Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους! πρόσφατα φίλος μου έδωσε την καρτούλα του τίτλου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. όταν τρέχω unigene κρασάρει από την αρχή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κλείσω το pc από το κουμπί και να το ανοίξω πάλι. επίσης κάνει το ίδιο σε κάποια παιχνίδια. όχι όμως όλα. ας πούμε στο pubg το κάνει ενώ στο rainbow six siege όχι. δοκίμασα ότι μπόρεσα να βρω. διαφορετικούς drivers καθαρή εγκατάσταση Windows αλλά τίποτα. είναι συνδιασμένη με 6950x χωρίς oc και από τροφοδοτικό με evga 750 g3 οπότε από αυτά τα δύο είμαι καλυμμένος. στο pc του φίλου που δοκιμάστηκε και πριν τη πάρω με αντίστοιχα specs όλα λειτουργούσαν χωρίς πρόβλημα. έχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τι μπορεί να φταίει αλλά δε βρίσκω. επίσης κρασάρει σε σημείο που δε μπορώ να δω τι error βγάζει. θα παρακαλούσα λοιπόν να έχω αν γίνεται την πολύτιμη βοήθεια σας και γνώση σας! 

Επεξ/σία από unknown111
Δημοσ.

750άρι psu για 6950x και titan x....

Δοκίμασε με κάποιο εξίσου ποιοτικό αλλά μεγαλύτερο.

Διφορετικά αν δεν είναι το psu και δεδομένου ότι έχεις δοκιμάσει με clean install και stock clocks

τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι ελλατωματική η gpu.

Τι μνήμες έχεις?

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα η αντλία της και δεν δουλεύει με αποτέλεσμα να ανεβάζει στροφές, να ζεσταίνεται και να σου πετάει έτσι τα κολλήματα? όσο για το 750 τροφοδοτικό, δεν ξέρεις μέχρι να ελέγξεις με άλλο. Επίσης έχεις βάλει σωστά τα καλώδια τροφοδοσίας της? 

Δημοσ.
32 minutes ago, DiaperCh@nger said:

Διφορετικά αν δεν είναι το psu και δεδομένου ότι έχεις δοκιμάσει με clean install και stock clocks

Τι μνήμες έχεις?

είχα 2 980ti lightning sli και σε maximum load δε τραβούσε πάνω από 520watt οπότε δεν είναι θέμα τροφοδοτικού. το παλικάρι που μου την έδωσε την έτρεχε με 500watt τροφοδοτικό και oc. 

24 minutes ago, STORM1978 said:

Μήπως έχει πρόβλημα η αντλία της και δεν δουλεύει με αποτέλεσμα να ανεβάζει στροφές, να ζεσταίνεται και να σου πετάει έτσι τα κολλήματα? όσο για το 750 τροφοδοτικό, δεν ξέρεις μέχρι να ελέγξεις με άλλο. Επίσης έχεις βάλει σωστά τα καλώδια τροφοδοσίας της? 

δεν έχει κανένα πρόβλημα η αντλία ούτε το τροφοδοτικό μιας και οι θερμοκρασίες στο msi kombustor που για κάποιο λόγο το τρέχει σωστά δεν ξεπερνάν τους 55 βαθμούς σε full load. επίσης πριν λίγο δοκιμάστηκε με corsair ax1200i και πάλι το ίδιο άρα το τροφοδοτικό σίγουρα δεν φταίει. 

37 minutes ago, DiaperCh@nger said:

Τι μνήμες έχεις?

32gb dominator. η gpu δεν έχει θέμα γιατί αν διάβασες καλά η κάρτα δοκιμάστηκε μέχρι αηδίας σε παρόμοιο σύστημα χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

τότε τρέξε ένα memtest πρώτα και αν δεν έχεις πρόβλημα τότε μάλλον πας για κάρτα. Επίσης το windows power plan  είναι  στο performance?

Δημοσ.
1 hour ago, STORM1978 said:

τότε τρέξε ένα memtest πρώτα και αν δεν έχεις πρόβλημα τότε μάλλον πας για κάρτα. Επίσης το windows power plan  είναι  στο performance?

memtest είναι οκ και επίσης power plan στο performance. γιατί να πάω σε άλλη κάρτα τη στιγμή που η κάρτα λειτουργούσε σε άλλο παρόμοιο σύστημα σήμερα λίγες ώρες πριν τη πάρω άριστα και δοκιμάστηκε ξανά σε άλλο πριν λίγο και επίσης λειτουργεί άριστα. δεν το κάνει σε ότι τρέχω αλλά σε κάποια και το κάνει μόνο στο δικό μου σύστημα. γιατί βγήκε λοιπόν άχρηστη η κάρτα; αν βασίζεται κάπου αυτό το αποτέλεσμα θα ήθελα να γνωρίζω που για να ξέρω πως να προχωρήσω. 

Δημοσ.

Windows 7 ή 10;

Πρόσφατα είχα θέμα με GPU και ενώ είχα δύο ουσιαστικά ίδιες ή μια από τις δύο crashαρε σε οτιδήποτε 3D.

Το έλυσα με εγκατάσταση εκ νέου μιας και δεν υπήρχε άλλη λύση πχ αφαίρεση οδηγών καθαρή εγκατάσταση κτλπ δεν βοήθησαν.

Τα συμπτώματα ήταν ακριβώς σαν να τα έχει παίξει η κάρτα η οποία όμως στο ίδιο pc σε windows 10 (dual boot) δεν είχε το παραμικρό θέμα.

Ακόμη αναρωτιέμαι πώς μπορεί να έγινε αυτό!!!

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, STORM1978 said:

Αύριο θα σου απαντήσω εκτενώς.

ευχαριστώ πολύ! θα αναμένω 

8 minutes ago, ~Palpatin~ said:

Windows 7 ή 10;

Πρόσφατα είχα θέμα με GPU και ενώ είχα δύο ουσιαστικά ίδιες ή μια από τις δύο crashαρε σε οτιδήποτε 3D.

Το έλυσα με εγκατάσταση εκ νέου μιας και δεν υπήρχε άλλη λύση πχ αφαίρεση οδηγών καθαρή εγκατάσταση κτλπ δεν βοήθησαν.

Τα συμπτώματα ήταν ακριβώς σαν να τα έχει παίξει η κάρτα η οποία όμως στο ίδιο pc σε windows 10 (dual boot) δεν είχε το παραμικρό θέμα.

Ακόμη αναρωτιέμαι πώς μπορεί να έγινε αυτό!!!

windows 10 pro original 64 bit. όταν λες εγκατάσταση εκ νέου τι εννοείς; δοκίμασα κανονικά clean install στο σκληρό με φόρματ και όλα τα σχετικά αλλά τίποτα 

Δημοσ.

το να μην επαρκουν τα Α απο τη 12αρα για την titan?

ποσο ηθελε η καθε 980τι απο τη 12αρα? ποσες 12αρες εχει με τι Α ?

ποσα χρονια λειτουργει το psu? σιγουρα εχει πεσει η αποδοση μετα απο μια 5ετια ας πουμε

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, 3DJIN said:

το να μην επαρκουν τα Α απο τη 12αρα για την titan?

ποσο ηθελε η καθε 980τι απο τη 12αρα? ποσες 12αρες εχει με τι Α ?

ποσα χρονια λειτουργει το psu? σιγουρα εχει πεσει η αποδοση μετα απο μια 5ετια ας πουμε

διάβασες τι psu έχω; μετρημένα επαρκούν στο έπακρο συν το ότι είναι 4 μηνών οπότε ούτε το δεύτερο ισχύει. επίσης ανέφερα ότι δοκιμάστηκε και σε καλύτερο πολύ πιο ακριβό ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ psu με το ίδιο αποτέλεσμα άρα δεν φταίει αυτό. το μόνο που δε δοκίμασα είναι να κάνω λίγο underclock την κάρτα. στο παρελθόν μου έχει να δουλέψει αυτό. θα επιστρέψω με νέα. ευχαριστώ και για τη δική σου βοήθεια!!!! 

Δημοσ.

Βάλε  stock την ραμ cpu και τρέξε το παιχνίδι . ( bios clear cmos  ) 

΄Άμα συνεχίζεται το πρόβλημα  δοκίμασε underclock  ( gpu , cpu , ram κτλ ) ένα ένα μπάς και βρούμε τον ένοχο .  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, unknown111 είπε

διάβασες τι psu έχω; μετρημένα επαρκούν στο έπακρο συν το ότι είναι 4 μηνών οπότε ούτε το δεύτερο ισχύει. επίσης ανέφερα ότι δοκιμάστηκε και σε καλύτερο πολύ πιο ακριβό ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ psu με το ίδιο αποτέλεσμα άρα δεν φταίει αυτό. το μόνο που δε δοκίμασα είναι να κάνω λίγο underclock την κάρτα. στο παρελθόν μου έχει να δουλέψει αυτό. θα επιστρέψω με νέα. ευχαριστώ και για τη δική σου βοήθεια!!!! 

αμα δινει 18Α στις 12αρες τοτε και 1000w ναι ειναι ...δεν 

ο αλλος μπορει με ενα 500αρι με δυνατη 12αρα να το παιζει

ειδα λιγο το μοντελο στο ιντερνετ, αν ειναι αυτο που ειδα εχει 4 δωδεκαρες που δινουν συνολο 60Α  αρα 15Α +5Α (pciex) οριακα πραγματα για titan αρα εχεις 20-22Α για την καρτα μμμμ επρεπε να παιζει με δυο μολεξ (40+)

αν κανεις underclock την καρτα και παιξει τοτε σιγουρα ειναι psu

συνολο το ξεπερνας παντως με 75+75+150 ενω η καρτα θελει ποσο? 250w?

Επεξ/σία από 3DJIN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...