Προς το περιεχόμενο

[ΛΑΘΟΣ ΤΙΜΗ] Corsair Vengeance RAM DDR4 16GB(2x8gb) -3000MHZ -116€ - amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο site τους το εφτιαξαν σε 1x 8gb ομως η παραγγελια μου λεει ακομα 16gb .εγω ακομα δεν ακυρωνω να δω τι θα γινει. ηδη μου εχουν ακυρωσει καμια 10αρια παραγγελιες που ξερεις μπορει να ειναι η τυχερη μου αυτη

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/4/2018 στις 12:01 ΠΜ, Aias είπε

στο site τους το εφτιαξαν σε 1x 8gb ομως η παραγγελια μου λεει ακομα 16gb .εγω ακομα δεν ακυρωνω να δω τι θα γινει. ηδη μου εχουν ακυρωσει καμια 10αρια παραγγελιες που ξερεις μπορει να ειναι η τυχερη μου αυτη

Σήμερα με χρέωσαν. Απομένει να δούμε τι θα στείλουν.... 

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι στο hotukdeals αναφέρουν ότι πήραν τελικά ένα dimm και μετά την επικοινωνία με Amazon πήραν και 50% refund. Κάποιος επίσης αναφέρει ότι συμφώνησαν να του στείλουν και το δεύτερο dimm χωρίς χρέωση! Οπότε έχουμε deal! 

Screenshot_20180520-094104.jpg

Βέβαια για να ήταν ολοκληρωμένο το deal έπρεπε να παραγγείλουμε 2Χ2!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 5/18/2018 στις 10:01 ΜΜ, manosfp είπε

Το πακέτο kinder έκπληξη ξεκίνησε σήμερα το δρόμο του, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην περιγραφή..

1 ώρα πριν, narta είπε

Ήδη παρέλαβαν από hotukdeals και είναι 1x8

Να πουμε οτι προφανως μετα τις ενοχλησεις απο τους αγοραστες, αλλαξαν την περιγραφη σε 1χ8GB

"Corsair CMK8GX4M2D2400C14 Vengeance LPX 8 GB (1 x 8 GB) DDR4 3000MHz C16 XMP 2.0 High Performance Desktop Memory Module - Black"

Δημοσ.

Εννοούσα ότι δεν άλλαξε τίποτα στην περιγραφή της παραγγελίας μου! Όταν όμως κάνω κλικ πάνω στο προϊόν με πάει στην 1Χ8 και μάλιστα στα 2400 και όχι στα 3000.

• Moderators
Δημοσ.

Στην περιγραφη της παραγγελιας δεν θα μπορουσε να αλλαξει τιποτα.

Δημοσ.

Δυσκολο οπως ειπα να παραλαβουν καποιοι και το Αμαζον να κανει τον κινεζο. Αν καποιοι δεν παρελαβαν καν και ακυρωσαν παραγγελιες ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

Το αμαζον έστειλε 1Χ8 στα 2400 και κάνει τον Κινέζο. Όποιοι διαμαρτυρηθούν παίρνουν 50%  refund ή άλλη μια 1Χ8. Αυτά βάσει hotukdeals. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...