Προς το περιεχόμενο

[ΛΑΘΟΣ ΤΙΜΗ] Corsair Vengeance RAM DDR4 16GB(2x8gb) -3000MHZ -116€ - amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosfp είπε

Το αμαζον έστειλε 1Χ8 στα 2400 και κάνει τον Κινέζο. Όποιοι διαμαρτυρηθούν παίρνουν 50%  refund ή άλλη μια 1Χ8. Αυτά βάσει hotukdeals. 

Αν εκαναν τον κινεζο δεν θα εκαναν το 50% refund που κανει τα πραγματα μια η αλλη αν καποιος θελει αλλο ενα 8αρι DIMM.
Ξεκαθαρα πραγματα (και οσοι εβαλαν παραγγελια και την κρατησαν σιγουρα εστειλαν email στο Amazon).

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν έστειλα τίποτα, απλά περιμένω. Θέλεις να πεις ότι αν δεν τους ενοχλήσω θα με ενοχλήσουν αυτοί; Απίθανο. Εδώ έστειλαν τη μνήμη και δεν ενημέρωσαν καν ότι κάτι δεν πήγε καλά,αν επιθυμώ ακύρωση κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manosfp είπε

Εγώ δεν έστειλα τίποτα, απλά περιμένω. Θέλεις να πεις ότι αν δεν τους ενοχλήσω θα με ενοχλήσουν αυτοί; Απίθανο. Εδώ έστειλαν τη μνήμη και δεν ενημέρωσαν καν ότι κάτι δεν πήγε καλά,αν επιθυμώ ακύρωση κτλ. 

Δεν ειπα αυτο, αν παραγγειλαν 500 ατομα περιμενεις να επικοινωνησουν εκεινοι πχ; Εδω κλεμενα Dell πουλουσε ο αλλος στην Ελλαδα (εστω κατοπιν κομπινας απο καποιους) και ενα τηλεφωνο δεν επεσε. Μην λεμε οτι θελουμε λοιπον. Και που δινουν πρακτικα ενα 2ο DIMM δωρεαν η κανουν refund το 50% παλι προσφορα ειναι.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

εμενα μου την εχουν στειλει απο χθες και με εκπτωση επειδη επεσε η τιμη :)

Τωρα τι θα λαβω ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό ειναι να παραλάβεται 1 dimm των 8gb. Το θεμα είναι μετα, αν σας στείλουν και 2ο ή πάρεται κάποιο refund.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, manosfp είπε

Σήμερα παρέλαβα και το δεύτερο dimm. Ταλαιπωρήθηκα αλλά τέλος καλό όλα καλά! 

εμενα δεν εχει ερθει ουτε το πρωτο.Πιστευω μηπως μου το ψυρισαν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aias είπε

εμενα δεν εχει ερθει ουτε το πρωτο.Πιστευω μηπως μου το ψυρισαν

Μίλησες μαζί τους? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leros2004 είπε

Μίλησες μαζί τους? 

Ήταν να έρθει την Παρασκευή που πέρασε θα περιμένω μέχρι Πέμπτη. 

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...