Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgetsl είπε

SONY ποιοτητα ...αλλα πασχει απο υποστηριξη....παραταει τα κινητα της πολυ γρηγορα και συνηθως στις αναβαθμισεις λειτουργικου αφηνει κουσουρια σοβαρα ,εκει σε κανει και λες ποτε ξανα sony ....παθων !!! 800 ευρω και στην επομενη αναβαθμιση (την καθυστερημενη παντα ) να σε κανει να σκεφτεσαι οτι κατι επαθε το κινητο και δεν παιζει καλα ,μακρια και αγαπημενοι που λενε !

Εγώ πάλι έχω την αντίθετη εμπειρία,κάθε αναβάθμιση και καλύτερη στο z5c και αναβάθμισε όπως όλο το καρτέλ τυπικά 2 εκδόσεις.

Μελανό σημείο η κάμερα στο z5.

Τα παραπάνω διαβάζω ότι τα πάνε πολύ καλά και εκεί πλεον.

Φυσικά και δε σκέφτομαι για αγορά σε τέτοια χρήματα, συζήτηση να γίνετε.

Δημοσ.

Ότι το έχουν ξεφτιλισει με τις τιμές είναι γεγονός..αλλά είμαστε τόσο άρρωστοι όπως και εγώ που τα παίρνουμε και μετά δεν έχουμε να φάμε..άσε που τα πουλάμε μετά σε κανά εξάμηνο. ΑΡΩΣΤΕΙΑ!!!

Δημοσ.
Στις 19/4/2018 στις 5:36 ΜΜ, techon1 είπε

Ρε παιδιά πολύ ακριβά δεν είναι τα κινητά πλέον; Με τόσα λεφτά παίρνω HP Omen desktop τούμπανο, έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Απλώς δεν χρειάζεσαι snapdragon 845 για να κάνεις την δουλειά σου ως μέσος χρήστης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τόσα λεφτά τρως σουβλάκια για ένα χρόνο. 800/2= 400 σουβλάκια :(:(

Επεξ/σία από LibertaGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/4/2018 στις 6:39 ΜΜ, gnsX είπε

Καλά HP παίρνεις, δεν έπιασες και τον παπά απ τ @ρχιδια

Ναι αλλά τον Πάπα από τα @ρχίδια δεν τον πιάνεις με 799 ευρώ φίλε μου!!!!!!:D

Πέρα από τη πλάκα με τόσα χρήματα παιδιά παίρνεις πολύ καλύτερα πράγματα και πιο ενδιαφέροντα από ένα κινητό που κατά 90-95% θα το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για κλήσεις και μηνύματα!!!:D Όπως πχ μία τηλεόραση 4κ, ένα καλό pc η laptop (και δεν παίρνεις μόνο hp, παίρνεις dell,sony κτλ), ακόμα και μηχανάκι η αυτοκίνητο (ειδικά αν το θέλει κάποιος νέος οδηγός η για ένα απλό μέσα στη πόλη με 800-1000+ βρίσκεις σε καλή κατάσταση)!!!:) Που θα φτάσουν τα κινητά βρε παιδιά, στα 1500-2000 ευρώ;!!!!!!:o:angry:

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Ποιός θα δώσει 800€ για SONY;

Έλεος..

Για καμία εταιρία δεν αξίζει.Κάποιοι όμως τα δίνουν.Ασχέτως πόσα βγάζει κάποιος,είναι θέμα αντίληψης.Μπορεί να το αγοράσει κάποιος που βγάζει 600€ και κάποιος που βγάζει 1200€.Η ο 2ος να πάρει πχ 1 laptop.

Να πάρεις κινητό 800€ το οποίο χάνει την αξία του και σε 2-3 χρόνια θα είναι ξεπερασμένο έχοντας αξία μεταπώλησης το 1/3;Παίρνεις 2-3 μοντέλα πίσω στην μισή τιμή καλύτερα.

Αλλος πχ έχει κινητό με 800-1000€ και ταλαιπωρείται με τα ΜΜΜ.Ειρωνία δεν είναι;

Δημοσ.

Εκνευριστικό πάντως το να θέλεις τόσα χρήματα για να πάρεις ένα καλό μαζεμένο κινητό. Δεν υπάρχει η παραμικρή πρόταση χωρίς να κάνεις τρελές εκπτώσεις σε άλλους τομείς στις φτηνότερες κατηγορίες. Μια μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Συσκευές μεταξύ 4.5" - 5" είναι ανύπαρκτες. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Για καμία εταιρία δεν αξίζει.Κάποιοι όμως τα δίνουν.Ασχέτως πόσα βγάζει κάποιος,είναι θέμα αντίληψης.Μπορεί να το αγοράσει κάποιος που βγάζει 600€ και κάποιος που βγάζει 1200€.Η ο 2ος να πάρει πχ 1 laptop.

Να πάρεις κινητό 800€ το οποίο χάνει την αξία του και σε 2-3 χρόνια θα είναι ξεπερασμένο έχοντας αξία μεταπώλησης το 1/3;Παίρνεις 2-3 μοντέλα πίσω στην μισή τιμή καλύτερα.

Αλλος πχ έχει κινητό με 800-1000€ και ταλαιπωρείται με τα ΜΜΜ.Ειρωνία δεν είναι;

Σίγουρα για καμία δεν αξίζει τόσο, αλλά κάποιες εταιρίες σου παρέχουν έστω υποστήριξη και έχουν ένα καλό όνομα στο να παρουσιάζουν καλές συσκευές.

Η SONY από την άλλη έχει να ακουστεί καιρό και δε νομίζω ότι αξίζει το 800αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...