Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει εγγραφή αρχείων video (avi, mkv κλπ) σε dvd disc αλλά να μπορώ να δημιουργήσω και κάποιο menu στην αρχή του dvd. Το δισκάκι δλδ να είναι σαν iso αλλά με menu. Γιατί θέλω να γράψω πολλά αρχεία και αν το πάω κανονικά με δημιουργία dvd θέλω άπειρα δισκάκια! 

Δημοσ.

Αν το θέλεις για αναπαραγωγή σε υπολογιστή γίνεται με κάποιο πρόγραμμα authoring. Αν όμως το θέλεις για dvd player τότε πρέπει αναγκαστικά να το κάνεις συμβατό με dvd video οπότε πέφτεις στις 2 με 2,5 ώρες βίντεο ανά dvd.

Δημοσ.

Το θέλω για αναπαραγωγή σε όλα. Θέλω να πω πως τα περισσότερα dvd players όπως και το playstation ή και τα pc παίζουν σχεδόν όλα τα αρχεία πλεον έτσι δεν είναι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ps3/4 και τα pc ναι, παίζουν πολλούς τύπους όμως αν κάνεις divx menu θα παίζει μόνο σε pc το μενού και όχι σε ps. Τα dvd players όμως παίζουν μόνο mpeg1 και mpeg2 κωδικοποίηση, δηλαδή dvd viddeo, svcd και vcd. Εκτός και αν αναφέρει στην πρόσοψη ότι αναπαράγει και divx. Το μενού όμως που θα κάνεις δεν θα υποστηρίζεται ούτε εδώ γιατί στην ουσία είναι ένα εκτελέσιμο για windows.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Για την ακρίβεια θέλω να κάνω μερικά dvd για το βαφτιστήρι μου με παιδικά επειδή είναι αρκετά όμως δεν θέλω να γεμίσω dvd αλλά να είναι πολλά επεισόδια με μενού για να είναι ψιλοσυμβατό και το παιδί! το πιο πιθανό είναι να παίζουν σε ps4 ή σε λαπτοπ γιατί οι κουμπάροι μου δεν έχουν dvd player. Μπορείς να με κατευθύνεις λίγο σχετικά με το authoring που ανέφερες? 

Δημοσ.

Σε playstation δεν θα παίξει το μενού. Σε λάπτοπ μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα media center όπως π.χ. το kodi και να του ορίσεις να τραβάει τις ταινίες από τον φάκελο με τα παιδικά στον σκληρό δίσκο. και θα είναι πολύ ποιο όμορφο και λειτουργικό.

Δημοσ.

Όχι, δεν είπα ότι δε γίνεται, αλλά ότι δεν έχει ουσία. Αυτό θα σου χρησίμευε αν βάλεις μερικές ταινίες σε ένα δισκάκι και να τις στείλεις σε άλλον που θα βάλει το δισκάκι σε υπολογιστή για να του βγάλει ένα απλό μενού με τα περιεχόμενα με φωτογραφίες και πληροφορίες για να διαλέξει ποια ταινία θα δει.
Αυτά όμως γίνονταν παλαιότερα, τώρα απλά βάζει κάποιος τις ταινίες σε ένα media center όπως το kodi ή το stremiio ή το osmc και αυτό από μόνο του θα βρει εξώφυλλα και πληροφορίες και ότι άλλο χρειάζεται και θα στριμάρει και σε συμβατές τηλεοράσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...