουμε δαπανες για φροντιστηρια παιδιων ? (αν εχουν πληρωθει με μετρητα και αποδειξη) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από adi32 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα