Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτη φορα με τεχνολογια vdsl σαν μη γνωστης εχω καποιες αποριες, στη σελιδα του modem μου ειναι κλειδωμενο στα 50mbps download και 5 mbps upload, αρχικα οταν κατεβαζω οτιδηποτε, οταν κοιταζω το task manager βλεπω πως η ταχυτητα παει μεχρι 46 με 47 ενω στο steam μπορει να παει και 5.5 mbps οταν κατεβαζει (55), επισης στο speedtest που κανω δε παει πανω απο 46 με 47, δλδ 50 που ειναι και η ταχυτητα που θα επρεπε να παει και εχω τεραστιο upload speed, πως γινεται αυτο?

vdsl.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Το speedtest ειναι στην άλλη άκρη του πλανήτη, εσυ πληρώνεις  την ταχύτητα σύνδεση σου με τον παροχο, αυτο σου εγγυάται ο παροχο σου, οτι δηλαδή λεει και ο ρουτερ σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εισαι σε χωριο μαλλον εισαι σε πακετο 50/30 , rural.

δεν το υπολογιζεις σωστα, 

το 5.5 δεν ειναι 55, καπου στα 40κατι mbps ειναι κι αυτο, και σωστα περιπου  εκει πιανεις max στο 50αρι. χανονται καποια mbps που χρειαζονται για να παρεις/στειλεις δεδομενα

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, rofl είπε

αν εισαι σε χωριο μαλλον εισαι σε πακετο 50/30 , rural.

δεν το υπολογιζεις σωστα, 

το 5.5 δεν ειναι 55, καπου στα 40κατι mbps ειναι κι αυτο, και σωστα περιπου  εκει πιανεις max στο 50αρι. χανονται καποια mbps που χρειαζονται για να παρεις/στειλεις δεδομενα

Το τσεκαρα και απ το task manager που ειναι και το πιο αξιοπιστο, κοντα στα 2 με 3 mbps χανω σε φουλ ταχυτητα στο download. Οχι δεν εχω rural, πακετο της wind εχω Αθηνα, 50/5, το speedtest τρελαθηκε μαλλον, μετα μου εβγαζε κανονικα 5 οσο πρεπει δλδ.

3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Λογικό το download, με το upload τι παίζει όμως; Για δείξε τα στατιστικά του ρούτερ αν μπορείς TS.

Τι ενοεις στατιστικα? Το technicolor tg788v v3 εχω.

qqqq.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Στατιστικά εννοούμε να μπεις στην σελίδα διαχείρισης του ρουτερ και απο εκεί να μας ανεβάσεις τα στοιχειά πόσο συγχρονίζεις κτλ

Δημοσ.

Άλλο πράγμα η ονομαστική ταχύτητα συγχρονισμού και άλλο η πραγματική ταχύτητα πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Η δεύτερη είναι πάντα μικρότερη από την πρώτη, λόγω overhead και πρωτοκόλλων επικοινωνίας κατά ένα ποσοστό, που σε VDSL και PPPoE κλήση είναι έως 9%. Εσύ είσαι στο 8%, άρα μια χαρά είναι η πραγματική σου ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...